Centre de Recursos Pedagògics del Vallès Occidental IV - Sant Cugat
VISITA A L'INSTITUT LEONARDO DA VINCI - 2016
EXPERIÈNCIA PRIMÀRIA-SECUNDÀRIA

RECULL FOTOGRÀFIC
...
APS

APS

aps

aps

aps

apss

 

Dins del Seminari de coordinació entre primària i secundària, l'Institut Leonardo da Vinci de Sant Cugat, prepara, novament, amb l'alumnat de segon d'ESO la visita a l'institut dels alumnes de sisè de les escoles Catalunya i Turó de Can Mates.

  DESCRIPCIÓ DE L'ACTIVITAT
 


L' alumnat de 2n d’ESO (100 alumnes aprox.) prepara la visita de l’institut a alumnat de sisè de les escoles Catalunya i Turó de Can Mates. (L'Escola l'Olivera s'ha afegit enguany)

Què fan?

Preparen la visita guiada a l'institut. S'organitzen per grups i es reparteixen la feina. Sel.lecció d'informació important, preparació d'exposició oral.

Estudi de preguntes més freqüents...

Reben i atenen als alumnes de les diferents escoles.

Organitzen l'acte de cloenda: Actuació de la coral de l'institut. Presentació i benvinguda del director. Xocolatada de germanor.

L'alumnat de 6è (100 alumnes aprox.) de les escoles es preparen per la visita amb activitats prèvies i posteriors a la visita.

Què fan?

1. Treballen per elaborar bones preguntes que corresponen a les temàtiques:

  • M'agradaria saber... (paper de color taronja)
  • Em neguiteja ... (paper de color blau)
  • Es cert què ... (paper de color groc)
2. Porten preparades aquestes preguntes a l'institut, en papers de color, i les respostes són apuntades a continuació, en el moment de la trobada. Es molt important aquest espai de relació.

3. Ja al seu centre, fan una posada en comú de tot el material recollit, de les impressions, dels comentaris i confecció de murals amb les preguntes-respostes.

4. Elaboració d'un dossier amb l'experiència. 
curs 2015/16