Taula Catàleg de Programes

moltíssim
bastant
moltíssim
moltíssim
molt
molt
bastant
una mica
una mica
una mica
moltíssim
moltíssim
moltíssim
moltíssim
moltíssim
molt
 
 
moltíssim
molt
moltíssim
moltíssim
MatemàtiquesLlengua catalana INFANTSDisc. motriuDisc. intel.lectualDificultats d'aprenentatgeDisc. auditivaIncorporació tardanaDisc. visual-baixa visió-Trastorns comportamentalumnatjoistickescaneigcontrol per la veuimatgetextContingutInterficiePRIMÀRIASECUNDÀRIAActivitats a l'ordinadorWindows 98

Fem la travessa -TpWin-

Word

TpWin

http://www.xtec.net/dnee/satieee/0304/sessio1/travessa.htm

Fem la travessa -TpWin-

Autor: Solé, T.; Oliver, R.; Fonoll, J. (2003)

 

Descripció

Travessa 03-04 és una aplicació Tpwin que serveix per a confegir butlletes de travesses de futbol per a la temporada 2003-2004. La versió anterior es va elaborar en la Jornada de creació de materials del 1999 en un taller coordinat per en Ton Solé i la Rosa Oliver. D'ençà fins ara els programes d'ordinador han canviat molt i la lliga de futbol també i, és per això que ens hem animat a fer la nova versió.
Les travesses de futbol són molt més que un simple joc d'atzar. El mitjans de comunicació i la societat en general ha fet del futbol un símbol i ha atorgat valor de representació als diferents equips.
La travessa de futbol és un element d'interès col·lectiu que té una important repercussió social i que rebem informació de forma continua a través dels mitjans de comunicació.
A més a més es produeix seguint una planificació preestablerta que en facilita el seu aprofitament educatiu.
Cada divendres podem omplir una travessa, els nois i noies poden mirar els resultats a casa i el dilluns veure quants resultats hem encertat.

Fem la travessa -TpWin-

Observacions

Competències bàsiques

CL LINGÜÍSTIC

 
 

CL2 LLEGIR

    

MA MATEMÀTIC

 
 

MA1 NOMBRES I CÀLCUL

 
 
MA1.01 Usar i interpretar llenguatge matemàtic en la descripció de situacions properes i valorar críticament la informació obtinguda.