Aquest any hem pensat que, per variar una mica, elaborarem coques de tardor , molt típiques a les nostres contrades.
     
COCA DE NOUS I PINYONS
   

 

 

 

 

 

Ingredients:

1 iogurt

3 mesures de farina

3 mesures de sucre

un rajolí d'oli de gira-sol

Royal

 
 
   

 

 

 

 

Ingredients:

farina

llevadura

sal

llet

ou

mantega

sucre

poma

 
 
   

 

Elaboració    
Es posen tots els ingredients al recipient
S'afegeixen les nous i pinyons
S'aboca la mescla en un motlle
Es posa al forn
Elaboració    
Es posen tots els ingredients al recipient
S'afegeixen els ous i es comença a remenar
Es pesen els 75 gr. de mantega i s'afegeixen
S'aboca la mescla en una safata de forn
Es posen els trossos de poma ja tallada
Es posa al forn
     
COCA DE POMA
   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

COURE LES CASTANANYES    
Es fa un tall a cada castanya
S'elaboren les paperines amb paper de diari
S'aboquen les castanyes en una paella amb forats
Es couen amb compte que ens petin als morros
   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Celebrem la Castanyada amb balls i cançons!