Aquesta és la web de l 'astre cuiner Toni Alvarez
Paella
Ingredients (per a quatre persones):
Arroç 5 gots de "café" quantitat
Aigua
pebrot
sal
Avecrem
Sípia
Pollastre"solles parts que esmentarem"
Conill
Alls
Gambes
Colorant o Azafan
Manera de fer-ho:
Primer és prepara tot . S'agafa les ales, les cuixes ,
troços petits de les costelles ,
i és sofregeixen fins que és queda ben doradet .Acontinuació ,
és fregeix les gambes ,
els pebrots , i els alls tallats en troços petits .Quan l'all es
comenci a dorar s'afegeix
la sípia també tallada pero en asquest cas en forma de tires
.Quan tot aixó estigui fet
s'afegeix 1.5 litres d'aigua quan comenci a bullir s'afegeix
l'azafran sal i mès tard l'avecrem,
quan l'aigua comenci a evaporar-se,és tasta l'arroçi si esta en
el seu punt ja està llest .
PATATES BRABES
Patates
Tabasco
Sal
Aceite
Mahonesa
MANERA DE FER-LES:
Primer ès couen les patates.Desprès de coure-les és
fregeixen i es posa sal ,
quan estan ben doradetes és treuen .
Ara és fa la salsa:
Mahonesa més Tabasco.I per acabar es posa la salsa sobre les
patates.
PIZZA
INGRESDIENTS:
Massa comprada
Tomàquet
Orégano
Formatge
Pernil dolç
Olives
Manera de fe-les:
S'agafa la massa i se li possa el tomàquet, el pernil dolç, formàtge, olives i per sobre l'oregano.
OUS FREGITS AMB XORIÇO
Ingredients:
Ous
Xoriço
Oli
Sal
Manera de fer-les
S'agafen dos ous i mentre es fregeixen s'afegeix una mica de
sal.
Després es fregeix el xoriço i per finalitzar ès presenta tot
junt .