El Departament d'Ensenyament, conjuntament amb la Fundació Institució Catalana de Suport a la Recerca, promou la Setmana de la ciència a les escoles amb l'objectiu fonamental de despertar i potenciar l'interès del jovent vers la ciència i la tecnologia. Se celebrarà del 18 al 27 de novembre de 2011. Per facilitar la participació dels centres en aquesta setmana, s'organitzaran les activitats següents.

La Ciència en Primera Persona

  • El dimecres 23 de novembre, de 11:30 a 13h, tindran lloc simultàniament un centenar de xerrades-col·loqui a tot el territori adreçades a l’alumnat de 4t d'ESO i Batxillerat. Aquestes sessions aniran a càrrec d’investigadors i d’investigadores que explicaran la seva tasca, tant des del vessant científic com humà i s’organitzaran en l’àmbit de cada Servei Educatiu de Zona.

    Consulteu la relació de conferències que apareixen a continuació. Per més informació, cal adreçar-se al corresponent Servei Educatiu.
Departament d'Ensenyament Fundació Institució Catalana de Suport a la Recerca Ministerio de ciencia e innovación Fecyt setmana de la ciència 11 Toshiba