Espècies mundials en perill d' extinció


Moltes espècies animals  i vegetals ha desaparegut   durant els últims anys. S' han extingit. Moltes més estan en perill de fer-ho si no s' hi posa remei.la mà de l' home està darrera de moltes d' aquestes situacions de perill: la caça i  la pesca incontrolada, la destrucció dels espais naturals i la contaminació contribueixen de forma fonamental en l' extinció de  espècies.
A l' origen  d' aquestes activitats es troba   el comerç de productes exòtics,   l' agricultura i la ramaderia que ha destuit diferents hàbitats i la ignorància dels homes vers les consequències  que les seves accions tenen en la natura.
El problema de l' extinció  afecta actualment a tot el planeta, però les selves tropicals,mars i oceans són els llocs en els que més espècies poden estar desapareguent.Algunes fins i tot abans de coneixer-les l' home.Nosaltres hem fet un estudi dels animals més grans però cal pensar que  també hi ha plantes, insectes i peixos que es troben desapareguent o en fase de fer-ho.
Així doncs el nostre treball intenta concenciar-nos, a nosaltres els nens de la necessitat de fer alguna cosa més per poder conservar aquest patrimoni, i també concenciar els més grans.

 
 
Balena blava Bisó Coala Cavallet de mar Cóndor Elefant africà
Esturió Goril.la Iguana marina Jaguar linx Llop
Pinguí Orangutà Òrix Ós panda Ós polar Rinoceront
Tauró blanc Tapir Tigre de Bengala

índex