Ajuntament

ajuntament.gif (7174 bytes)Servei Públic -

Vallgorguina
 
Adreça: Plaça de la Vila, 4

Telèfon: 938679125 / 938679250

Fax: 938679259
A.e.: Vallgorguina@diba.es
web:
http://www.vallgorguina.diba.es/

 Horari d'atenció al públic:
De 9 a 2 / De dilluns a dissabte

Organisme Oficial

Vallgorguina, poble de la comarca del Vallès Oriental, està situat en una vall de la depressió litoral catalana, entre la Serra del Montnegre i la del Corredor, a uns 222 m. de mitjana sobre el nivell del mar. El poble s'estén sobre una superfície de 22 Km2 i limita amb els municipis d'Arenys de Munt, Sant Celoni, Sta. Maria de Palautordera, Vilalba Sasserra, Sant Iscle de Vallalta, Llinars del Vallès i Dosrius.

Podeu arribar amb tren fins a Sant Celoni ó Arenys de Mar. Si veniu qualsevol dia de dilluns a divendres des de Sant Celoni podeu agafar la línia regular d'autocar.

Cal que tingueu en compte que si ens visiteu el cap de setmana haureu de cercar un taxi que us porti fins el poble, o bé animar-vos a fer una bona excursió.
Si veniu en cotxe podeu venir per la C-35 fins a l'entrada de l'autopista de Sant Celoni i agafar la C-61 o bé per l'autopista A7 (sortida sant Celoni) i agafar la mateixa carretera (C-61) fins a Vallgorguina.

Si opteu per la caminada, força entretinguda tant per la banda de la costa com per l'interior, considereu aquests recorreguts:
De Sant Celoni a Vallgorguina hi ha 7 quilometres de distància, és un trajecte planer.

D'Arenys de Mar a Vallgorguina hi ha 12 quilometres, amb forces pujades fins a Collsacreu però un cop sigueu a dalt ja podeu respirar fons que tot és baixada.