ACTIVITATS EXTRAESCOLARS - EXCURSIONS

 

 

 

CURS 2010-11

Educació viària: els alumnes de 1r d'ESO, acompanyats dels seus tutors, varen participar a les activitats d'Educació viària que es van dur a terme els dies 5,6, 7 i 8 d'octubre al Parc Infantil de Trànsit de Reus

 

 

 


 

CURS 2009-10

 

Els dies 6, 7 i 8 de Maig els alumnes Jordi Grau, Antoni Granados i Blanca Vallés, van participar en l’exposició MERCATEC Tarragona. Mercatec Tarragona és una exposició de treballs i projectes de Tecnologia de diversos centres educatius de les comarques de Tarragona, que organitza la Fundació Ètica, Tecnologia i Societat -Institut de Tecnoètica (abans Fundació Epson), l’EnginyCat i el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

 

Campionat de futbol sala infantil del Camp de Tarragona: a la final que es va disputar el dia 15 de maig entre l'equip de l'Institut Gabriel Ferrater i l'equip del col·legi Turó, el resultat va ser 8-6 a favor del nostre centre.

 

Els alumnes del Batxillerat de les Arts Escèniques han participat en la 25a Trobada de Teatre de Secundària que es va celebrar a Bellpuig del 28 al 30 d'abril de 2010.

Del 24 d'abril a l'1 de maig: els alumnes de 1r de Batx. de francès fan un intercanvi amb alumnes del Lycée de Lille. Podeu consultar el programa i les activitats que es fan cada dia al bloc del departament de francès.

 

29-04-2010. El dia 14 d'abril, a l'Institut Francès de Barcelona, es van lliurar els premis del "4rt. Concours de Radio Scolaire en français". Dels 9 premis als que el nostre centre era candidat, hem obtingut:

2ème Prix de la catégorie B(1r cicle d'ESO) Radio "Jour après jour"
2ème Prix de la catégorie C(2n cicle d'ESO). Radio "Chouchou"
3ème Prix de la catégorie D (Batxillerat) Radio NJR "Le monde à l'envers"

(Per saber-ne més...)

 

27-04-2010 Taller d'Audiovisuals. Els alumnes de 4rt d'ESO de la matèria de modalitat Visual i Plàstica van anar al Caixafòrum de Tarragona , per a descubrir com es treballa darrera les càmeres. Podeu veure la notícia de TV3 al Telenotícies Comarques de Tarragona.

 

23-04-2010 Sant Jordi. Entre moltes altres activitats es va fer un concurs d'allioli. Aquí teniu alguns moments...

 

20-04-2010: Festival Juvenil de Teatre Grecolatí. Els alumnes de Batxillerat de Llatí i Grec van anar al Camp de Mart a veure dues obres de teatre, "Les troianes", d'Eurípides i "Els bessons", de Plaute, representades pel grup "La Parrocha", de l'IES Elviña de la Coruña.

-20-04-2010: el dia 18 de març es van celebrar les proves Cangur de Matemàtiques al nostre Centre, amb una participació de 248 alumnes. Com cada any va ser una festa de la matemàtica. Els total d'alumnes en aquestes proves Cangur és de 18645: (6393 en el nivell 1, 5932 en el nivell 2, 3778 en el nivell 3 i 2542 en el nivell 4
En el nostre Centre els alumnes destacats són:

  • Nivell 1: Julián López Àvila en el lloc 76 i Inés Cogollor Carmona en el lloc 497
  • Nivell 2: Lluís Isern López en el lloc 19 i Nil Vallès Carreras en el lloc 30
  • Nivell 3: Anna Martí Melgaren el lloc 60 i Meritxell Vicheto Anguela en el lloc 72
  • Nivell 4: Antonio Granada Hermoso en el lloc 51 i Adrià Gómez Becerar en el lloc 86

 

- 15-04-2010: Els alumnes de 3r. d'ESO de francès van fer un viatge a Albi (França) del 23 al 26 de març. Per saber-ne més, cliqueu aquí. I si voleu veure'n les fotos, cliqueu aquí.

 

- 17-03-2010: El grup Balls i Ritmes de l'Ins. Gabriel Ferrater va participar a la trobada del Pla Català de l'Esport que es va celebrar al camp de futbol del Reus Deportiu.

 

- 06-03-2010: del 4 al 6 de febrer un grup d'alumnes de francès de primer i segon de BATX van fer un viatge de tres dies a Perpinyà. Si voleu saber què han fet, clique aquí,  i si voleu veure les fotos del viatge, aquí.

- Viatge a Exeter, organitzat pel Departament d'Idiomes Estrangers - Anglès, entre el 23 d'agost i el 5 de setembre. Podeu consultar el bloc amb les experiències del viatge.

 

CURS 2008-09

Activitats a la Natura. El departament d'Educació Física va organitzar entre els dies 5 i 8 de maig unes jornades d'Activitats a la Natura, durant les quals els alumnes de 3r d'ESO van fer acampada, escalada, BTT... a Martinet de Cerdanya.

 

Arbúcies. Els alumnes de 1r i 2n d'ESO de Francès van anar el 14 de maig a Arbúcies, per a visitar l'institut amb el que han mantingut correspondència en francès durant tot l'any, i també van anar al Museu de la Vida Rural. Podeu veure la galeria de fotografies clicant aquí.

 

Platja Llarga de Tarragona: 11-maig-2009: els alumnes de 1r d'ESO van fer un recorregut, organitzat pel dpt. d'Educació Física, per la Platja Llarga de Tarragona, el Bosc de la Marquesa i la Punta de la Mora fins el castell de Tamarit.

 

Köln: entre el 10 i el 14 de març, els alumnes de 1r de Batx.C i D van anar a Alemanya, en viatge cultural organitzat conjkuntament pels seminaris d'Alemany, Llatí i Religió

Köln
Köln2
Köln3
Köln4
Köln5
Köln6

 

Capellades: els alumnes de 1r d'ESO van anar, el 20 d'abril, amb el dpt. de Tecnologia a les Caves Codorniu i al Molí paperer de Capellades. Podeu veure més fotografies d'aquesta excursió a la pàgina personal de l'alumne Jordi Peña

capellades2 capellades1 capellades3

 

Parc eòlic de Trucafort: El passat 2 d'abril vam realitzar una sortida de les àrees d'Economia de l'Empresa i Geografia amb els alumnes de 2n de BAT C i D al parc eòlic de Trucafort, situat dalt de la serra de l'Argentera - Pradell.

 

parc_eòlic parc_eòlic2

 

Albi 2009: al bloc del seminari de francès trobareu informació sobre el viatge dels alumnes de francès 3r d'ESO a Albi, i més fotografies....

albi5 albi2 albi3
albi4 albi1 albi6

 

Passarela 10: els dies 1 i 2 d'abril, al Centre d'Art Cal Massó de Reus, a les 18.30 i a les 20h cada dia, els alumnes de 2n de Batxillerat de les Arts van fer una "performance" dins dels actes de celebració del 25è aniversari de l'IES Gabriel Ferrater, i desè aniversari del Batxillerat de les Arts...

passarela10 passarela10 passarela3

 

Viatge de fi de curs de 4t d'ESO a Canàries, del 23 al 30 de març de 2009

canàries6 canàries2
canàries3 canàries4

 

Sortida Pla de l'Esport: el 20 de març els alumnes de l'activitat extraescolars de Balls i Ritmes van participar, acompanyats de la seva monitora Vicky, i el professor Xavi Ciurana, en una trobada de diferents institus a Cambrils.

 

El 28 de febrer els alumnes de 2n. de Batx. CD d'Història de l'Art, van fer un recorregut per diversos llocs de Tarragona d'interès artístic: Catedral, Museu de la catedral, muralles romanes, Museu Arqueològic...

 

Divendres 13 de març, a les 10.30h, a la Sala Polivalent del nostre centre, amb motiu de la celebració del 25è aniversari de l’IES Gabriel Ferrater i Soler, l’Hble. Sr. Joseph Huguet i Biosca, Conseller d’Innovació, Universitat i Empresa, impartí una conferència sobre el tema “Crisi? pensa, innova, empren!. És el teu futur”

 

Els dies 11 i 12 de desembre de 2008, els alumnes de Religió de 2n d'ESO van fer la ruta del Císter, acompanyats pels professors Maribel Virgili, Georgina Ferré i Agustí Tena. Van visitar Poblet, Santes Creus i l'Espluga de Francolí. (Veure totes les fotografies...)

 

El dimarts dia 17 de febrer, a les 15.30 al gimnàs de l'institut, els alumnes de Francès van fer un recital de poesia sobre l’amor, en col.laboració amb l’institut Gaudí de Reus i  Manel de Cabanyes  de Vilanova i la Geltrú.

 

Els alumnes d'Economia i Història del món contemporani de 1r BAT C i D van fer una sortida a la vall del riu Brugent el propassat 12 de febrer. Hi van assistir 41 alumnes i els professors Josep Morell i Pep Pagès. Junts van veure els trets econòmics i històrics més significatius de la zona com ara: l'ermita de Barrulles, el corral de cabres del Sergi i l'Eva  i el propi riu Brugent. Tot el recorregut el van fer acompanyats d'un guia de la zona.

 

Del 14 al 18 de desembre: els alumnes de 4t d'ESO de Francès han anat a París (llegir més) Veure totes les fotografies

27 de Novembre de 2008: els alumnes de 2n d'ESO, en una activitat organitzada pel del departament de Tecnologia, van anar a Terrassa, al Museu de la Ciència i Tècnica de Catalunya.

6 de Novembre de 2008: Les élèves de français de 1r, 2n et 4ème. d’ESO ont assisté à une émission de « Ràdio a l’escola » de Ràdio 4 à Barcelone. La deuxième activité à laquelle nos élèves ont participé, a été la visite à la "Mostra de la Xocolata". Llegir més... - Més fotografies: Ràdio - Xocolata

 

DIA MUNDIAL DE LA SIDA
EXCURSIÓ A CANÀRIES
SETMANA CULTURAL