Parc Natural Montnegre-Corredor

parcmontnegre.jpg (13779 bytes)Indret -Parc Natural

Llinars del Vallès

Descripció – Explicació:. El Parc Natural del Montnegre Corredor,situat a la Serralada Litoral Catalana entre les comarques del Maresmes i del Vallès oriental té una extensió aproximada de 15.000ha i això dona moltes oportunitats per totes les edats per veure tot el relleu . Es poden fer excursions per conèixer i gaudir del parc, a més aquest ens ofereix serveis per al lleure i també patrimoni arquitectònic. El parc ens permet realitzar aquestes excursions amb tranquil·litat i seguretat perquè poden arribar a través de transport públic i privat i perquè els itineraris estan correctament senyalitzats. Si no tenim gaires ganes de caminar però sí de passar un dia esplèndid amb la natura podem anar directament als serveis per al lleure que ens ofereix el parc: l'àrea d'acampada del Solell disposa dels espais necessaris per gaudir de l'estada en aquest sector, l'àrea d'esplai servei per dinar, descansar una estona, i els restaurants per si un dia no tenim ganes de cuinar.

El clima que hi ha és suau, a l'estiu no fa molta calor i a l'hivern no fa gaire fred, tot i que al ser humit facilita que hi hagi molta vegetació. Els arbres que més predominen són; l'alzina, les sureres i pinedes de pi blanc i pi pinyer, altres no tant nombrosos són: rouredes, castanyeredes, vernedes i fins i tot alguns faigs i bedolls.

Més informació:

Centre d'Informació del Santuari del Corredor està obert dissabtes i festius de 11 a 15h. Itineraris senyalitzats, publicacions etc.

Àrea d'esplai del Corredor, obert dissabtes i festius. Aparcament, bar etc.

Places de servei parcs Naturals tel:93.402.24.28

parc montnegre corredor.jpg (33222 bytes) parc montnegre corredor plànol.jpg (37372 bytes)