
"RESTAURANT
JAPÓ "

La
cuina japonesa es caracteritza per voler mantenir els sabors dels menjars,
per aquest motiu es cuina lo més just. Plats petits, sushis, sashimi,
peix d'allò més variat, tot pot resultar sorprenent pels
visitants occidentals.
Kare
raisu :
Curry
d'arròs, dolç amb gingebre i escalònia.
|
|

|
"Bento
makunouchi"
El
seu origen està en les mitges parts de les obres de teatre
de kabuki. Sol està compost de: Tempura de marisc i verdures,
sashimis, salsa de soja, llengua de diable, arròs, medusa,
salmó i brots de bambú.
|

|
"Nigiri
Zushi"
Arròs
amb filets fins de peix fresc i rave. S'agafa cada peça
amb palillos o dits i es mulla en salsa de soja.
|

|
"Sashimi"
Filets
de peix fresc cru. S'acompanya amb salsa de soja.
|

|
Jonainagashi
Dolços
elaborats amb pasta de mongeta blanca. |
|
Maki
Zushi :
Rotllets
de sushi; arròs combinat amb trossos de peix enrrollats
amb algues.
|
|
|
Chofu:
Pastís
d'arròs amb bescuit.
|
Suikanshuku:
Caqui
farcit amb mongeta blanca i cobert amb gelatina dolça.
|
|
|
Kohakukanume:
Gelatina
amb prunes senceres.
|
Oribenishiki:
Pastís
d'arròs amb confitura de mongetes i castanyes recobert
amb sucre de canya.
|
|
|
Yakiimo:
Pastís
de moniato al forn amb gust de canyella.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|