Enrera
Bloc C
Formació TIC en centres educatius
Imprimir
Pràctica C31. Afegir diapositives de títol al projecte
   
Atenció!
Abans de fer la pràctica, cal executar el fitxer C31.exe.
Aquest fitxer us permet crear, al vostre ordinador, una carpeta anomenada tic\blocc\fotoangelo, amb els fitxers necessaris per al desenvolupament de la pràctica.
 
Desenvolupament de la pràctica
   
Pràctica
 1. Executeu el programa FotoAngelo:
 2. Aneu a Inici | Programes | ACD Systems | FotoAngelo.
 3. Obriu l'arxiu projecte2.fap que es troba a la carpeta tic\blocc\fotoangelo.
 4. Premeu el botó Agregar una diapositiva de título. Les diapositives de títol s'afegeixen a l'apartat de la dreta, Construir lista de imágenes, a sota de tot, amb el nom de Título 0, Título 1...
 5. Feu doble clic sobre la diapositiva de text Título 0, o bé seleccioneu-la i feu clic sobre el botó Propiedades de página. Apareix una imatge com aquesta:

 1. Feu clic a sobre de la pestanya Texto de la diapositiva. A l'apartat Texto, escriviu Paisatges. Feu clic al botó Seleccionar fuente... i escolliu un tipus de lletra, per exemple, Arial de 72 píxels i el color vermell. Premeu Aceptar de la finestra Fuente.
 2. A l'apartat Posición del texto, activeu Centro tant a la posició Vertical com Horizontal. Per últim, feu clic al botó Aceptar.
 3. Aquesta diapositiva us interessa que apareixi al començament de la presentació. Per fer-ho cal:
  • Seleccionar la diapositiva Título 0 i fer clic a sobre el botó Ordenar imágenes...: apareix una imatge de diàleg com aquesta:

  • Fer clic sobre Título 0 i, amb el botó esquerre premut, desplaçar el punter del ratolí fins al comencament de tot i deixar-lo anar. La diapositiva de títol (Título 0) surt al començament de la presentació. Premeu el botó Aceptar de la finestra Ordenar imágenes.
 1. A continuació, afegiu un altra diapositiva de títol. A la caixa de text, escriviu Animals, i la desplaceu fins a la darrera diapositiva de paisatges.
 2. Podeu fer clic sobre el botó Previsualizar per veure com us quedarà.
 3. Per acabar la pràctica, cal crear un fitxer executable i desar el projecte amb el nom de c31.
 
Amunt