Cercadors i repositoris
Centre de Recursos Pedagògics del Vallès Occidental IV - Sant Cugat

Alguns cercadors i repositoris

educattictacwwwtictac

  Recull dels cercadors més significatius:hubs
 

  Recull d'alguns Metacercadors :  
  ixcik mamma  


Yahoo! España meta

beaucoup search  


:
Recull de repositoris
 
merlí

 
Merlí
és un catàleg de recursos educatius digitals
desenvolupat pel Departament d'Educació amb l'objectiu de proporcionar a la comunitat educativa materials didàctics,
 

alexandria
 


Alexandria
és una biblioteca de recursos
per facilitar la localització i intercanvi de materials educatius digitals. L’accés als recursos d’aquesta biblioteca és obert. Ara bé, per valorar els materials existents o bé, fins i tot, per compartir recursos nous, és necessari disposar de nom d’usuari/ària i contrasenya de la XTEC.

             
espaiinternet
 

Espai Internet: Els webs més útils, els més curiosos, els blogs més interessants, el més nou a la xarxa i també el més divertit... Són algunes de les propostes que anireu trobant en aquest blog, reflex de l'"Espai internet" que s'emet setmanalment al "Telenotícies cap de setmana" de 3cat24.

 
mercefoguet
 
Recull d’adreces de web’s, blocs…. per utilitzar a l’escola: bloc realitzat i actualitzat per l'assessora TIC del Serveis Territorials d'Ensenyament del Vallès Occidental.
             
edu3cat
 

Edu3.cat és un portal de ràdio i TV educatives.
El fons del portal l'integren materials de Televió de Catalunya, TV3, Catalunya Ràdio, Departament d'Ensenyament i d'altres ens. Actualment compta amb 7000 audiovisuals integrats i catalogats segons el currículum, per a facilitar el seu ús a la comunitat educativa.

 
delicious
 

Delicious és un servei de gestió d'adreces d'interès social. Facilita la categorització amb paraules clau (etiquetes), fet que n'agilitza la localització. Així permet agrupar-les, etiquetar-les, compartir-les amb altres usuaris del servei iconèixer qui (i quanta gent) ha desat un determinat enllaç.

             
recursos

Monogràfics. Interessant recull de recursos pedagògics, que actualitza periodicament, el CRP Vallès Occidental I de Sabadell.
Tiching és una plataforma web que permet trobar de forma ràpida i senzilla tots els continguts digitals educatius que existeixen a internet, adaptats a les necessitats de cada professor o estudiant.

  Tasta els nostres suggeriments :
 

alaup
Yahoo! España
 
Alaup. De tot...
 
recerques CRP Sabadell
Cerca d'informació a internet
CRP Sabadell

 


      kioske
Diaris, revistes, còmics..
 
 

la vanguardia

 
El diari del dia que vas nèixer...
  El món al teu ordinador El món al teu ordinador...  

curs 2011/2012