DIA MEDI AMBIENT

27 D'ABRIL

imatges

El dia 27 d’abril , l’Ajuntament va organitzar una jornada sobre medi ambient que va repercutir en l’escola.

Els nens d’educació infantil , amb la col.laboració d’alguns pares , van plantar plantes de temporada en unes jardineres que van col.locar als ampits de les finestres dels seus patis.

Els de primària , ajudats pels jardiners de l’ajuntament ,van enjardinar la zona de l’entrada de l’escola. També van comptar amb la col.laboració dels monitors de Limonlium que van organitzar tres tallers:

Els nens de cicle inicialvan descobrir les plantes aromàtiques que hi ha al pati de l’escola,fent servir els sentits.

Els de cicle mitjà van fer jocs de descoberta i identificació dels arbres del pati, i els de cicle superior desprès de veure un documental sobre els ocells , van fabricar caixes nius que les van penjar als arbres del pati.

Tots els nens de l’escola van participar de la jornada jugant amb uns inflables , que ens va proporcionar el Consell Comarcal, on aprenien a reciclar col.locant cada deixalla en el contenidor corresponent.

Per recuperar les forces desprès de la plantada i de saltar en els inflables , tothom va poder esmorzar xocolata desfeta que ens la van preparar al menjador .

En Jordi , el conserge de l’escola , va pintar les papereres del pati de color groc i blauper què puguem reciclar les nostres deixalles de l’hora d’esbarjoi els pares puguin llençarpapers iplàsticsquan venen a acompanyar els nens.

Tothom va participar amb molt d’interès i ganes , i per recordar un dia tan bonic vam prendre cap a casa una xapa imant commemorativa del Dia del Medi ambient a les Cometes.

Donem les gràcies a totes les persones que van fer possible un dia tan interessant , esperem que aquestes accions serveixin per aprendre a respectar cada dia el nostre entorn .

També us volem animar a visitar l’herbari virtual que hem iniciat a la pàgina web, on recollim el treball que han fet els nens a partir de l’observació de lesplantes i dels arbres més propers.