A Torrebesses hi ha diferents tipus de caça. Es cacen conills, tords, perdius i algun porc senglar. 
Els conills es cacen amb l ajut de gossos conillers, podencs, canaris, andalusos i campaners.. Hi ha conills xatos i comuns. S utilitzen cartutxos del nº 6. Els gossos s allunyen de l amo i van a buscar el conill. Quan el troben, el caçador li dispara i, si el toca, els gossos el porten a la boca. La temporada comença el 14 d octubre i acaba el  quatre de febrer. 
El tord es caça amb gossos setters i perdiguers i amb cartutxos dels nº 8 o 9. Quan surt un tord d enmig d un matoll, el caçador li tira i el gos el porta. De vegades els caçadors se situen prop del lloc on hi ha pas de tords per a agafar-ne més. La temporada comença al mateix temps que el conill però acaba una setmana més tard.
La perdiu es caça amb gossos de les mateixes races que el tord i amb cartutxos del nº 6. Aquestes aus  normalment es troben en arbustos baixos.  Els gossos les senyalen quedant-se quiets. Llavors l amo dispara i el gos porta li porta la perdiu. Es comença a caçar el dia 7 d octubre i s acaba el 7 de gener.
Es poden caçar tords, perdius, conills i guatlles amb els gossos de raça Teckel.
Els porcs senglars es cacen quan surten, i amb bales. De vegades els gossos en troben un. Llavors  lenvolten i se li tiren al damunt per a matar-lo. Si el senglar no és gaire gros, ho poden aconseguir. Quan no és així,  el caçador amb un gran ganivet el mata. En el cas que l animal estigui arraconat, li tira una bala. La temporada és similar a la del conill.
Per acabar aquest apartat, cal remarcar un fet: a Torrebesses també hi ha dones caçadores!