Quč fem?

 

La vida quotidiana de la Llar s' organitza en uns horaris i activitats, adaptades a les edats dels grups dels nens i nenes, que els ajudin a a desenvolupar les actituds necessàries per ser autònoms.

Mitjançant les pròpies activitats, que ens ofereix la vida quotidiana en aquestes edats, les tractem des del punt de vista educatiu, perquè es converteixin, en aprenentatges significatius pels nens i nens.

 

 

Els infants cerquen, proven, senten,són agents interactius del món que els envolta, el descobriment i la investigació ja no són patrimoni dels adults, els nostres nens i nenes investiguen i descobreixen a diari.

El desenvolupament i l' aprenentatge van junts. Tot allò que aprenen a la llar està influint no només en el present, també en el seu futur.

 

 

Les emocions, són humanes i necessàries, ens acompanyaran tota la vida. Hi han emocions, que ens fan sentir bé i altres malament. En els edats dels nostres infants les veiem dia a dia:la gelosia, el disgust, la il·lusió, la tendresa ..., el que cal es que els adults els ajudem a resoldre el que esta passant, així els ajudarem a créixer emocionalment.

 

 

Conèixer i participar de les tradicions, a partir d' activitats lúdiques,utilitzant diferents tècniques i organitzacions, ens ajuden a que els infants desenvolupin els seus sentits.

 

 

Les festes a la llar, el teatre, els treballs per projectes, les decoracions que realitzem a la llar, amb la participació de les famílies, ens ajuden a oferir-lis als nens i nenes uns espais amb intencionalitat educativa, on compartir amb les famílies,l' experiència d' educar..