INDRETS D'INTERÈS

 

On som ?

 
INDRETS D'INTERÈS

Passeig del riu i Pont "Lo Passador" : passeig situat a la vora del riu al llarg de tot el municipi i que té boniques vistes sobre el riu i amples espais de passeig a peu i en bicicleta, amb miradors de fusta sobre el riu i zona ajardinada.

pr

Pàgina d'inici

Deltebre

Situació

Context socioeconòmici

Indrets d'interès

 


Ecomuseu del Delta de l'Ebre situat prop de l'Ajuntament, al casc urbà, La seva principal funció és introduir els nouvingut en el peculiar entorn del Delta, especialment en el funcionament dels espectes naturals i humans del seu ecosistema. Els elements que el configuren són representacions dels paisatges, de les activitats tradicionals i de l'arquitectura deltaica.

 

Web de Deltebre
 

Passeig del galatxo a la desembocadura: passeig situat a la zona del Galatxo, a la vora del riu, amb espai de passeig i carril bici i amb un alt mirador sobre la zona del Galatxo, Illa de Buda i desembocadura.

tr

 

Pont dels Moros o Pont del Rei, situat a 5 km. de Deltebre en direcció a la desembocadura, que són construccions que daten del segle XIX i que s'utilitzaven per a la retenció de les aigües en la inundació de la zona de salines.

ponts
     

Bassa del Canal Vell, llacuna natural, zona protegida de Parc Natural, amb gran riquesa d'aus i zona de nificació.

     

Punta del Fangar i platja de la Marquesa , península situada al nord del delta, zona de nidificació, amb platges enormes i solitàries, zona de mariscadors i espais de dunes protegides.

     

Desembocadura de l'ebre, Illa de Sant Antoni i Garxal, espais protegits, amb riquesa d'aus i zones de protecció especial.

     

Pàgina d'inici Inici

Actualitzat 14/4/11