Aquesta és la web de l 'astre cuiner Toni Alvarez

 


Paella

Ingredients (per a quatre persones):

Arroç 5 gots de "café" quantitat
Aigua
pebrot
sal
Avecrem
Sípia
Pollastre"solles parts que esmentarem"
Conill
Alls
Gambes
Colorant o Azafan

Manera de fer-ho:

Primer és prepara tot . S'agafa les ales, les cuixes , troços petits de les costelles ,
i és sofregeixen fins que és queda ben doradet .Acontinuació , és fregeix les gambes ,
els pebrots , i els alls tallats en troços petits .Quan l'all es comenci a dorar s'afegeix
la sípia també tallada pero en asquest cas en forma de tires .Quan tot aixó estigui fet
s'afegeix 1.5 litres d'aigua quan comenci a bullir s'afegeix l'azafran sal i mès tard l'avecrem,
quan l'aigua comenci a evaporar-se,és tasta l'arroçi si esta en el seu punt ja està llest .

 


PATATES BRABES

Patates
Tabasco
Sal
Aceite
Mahonesa

MANERA DE FER-LES:

Primer ès couen les patates.Desprès de coure-les és fregeixen i es posa sal ,
quan estan ben doradetes és treuen .
Ara és fa la salsa:
Mahonesa més Tabasco.I per acabar es posa la salsa sobre les patates.

 


PIZZA

 

INGRESDIENTS:

 

Massa comprada
Tomàquet
Orégano
Formatge
Pernil dolç
Olives

Manera de fe-les:

S'agafa la massa i se li possa el tomàquet, el pernil dolç, formàtge, olives i per sobre l'oregano.

 


 

OUS FREGITS AMB XORIÇO

Ingredients:

Ous
Xoriço
Oli
Sal

Manera de fer-les

S'agafen dos ous i mentre es fregeixen s'afegeix una mica de sal.
Després es fregeix el xoriço i per finalitzar ès presenta tot junt .