.

 

Benvolgudes famílies,

Us deixem aquí la informació del casal d'estiu que ens han fet arribar des de l'AFA:

En els següents documents hi trobareu el full informatiu del casal d'estiu, amb la informació pedagògica (ambientació i objectius, torns, horarirs) i també tècnica (pagaments i beques) .

Les sol·licituds de beca es poden fer a partir de dissabte 25 d’abril i recordem que les inscripcions pel casal començaran dilluns 27 d’abril. Es farà tot online.

Fins aquell dia no estarà disponible el formulari per poder inscriure les vostres filles i fills. Dilluns mateix us farem arribar una guia per la inscripció i als fulls informatius hi trobareu mails, horaris i telèfons de contacte als que podreu trucar a partir de dilluns si teniu algun dubte.

Adjuntem també un document guia per sol·licitar beca, un document guia per demanar monitoratge de suport i el full d'autorització pel casal d'estiu.

Moltres gràcies

....................................................................................................................................................................................................................................................................

Estimadas familias,

Us dejamos aquí la información del casal de verano que nos han hecho llegar des del AFA:

En los siguientes documentos encontrareis la hoja con las informaciones del casal de verano, en el que encontraréis la parte del proyecto educativo (centro de interés y objetivos, información de las semanas, horarios) y también información técnica (pagos y becas)

Las solicitudes de beca se podrán tramitar a partir del sábado 25 de abril y recordamos que las inscripciones para el casal empezarán el lunes 27 de abril. Todo será online.

Hasta el lunes 27 no estará disponible el formulario para poder incribir a vuestras hijas e hijos. El mismo lunes os haremos llegar una guía de inscripción y en la hoja informativa están los mails, horarios y teléfonos de contacto a los que podréis llamar a partir del lunes si tenéis alguna duda.

Adjuntamos también un documento guía para solicitar una beca, un documento guía para pedir monitores de apoyo (atención a las diversidades) y la hoja de autorización del casal.

!Muchas gracias!

 

Full informatiu casal d'estiu castellà

Sol·licitud ajuts econòmics casal d'estiu (beques)

Full d'autoritzacions casal d'estiu 2020

Sol·licitud de valoració de necessitats de suport d'infants F7 (atenció diversitat)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PÀGINA D'INICI

ESCOLA CAVALL BERNAT Rambla Badal 113, 08014 BARCELONA . . . . . . . . . .. . . . . . .. .. ... ..CONTACTEU: 933322930 ..-Correu: a8046293@xtec.cat