NOUS  ALUMNES:  Preinscripció curs 2021-2022

(excepte nivell C2)

ENSENYAMENTS  IMPARTITS A L’EOI DE L’HOSPITALET DE LLOBREGAT


ALEMANY:  A1 - A2 - B1 - B2.1 - B2.2  (A1 i A2 en horaris de matí o tarda; B1, B2.1 i B2.2 només tarda)
ANGLÈS:    A1 - A2 - B1 - B2.1 - B2.2 - C1 - C2.1 – C2.2  (d'A1 fins a C.1 horaris de matí o tarda. C2.1 i C2.2 només tarda)
FRANCÈS:  A1 - A1a - A1b - A2 - B1 - B2.1 - B2.2 - C1   ( A1, A2, B1 en  horaris de matí o tarda. A1a, A1b, B2.1, B2.2 i C1 només tarda)
ITALIÀ:       A1 - A2 - B1 - B2.1 – B2.2  (només horaris de tarda)

 

Horaris dels grups del curs 2021-2022: consulteu el web del centre

 

FORMALITZACIÓ DE LA PREINSCRIPCIÓ (excepte nivell C2)

NORMATIVA:

Tota la informació general referent al procés de preinscripció de nous alumnes i oferta de places la trobareu al web del Departament d’Educació, excepte la concreció de les dates i hores de les proves de nivell d'alemany, francès i italià en el nostre centre, que només es publiquen en aquest web.

PROCEDIMENT:

La inscripció es realitza obligatòriament a través de l’aplicatiu de preinscripció. Llegiu atentament tota la informació que hi trobareu abans de tramitar la vostra sol·licitud. També podeu consultar aquesta infografia per una versió resumida del procediment. (versió per imprimir)

 

infografia

CALENDARI ABREUJAT:

ALUMNES QUE ES PREINSCRIUEN PER A FER TEST DE NIVELL:

ANGLÈS

ALEMANY / FRANCÈS / ITALIÀ

Les persones preinscrites per a test de nivell d'aquests idiomes podran escollir la convocatòria que més els convingui. Per a la realització del test caldrà presentar el DNI o document identificatiu i es recomana portar el full de preinscripció.

IMPORTANT: Els alumnes que no hagin realitzat la tria d'horaris quedaran exclosos d el sorteig d'adjudicació de places.

Si per qualsevol motiu finalment no us és possible realitzar el test de nivell o no heu realitzat la tria d'horaris en el termini establert i quedeu fora del procés de preinscripció, us recomanem que llegiu l’apartat d'admissió d’alumnes no preinscrits on trobareu dates addicionals de convocatòria de proves de nivell per accedir a cursos on encara quedin places vacants.