CEIP CAVALL BERNAT

Generalitat de Catalunya - Departament d'Educació

a8046293@xtec.cat

 
     
     
   

 

Comiat de 6è

Un any més acomiadem els nostres alumnes de 6è desitjant-los tot el millor per al seu futur. El curs vinent començaran una nova etapa en la seva vida: nova escola, nous companys, noves il·lusions i esperançes. Des del Cavall Bernat esperem que el record de la que ha estat durant molts anys la vostra escola us acompanyi sempre. Molta sort!

 

Cantada 2010 al Cicle Mitjà

(NOTICIA APAREGUDA AL SE-SANTS-MONTJUÏC)

Els dies 26 i 27 de maig s'han celebrat a l'auditori del Centre Cívic de les Cotxeres de Sants les Cantades 2010, organitzades pel Centre de Recursos Pedagògics (CRP)  de Sants-Montjuïc i el districte de Sants-Montjuïc.

El dia 26 hi van participar les escoles: Seat, Francesc Macià , Perú, Cavall Bernat i Pràctiques II. Van dirigit les cançons l'Alba Figuera, la Dolors Sau, el Ran Roger, la Raquel Manzano i la Montse Eguiagaray que són els seus docents de música. El dia 27 hi van participar els centres Barrufet, Lluís Vives, Gayarre, Sant Medir i Proa. En aquest cas van dirigir les cançons el i les docents Mont Massó, Eva Maria Pujol, Ricard Ripoll, Esperanza Pascual i Maria Viñeta.

 L'acompanyament al piano va anar a càrrec del pianista Victor Oller i va presentar l'acte el docent del CRP Josep Martínez. En total hi han participat uns 300 nens i nenes de 4rt d'educació primària mentre que uns altres 300 de 3er hi assisitien i compartien amb ells les cançons del Cant Comú. També hi van assistir uns 300 familiars. 

El i les mestres que han dirigit l'alumnat són membres del Seminari de Música que organitza el CRP dintre del Pla de Formació de zona del Consorci d'Educació de Barcelona.

 

2 de maig - DIA DE LA MARE

(EXTRACTE DEL BLOG "PINZELLADES AL MÓN")

Celebrem el dia del pare, de la Terra, del llibre, de la poesia, de la dansa, del joc, de la biblioteca... tants dies per a què? És evident que cada dia de l'any és el "dia de...", però també necessitem un dia de festa -que no de consumisme- per a dedicar-ho a gaudir especialment d'una persona, d'una causa, d'un esdeveniment...

El proper diumenge és el Dia de la Mare, com tots els dies de l'any, i ho podem celebrar amb moltes besadetes, pessigolles, somriures, paraules dolces, mirades de complicitat i... una il·lustració, que podem fer nosaltres o triar-ne una d'aquestes que apareixen en el blog. Diferents il·lustradors ens mostren la seva visió de la maternitat, amb una mirada diversa, des d'edats diferents i sempre creant-se un fil d'amor entre mares i fills.

Feliç Dia de la Mare / Feliz Dia de la Madre / Feliz Día da Nai / Happy Mother's Day / Ημέρα της Μητέρας / Joyeux jour de la Mère / Freudig Tag des Mutter / ...

La figura de la mare i la maternitat vista per diferents il·lustradors:

Monica Calvo

Cristina Cerretti

Mai Trung Thu

Patricia Metola

Yuliya Solima

 

Elena Odriozola

Ana López

Sigrid Martínez

Elli Moody

.

NEU A L'ESCOLA

.

 

CONTES DEL MÓN DE LES GERMANES BALDUFA

El proper diumenge 31 de gener obrirem les portes de l’escola, dins del programa “Temps de barri, temps educatiu compartit”, amb una activitat de teatre “Contes del món de les germanes Baldufa”

Per a més informació sobre l'activitat, podeu consultar aquest FULL INFORMATIU

.

NOTICIES - AMPA

El passat dimecres dia 20 de gener es va constituir el Consell de Barri de Sants - La Bordeta i la nostra AMPA hi està representada a la comissió de seguiment.

.

FESTA DE NADAL

El passat dimarts 22 de desembre, per acomiadar el trimestre, vam celebrar la Festa de Nadal de l’escola i tots vam poder gaudir de les diferents activitats que s’havien preparat.

A primera hora del matí es va celebrar la tradicional cantada de nadales al teatre de l’escola. En aquesta ocasió es van cantar cançons en diferents idiomes: català, castellà, anglès, italià i fins i tot africà! Felicitats des d’aquí a tots els nens i nenes per l’esforç que vareu fer per aprendre-les. Va ser fantàstic!

Els mestres també vam voler participar de la festa cantant una nadala tradicional catalana.

Com a acte de cloenda del 60è aniversari els alumnes de diversos cursos van dedicar unes paraules molt emotives a l’escola i ens van presentar un mural molt bonic amb un dibuix fet entre tots.

Abans d’acabar l’acte al teatre es va projectar un muntatge amb fotografies representatives de diferent moments viscuts a l’escola durant aquests darrers anys.

La festa al teatre va ser oberta a totes les famílies i van ser moltes les persones que van voler acompanyar als nens i nenes en aquesta celebració. Moltes gràcies a tothom. Entre tots vam aconseguir que la festa fos tot un èxit!

Tanta festa ens va fer venir gana així que en acabar l’acte al teatre, l’AMPA va repartir l’esmorzar entre tots els nens i nenes: una xocolata desfeta amb coca de sucre que estava boníssima!

Amb la panxa ara ja plena, cada curs va continuar amb la festa. Els més petits (ed. Infantil) van fer cagar el tió i els grans van gaudir d’un joc de l’amic invisible ple de sorpreses. Cares plenes de somriures en per un d’aquells dies que sempre resulta inoblidable.

 

BIBLIOMALETA DE NOVETATS

El mes d' octubre ens ha arribat la bibliomaleta de novetats amb 60 llibres. Hi trobem àlbums i llibres de ficció juntament amb llibres de coneixements.Al costat de les novetats, també reedicions . El nostre alumnat podrà gaudir- ne durant dues setmanes i escollir els títols que els agradaria tenir a la nostra biblioteca per poder llegir-los amb més calma.

.

TEATRE A L'ESCOLA

La setmana passada la companyia Transeduca ens va visitar a l'escola i tots plegats vam tenir el privil·legi d'assistir a la pre-estrena de l'obra teatral "Sherlock Holmes".

L'actuació va durar aproximadament una hora, durant la qual, els/les alumnes van gaudir en tot moment de la representació. Una vegada acabada l'obra, els actors i les actrius es van presentar i hi va haver temps perquè l'alumnat els hi fes preguntes relacionades amb l'actuació.

Tothom va quedar molt content i, fins i tot, es va convidar a la companyia teatral a què tornès a l'escola per a representar la segona part de l'obra.

.

INFORMACIÓ IMPORTANT

Canvi de dates de les colònies!

Degut a una vaga d’autobusos prevista per a la setmana en que anàvem de colònies, aquestes s’han avançat als dies 19 i 20 de Novembre.

Camí Escolar

Properament repartirem als vostres fills/es una enquesta de l’Ajuntament de Barcelona destinada a conèixer quins son els problemes que els nens i nenes es troben en el seu desplaçament a l’escola.

Un cop omplerta cal lliurar-la al seu tutor/a abans del dia 6 de Novembre.

Podeu també descarregar-la des de l’apartat circulars.

.

.

.

Després d'un calorós estiu, ja ha arribat setembre i toca tornar al cole, al treball i a la vida normal... S'han acabat les vacances i ara es quan tornem a veure als nostres amics i companys i els podem explicar tot alló que hem fet durant l’estiu!

Aquí al Cavall Bernat tot torna a començar... Benvinguts de nou a l’escola!

.

.

Carta de presentació de l'equip docent

Les famílies que heu triat la nostra escola aquest curs i les que ho heu fet anys anteriors, heu dipositat la vostra confiança amb el claustre de professors/es, l’Equip Directiu, L’AMPA, i amb tot el personal del centre i això, ens satisfà moltíssim.

Estem contents i contentes de retrobar-nos en aquest nou curs escolar 2009-2010 per continuar establint llaços de col·laboració, participació i diàleg. Creiem que la tasca d’educar i ensenyar és un treball d’equip entre la família i els/les mestres.

Ens agrada i creiem molt important compartir amb vosaltres el nostre Projecte d’escola i, cada any, a les “Portes obertes” us fem coneixedors del nostre Projecte Educatiu, us mostrem les instal.lacions del centre i us donem les informacions necessàries per al bon funcionament.

Amb aquest document que teniu a les mans us donem els detalls del nou curs escolar, llegiu-los amb deteniment.

Us donem la benvinguda al nou curs escolar, que comencem amb les forces i il.lusions renovades.

.

Pàg 1 | Pàg 2 | Entrades antigues >

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PÀGINA D'INICI