EL MENJAR

Avui és el sant del pare. A casa fem una gran festa. Hem convidat els avis i també en Pere i la Núria, que són els meus cosins. Quants que serem a taula! El pare, la mare, nosaltres dos i quatre convidats, ja som vuit.!. Hem hagut d’allargar la taula i buscar les cadires de tota la casa. La Montserrat ha parat la taula. Ha posat les tovalles noves, els plats, els coberts, els gots i els tovallons. I també les copes per el cava. La mare diu que ho ha fet molt bé.
Per primer plat hem menjat arròs amb molt de peix. Després pollastre i tots volíem la cuixa. El pare diu que cal trobar pollastres que tinguin quatre cuixes en lloc de dues. Hem brindat tots amb cava i el clinc-clinc de les copes ens feia estar molt contents.
Per postres la mare ha portat la fruitera amb pomes peres i taronges. I per acabar un pastís de xocolata i mantega que era molt bo.
Els grans encara han pres cafè, però nosaltres ja no podíem seure més estona i hem anat a portat els ossos al Tom, que ha estat molt content. Ell també ha celebrat el sant del pare.

preguntes