Us presentem el recull de les experiències presentades durant la Jornada junts per la lectura, on van participar 35 centres de les etapes d’educació infantil, primària, secundària, i educació especial, el Centre de Recursos Pedagògics de Sant Andreu i les biblioteques del Districte. Dels objectius que ens vam proposat en destaquem tres :

      • Reflexionar sobre l’abast de la lectura
      • Donar a conèixer les experiències que fan els centres educatius de Sant Andreu
      •
Ajudar a establir llaços de complicitat entre tots els sectors compromesos amb la cultura i l’educació del         nostre districte

Us presentem un espai ple de maletes viatgeres, conta contes, clubs i racons de lectura, xats i fòrums amb escriptors i escriptores, llibres que roden, revistes que es poden tocar i d’altres virtuals, biblioteques amb caliu, el tresor de compartir lectures entre grans i petits, saludar la poesia, elaborar llibres creatius i a vegades molt grans, lectures al sol i ... molt més. Compartir i intercanviar aquestes experiències és, per a nosaltres, un punt de partida cap a nous aprenentatges i cap a noves pràctiques educatives que, a més d’afavorir la millora de la competència lectora dels infants i joves, contribueixin també a fer-los més feliços, més crítics i més lliures.

Donem les gràcies a totes les persones que heu fet possible aquesta trobada.

Equip de metres del Centre de Recursos Pedagògics Sant Andreu