El plat elaborat va ser: "Panadons de vent". Els ingredients necessaris
són: ous, sucre, farina, sal, llevat, moscatell i anís, ratlladura
de llimona, oli i essències. Després del pati, es va pastar
i els nens van fer els panets que es van deixar reposar unes hores. A la
tarda vam continuar el procés, estirant la pasta, omplint amb sucre
i oli i tancant acuradament perquè quedessin inflats.
Les postres preparades van ser: "Bunyols". Els ingredients són: ous,
sucre, llet, farina i llevat. Primer es baten els ous amb el sucre i després,
s'hi va afegint la resta d'ingredients. A l'hora de coure vam fer tres grups;
cadascú tenia el seu fogó per així observar millor el
procés i anar més ràpid.
El menjar elaborat va ser "Panadons d'espinacs i carbassa". Els ingredients
són: ous, sal, sucre, oli, llevat, farina i aigua. Pel farcit: espinacs
(panses i alls), carbassa (panses), xocolata i mel. Una vegada barrejats
els ingredients vam