Aquest curs, la classe de 4t estem tenint molta sort. Al començament de curs, des de Plàudite Teatre (una companyia de teatre que fa coses molt xules) amb el suport de l'Obra Social Fundació "La Caixa", ens va arribar un gran regal: la possibilitat de fer un projecte de teatre junts! I evidentment vam dir que si! Ja que vam rebre aquesta gran oportunitat amb molta il·lusió i molt agraïts de poder-ho fer.

Des del mes d’octubre cada dimecres fem una estona de teatre. Vénen l’Anna i el Ferran amb molta energia a ensenyar-nos un munt de coses sobre el teatre i com ser unes grans actrius i actors.

 

............

Cada dia de teatre és diferent, hem fet jocs i dinàmiques de moviment, de vegades amb música i altres sense. També hem fet petites representacions a l’escenari davant dels companys i companyes de classe, hem imitat a diferents animals i hem caminat i ballat per superfícies molt diverses. A més hem hagut d’escoltar molt als nostres companys i companyes, doncs resulta que per fer bon teatre és molt important escoltar molt el què fan els altres, i estar molt atent a tot el què passa al teu voltant i a l’escenari.

A alguns de nosaltres ja ens agradava molt el teatre, d’altres només ens agradava una mica i a d’altres no ens agradava gens. Però com que fem coses tan diverses tots i tenim cabuda i sempre trobem alguna activitat de la qual gaudim.

...........

Hem passat moments de molta vergonya, però a poc a poc ens anem deixant anar i cada cop ho fem més bé! A més a més, tots i totes tenim un “diari de teatre” on cadascú pot escriure, dibuixar, pintar... qualsevol reflexió, sentiment del què hem fet a les diferents seccions de teatre.

Últimament estem treballant una idea que ja us explicarem més endavant i que creiem que us agradarà…

No oblideu seguir les darreres notícies al bloc de l'escola.

http://cavallbernatbloc.blogspot.com/

 

 

 

 
PÀGINA D'INICI

 

 

 

 

ESCOLA CAVALL BERNAT Rambla Badal 113, 08014 BARCELONA . . . . . . . ..... . .. ...... . .. ... . . . CONTACTEU: 933322930 ..-Correu: a8046293@xtec.cat