Neix a Manresa l’any 1954.

Comença a dibuixar a l’acadèmia Vilajosana.

 L’any 1973 obté la prestigiosa becade la Fundació Juan March i es trasllada a París on perfecciona el seu treball en gravat, realitzant treball d’escultura i edicions de d’obra gràfica.

Des de 1979 viu i treballa a St. Feliu de Guíxols (Girona) i Barcelona. Marzo-Mart dirigeix el seu propi taller que s’ha convertit en punt de trobada i intercanvi de diferents artistes.

 

 

 

Marzo-Mart continua desenvolupant la seva activitat creativa als diferents àmbits plàstics de la pintura, l’escultura y el gravat. La seva obra transita de la figuració al minimalisme, en busca d’un significat substancial perquè cada peça ens suggereixi un món, evitant la falsedat del mètode descriptiu.

Les seves composicions abstractes mai són prou imprecises para deixar d’expressar quelcom concret.

 

 

 

Al 1998 és convidat pel "Taller Novo Arte" de Vil·la de Leyva (Colòmbia) per impartir un curs de gravat. A partir de aquí s’obre un camí de intercanvis culturals amb aquest país.

 Marzo-Mart ha exposat a diverses ciutats com Barcelona, Madrid, Girona, París, Estrasburg, Basilea, Berna, Ginebra, Lausana, Zürich, Utrecht, Luxemburg, Brussel·les, Montreal, Houston, Bogotà.

La seva presència també la trobem a fires internacionals com Arco, Art Basel, Art Expo (Montreal), Tokio International Art Show, T.I.A.S. Spain ’92 (Taipei, Formosa), Saga (París), Art Múltiple (Düsseldorf) o Estampa (Madrid.)

 

 

 

 

Trobem escultures monumentals de Marzo-Mart a ciutats com Sant Feliu de Guíxols (Girona), Blanes (Girona),Oftringen (Suïssa), Esplugues del Llobregat (Barcelona), Canero (Itàlia) Manresa (Barcelona) i Molins de Rei (Barcelona).

 

 
Visita la seva web