"RESTAURANT JAPÓ "

La cuina japonesa es caracteritza per voler mantenir els sabors dels menjars, per aquest motiu es cuina lo més just. Plats petits, sushis, sashimi, peix d'allò més variat, tot pot resultar sorprenent pels visitants occidentals.

Kare raisu :

Curry d'arròs, dolç amb gingebre i escalònia.


"Bento makunouchi"
El seu origen està en les mitges parts de les obres de teatre de kabuki. Sol està compost de: Tempura de marisc i verdures, sashimis, salsa de soja, llengua de diable, arròs, medusa, salmó i brots de bambú.

"Nigiri Zushi"
Arròs amb filets fins de peix fresc i rave. S'agafa cada peça amb palillos o dits i es mulla en salsa de soja.

"Sashimi"
Filets de peix fresc cru. S'acompanya amb salsa de soja.

Jonainagashi
Dolços elaborats amb pasta de mongeta blanca.

Maki Zushi :

Rotllets de sushi; arròs combinat amb trossos de peix enrrollats amb algues.

Chofu:
Pastís d'arròs amb bescuit.

Suikanshuku:
Caqui farcit amb mongeta blanca i cobert amb gelatina dolça.

Kohakukanume:
Gelatina amb prunes senceres.

Oribenishiki:
Pastís d'arròs amb confitura de mongetes i castanyes recobert amb sucre de canya.

Yakiimo:
Pastís de moniato al forn amb gust de canyella.