TALLER DE  REPOSTERIA   NADALENCA

 

  

 

XOCOLATINES AMB FRUITS SECS

 

  • Ingredients:

 - xocolata fondant

 - fruits secs

 

 

  • Preparació:

 

Per començar,  vam trencar a bocins dues rajoles de xocolata  “fondant” i la vam posar amb un recipient per anar al microones.

Vam fer fondre la xocolata durant  dos minuts a màxima potència.  Després, vam  estendre la xocolata a cullerades damunt d’un paper d’estrassa. Tot seguit les vam decorar afegint  pinyons, nous i ametlles. Les vam deixar refredar i ... així de bones  ens van quedar !

       

 

TRONC NEVAT

 

  • Ingredients:

-galetes rodones

-llet  condensada

-xocolata

 

  • Preparació:

 

Vam sucar galetes rodones amb xocolata i les vam enganxar l’una amb l’altra formant un tronc.

Després vam posar el tronc en una safata i el vam banyar tot amb llet condensada. Finalment hi vam tirar ratlladures de xocolata per damunt. El vam deixar refredar  i .... tot ens el vam menjar! 

 

 

 

 

ALUMNES CEIP SANT MIQUEL (PERAMOLA)