aules d'informātica de l'IESI la Bisbal

Netd@ys 99

 • Objectius
 • Programació
 • Organització
 • IESI la Bisbal

  Jornades de portes obertes

  dies 17 i 20 de novembre 1999


  Objectius:

  Tot just comencem a ser conscients de la importāncia que representa per a les generacions actuals i futures el coneixement i domini de les eines i tčcniques relacionades amb els ordinadors i les comunicacions.

  Per aquest motiu, i sabent el que aixō pot representar per al futur de la Uniķ Europea, la DGXXII de la Comissiķ Europea organitza les jornades Netdays per tal de divulgar l'ús educatiu de la informātica i les comunicacions i proposar exemples de bona prāctica, amb la participaciķ dels centres educatius Europeus.

  El nostre Institut participa per primer any en aquesta demostraciķ a nivell Europeu, posant les aules i els recursos de quč disposem a l'abast dels pares i mestres interessats en cončixer d'aprop les aplicacions educatives dels ordinadors que s'estan duent a terme a les nostres escoles.

  inici pàgina


  Programaciķ:

 • Les aules d'informātica de l'Edifici 1 de l'IESI restaran obertes durant totes les jornades i els visitants podran navegar per Internet i utilitzar les aplicacions i programes disponibles, amb l'ajut dels alumnes del centre que ho utilitzen habitualment.

 • Paral·lelament hi haurà un seguit de xerrades-col·loqui a la biblioteca de l'IESI, seguint el programa descrit més avall.

 • Tots els internautes podran seguir en directe aquests actes, a través de la webcam instal·lada a la biblioteca de l'IESI, així com també podran participar en el nostre xat, connectant a l'adreça d'Internet:
  http://www.labisbal.org/videoxat.htm

 • Cada dia hi haurà un petit refrigeri al final de les xerrades.

  Dimecres, 17 de novembre, de les 9 a les 11 del vespre:

  Presentaciķ de les jornades a cārrec del coordinador d'Informātica del centre, Josep Mejías.

  Joan Estragķ, professor de Primaria a la Bisbal: La informātica educativa a les escoles de Primāria. Equipaments i programes. Les habilitats dels alumnes petits.

  Josep Mejías, professor de Secundaria a la Bisbal: La informātica educativa a les escoles de Secundāria. Les xarxes d'ordinadors. Comunicaciķ entre ordinadors: la intranet del centre. Taller de connexiķ de dos ordinadors per mitjā d'un cable.

  Xavier Codolā, director de l'IESI la Bisbal: La informātica aplicada a l'ediciķ de vídeo digital. Demostraciķ- taller als equipaments de la seva propietat, al seu domicili particular. El grup interessat en aquest tema serā acompanyat al casa del director on ens farā tota l'explicaciķ.

  Dissabte, 20 de novembre, de 10 del matí a 1 del migdia:

  Victōria Oliu, professora de Secundaria a la Bisbal: Internet i la teranyina mundial. Les webs de l'Institut. La Xarxa ciutadana de la Bisbal. Taller d'ediciķ de pāgines web.

  Albert Barcelķ, estudiant d'Enginyeria Industrial: Les webs de Rādio Bisbal. Programes radiofōnics emesos en directe per Internet. Demostraciķ d'una emissiķ en directe.

  Pere Cals, consultor de Tecnologies de la Informaciķ: L'actualitat d'Internet a Catalunya/Espanya: una revisió a les principals iniciatives que s'estan donant en el nostre país i que estan incrementant substancialment el nombre de persones conectades a la xarxa.

  inici pàgina


  Organitzen:

  IESI la Bisbal:
  http://www.xtec.es/centres/b7007300

  Xarxa Ciutadana de la Bisbal:
  http://www.labisbal.org

  Coordinador d'Informàtica de l'Institut
  http://www.xtec.es/~jmejias

  Webmestre:
  http://www.xtec.es/~voliu

  inici pàgina  Pagina oficial dels Netd@ys:
  http://www.netdays99.org