Taula Catàleg de Programes

moltíssim
moltíssim
molt
bastant
moltíssim
moltíssim
bastant
una mica
una mica
molt
moltíssim
 
 
moltíssim
bastant
moltíssim
moltíssim
moltíssim
MatemàtiquesINFANTSJOVESADULTSDisc. intel.lectualDificultats d'aprenentatgeDisc. auditivaDisc. motriuTrastorns comportamentalumnattextInterficieContingutPRIMÀRIASECUNDÀRIAActivitats a l'ordinadorWindows XPWindows 98

100 problemes en PowerPoint

PowerPoint

http://www.xtec.net/dnee/satieee/0304/sessio3/webmates_100problemes.htm

100 problemes en PowerPoint

Nulo

 

Descripció

Consisteix en una col·lecció de 100 problemes elaborats com a una presentació de 10 pantalles. S'accedeix a cadascun a partir d'un menú general.
Cada problema té els apartats propis de la seva resolució: enunciat, dades, operacions, fòrmula; raonament lògic, resultat. Algun d'aquests aspectes es poden desactivar, en funció del nivell de l'alumne.
Es tracta de que l'ordinador faci de "mestre", una guia, un ajut,...
L'alumne ha de resoldre el problema a la llibreta, l'ordinador l'ajudarà de forma interactiva.
Els apartats "passos", "fórmula", "operacions" i "pas a pas", estan a cada problema, però es poden desactivar tot prement Supr a la diapositiva 2, si és vol fer reduir el grau d'ajut.

100 problemes en PowerPoint

Observacions

Quan comença tan sols es veuen els 20 primers problemes, clicant a qualsevol lloc de la pantalla van apareixent els succesius en grups de 20.
Quan ja s'ha utilitzat la presentació d'un problema i es vol tornar al menú principal, cal utilitzar el botó dret del ratolí o el menú de sota de la pantalla a l'esquerra per fer "Fin de la presentación".

Competències bàsiques

MA MATEMÀTIC

 
 
MA2.06 Presentar, d'una manera clara, ordenada i argumentada, el procés seguit i les solucions obtingudes en resoldre un problema.