"AMERICAN
RESTAURANT"
Menjar
a Estats Units i especialment a Nova York vol dir tenir l'oportunitat
de menjar qualsevol especialitat de qualsevol lloc del món: Itàlia,
França, Japó, Xina, Índia, Israel, qualsevol país
àrab, etc. Recomanable és, si agrada la carn, entrar en
un Steak house.
Bagel:
Tipus
de pau, jueu que es menja amb salmó fumat i crema de
formatge.
|
|
|
French
toast :
Pa
amb llet, arrebossat amb ou, fregit i amb sucre i canyella
per sobre.
|
Hamburguesa
amb patates to take away:
Un
clàssic del menjar americà.
|
|

|
Dim
Sum :
Pastís
de carn, peix o verdures al vapor. Típic de la cuina
xinesa.
|
Soul:
Típic
de la zona Sud d'EEUU. Ingredients senzills però
amb moltes espècies.
|

|

|
New
York cheesecake:
Pastís
de formatge d'origen jueu, vegades es menja amb fruites
glasejades.
|
|
Pancakes:
Pa
dolç que es menja per esmorzar. A la massa poden
posar-hi fruita o fruits secs.
|
|
|
Corned
beef on rye:
Talls
de carn de vaca seca amb pa de sègol, mostassa i
cogombre.
|
Sushi:
Clàssic
de la cuina japonesa.
|
|

|
Amanida
Waldorf:
Creada
per l'hotel del mateix nom. Porta fruita, nous i enciam
|
Apple
pie à la mode:
Pastís
de poma amb gelat.
|

|

|
Banana
split :
Plat
de gelat variat de gustos.
|
|
|
|

|
|
|
|
|
|

|
|
|
|
|
|