"AMERICAN RESTAURANT"

Menjar a Estats Units i especialment a Nova York vol dir tenir l'oportunitat de menjar qualsevol especialitat de qualsevol lloc del món: Itàlia, França, Japó, Xina, Índia, Israel, qualsevol país àrab, etc. Recomanable és, si agrada la carn, entrar en un Steak house.

 

Bagel:

Tipus de pau, jueu que es menja amb salmó fumat i crema de formatge.

French toast :

Pa amb llet, arrebossat amb ou, fregit i amb sucre i canyella per sobre.

Hamburguesa amb patates to take away:

Un clàssic del menjar americà.

Dim Sum :

Pastís de carn, peix o verdures al vapor. Típic de la cuina xinesa.

Soul:

Típic de la zona Sud d'EEUU. Ingredients senzills però amb moltes espècies.

New York cheesecake:

Pastís de formatge d'origen jueu, vegades es menja amb fruites glasejades.

Pancakes:

Pa dolç que es menja per esmorzar. A la massa poden posar-hi fruita o fruits secs.

Corned beef on rye:

Talls de carn de vaca seca amb pa de sègol, mostassa i cogombre.

Sushi:

Clàssic de la cuina japonesa.

Amanida Waldorf:

Creada per l'hotel del mateix nom. Porta fruita, nous i enciam

Apple pie à la mode:

Pastís de poma amb gelat.

Banana split :

Plat de gelat variat de gustos.