Taula Catàleg de Programes

molt
moltíssim
moltíssim
moltíssim
moltíssim
molt
bastant
una mica
una mica
moltíssim
moltíssim
moltíssim
molt
 
 
moltíssim
molt
moltíssim
moltíssim
molt
Coneixement del medi social i cultural JOVESINDISTINTIncorporació tardanaDisc. intel.lectualTrastorns comportamentDisc. auditivaDisc. visual-baixa visió-Disc. motriualumnatescaneigimatgetextContingutInterficieSECUNDÀRIAPRIMÀRIAActivitats a l'ordinadorWindows 98Windows XP

Eines per l'Institut i pel TAE -Clic-

Clic

http://www.xtec.net/dnee/jornada/taller0304_10.htm

http://www.xtec.net/dnee/satieee/0405/sessio1/tallers_clic.htm

Eines per l'Institut i pel TAE -Clic-

Autor: Coordinador: Porta, A. (2004)

 

Descripció

Activitat introductòria per a l'aprenentatge d'un vocabulari mínim sobre objectes habituals a qualsevol classe. Les paraules estan agrupats de sis en sis, i es relaciona la imatge de l'objecte amb la seva escriptura i la seva pronúncia.
Elaborada a partir del paquet d'activitats "Coses de classe" (de Joan A. Sánchez i Ma. Lourdes Tolo), s'han modificat les d'imatges, el tipus lletra, i altres aspectes per fer-les menys infantil.
Per fer l'adaptació s'ha elaborat desempaquetant el paquet original amb el Clic Pac, substituint els dibuixos per fotografies i adaptant els textos, les fonts de lletra i els color.
Aquest paquet està pensat per a l'alumnat nouvingut no catalanoparlant, però també pot ser adequat per a altres tipus d'alumnes d'EE. La intercalació dels diferents tipus d'activitats que permet el programa Clic (exploració, associació complexa entre text i imatge, resposta escrita des d'imatge, memòria, o des de text, còpia, trencaclosques d'imatges, i trencaclosques de text per ordenar frases) fan variada i entretinguda la pràctica.

Eines per l'Institut i pel TAE -Clic-

Observacions

Competències bàsiques

SC SOCIAL

 
 

SC1 HABILITATS SOCIALS I D'AUTONOMIA