Servei Educatiu del Vallès Occidental IV - Sant Cugat
Servei Educatiu Vallès Occidental IV de Sant Cugat del Vallès banner
Centre de Recursos Pedagògics
Qui som?/Què fem?

...
CRP Sant Cugat

JuanMa Nieto - Aurora Vallejo
 
El Centre de Recursos Pedagògics és un servei educatiu creat pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, per donar suport a l'activitat pedagògica dels centres i a la tasca docent del professorat.

Funcions

  • Oferta de recursos, d’infraestructura i de serveis als centres docents, als mestres i al professorat per tal que disposin de materials específics de les diferents àrees curriculars, de mitjans propis de la tecnologia educativa i de publicacions especialitzades, amb assessorament o instruccions d’utilització.
  • Catalogació dels recursos educatius del medi local i comarcal, elaboració de pautes i informacions complementàries per facilitar-ne l’ús del professorat.
  • Suport a les activitats docents i a l’intercanvi d’experiències educatives, per tal de fomentar la reflexió del professorat sobre la pràctica docent.
  • Coordinació i organització de l’execució i del seguiment de les activitats de formació permanent, col·laboració en la detecció de les necessitats de formació i en l’elaboració de propostes per satisfer-les.

logogencat Servei Educatiu del Vallès Occidental IV - CRP de Sant Cugat Vallès
curs 2016/17