qui som


què fem


com ho fem?

Ens trobem ubicats al centre de Sant Feliu de Llobregat, al passatge Sant Joan nº87. El curs 2009-2010 vam inaugurar l'escola nova. Podeu consultar més informació sobre la inauguració a l'enllaç.

Recull d'imatges inauguració

enllaç a recorregut virtual


Recorregut virtual per l'escola

Som un centre concertat per la Generalitat de Catalunya que atenem infants de 3 a 20 anys amb necessitat de suports i mesures intensives per poder seguir l'aprenentatge.

La titularitat de l'escola és de l'Associació Especial Tramuntana. El centre va iniciar la seva activitat educativa l'any 1973, a partir de la creació a Sant Feliu d'un Patronat Municipal, al maig de 1977 es va constituir l'Associació, actual titular del centre, aprovant-se els seus Estatuts.
Estem federats a l'APPS (Federació Catalana pro persones amb retard mental). 

El nostre equip psicopedagògic està format per 16 professionals qualificats: mestres d'educació especial, pedagogs terapeutes, psicòlegs, logopedes i fisioterapeuta. L'equip compta també amb la intervenció educativa de monitors de menjador i transport. 

A l'escola fomenten el desenvolupament integral de la persona en una dimensió no sols instructiva i educativa sinó també terapèutica i rehabilitadora. Aquesta perspectiva global es concreta en els següents aspectes:

Aprenentatges instrumentals

Coneixement i acceptació de la seva identitat personal i social

Hàbits personals i habilitats socials 

Preparació per a la seva posterior inserció laboral i/o ocupacional 

Atenció a l'afectivitat, en relació a la capacitat de comunicació i de relació interpersonal i social, a la superació dels conflictes, pors, inhibicions i fòbies, i a la tolerància de les frustracions

Educació de la sexualitat 

Educació del joc i del temps lliureLa nostra adreça és:
Passatge de Sant Joan, 87
08980 - Sant Feliu de Llobregat
Telf. i fax: 93 666 14 85
e-mail: esc-tramuntana@xtec.net


 


Logos

tornar a l'inici de pàgina

Tornar a l'inici de pàgina