Títol Nivell Temātica Ārees relacionades
141 - Visitem als amics
P1 i P2
Fred/Calent
Descoberta de l´entorn natural i social

Responsables

Centre

Equip Educatiu del centre
EEI. Trapelles de Celrà

© E.B. TrapellesFer un intercanvi escolar amb els infants de P-2 és una experiència educativa per tota la comunitat: infants, pares i educadores. De fet és una feina engrescadora que vol la participació i la coordinació de tothom i és clar, això és molt enriquidor.

Divendres 30 de maig: Venen els nens d´Anglès!

Ens trobem tots junts a la plaça de l´Ateneu de Celrà i després els proposem de fer un Taller de Dansa, amb l´ajuda de la Mercè Sardà (la nostra professora de Dansa). Després fem una passejada per conèixer una mica el nucli antic del poble i anem caminant cap a l´Escola Bressol. Allà els de P-1 ens esperen amb curiositat i els oferim de conèixer un espai nou plegats.
Després rentar-nos les mans plegats decidim d´anar a dinar junts i només ens separem (els d´Anglès i els de Celrà) per dormir. A la tarda, sortim al pati i aprenem a deixar i compartir les nostres joguines. El temps passa i ja és hora d´anar a berenar (que hi ha coca que han fet els pares!!!). Just després de berenar intercanviem obsequis de forma espontània i ens despedim cantant cançons perquè ha arrivat l´autobus i es fa tard!!!

© E.B. TrapellesDivendres 28 de juny: Anem a veure els nostres amics d´Anglès!

Arribem una mica tard però de seguida ens afanyem a conèixer el pati (quins tobogans, quines joguines…). Un cop ens hem situat anem al gimnàs on ens espera la Cristina Cat (la mare d´una nena de l´escola bressol) i, amb el seu piano eléctric que ens fa ballar a tots!.
Després anem passejant pels jardins de l´entorn del centre i busquem una ombra ben gran per quedar-nos a dinar. Tots portem la nostra carmanyola i ho trobem molt divertit !.
Ens hem cansat tant ballant que, a l´hora de la migdiada, ningú es vol despertar. Però hem de veure les aules i conèixer els altres espais del centre. Quan acabem de veure-ho tot, anem altra vegada al gimnàs on un pare ens fa una bonica representació de titelles.
Després de berenar intercanviem detalls i ens despedim… ens costa força marxar perquè això de fer visites ens ha agradat molt!

2002 - 2003