Formació en MAV en centres educatius
   
Enrera
Equips, eines i llenguatge de la imatge en moviment
Imprimir
Pràctica IM18. Diferenciar el vídeo digital de l’analògic
   
Desenvolupament de la pràctica
   
Pràctica
Ítems
Analògic
Digital
Possibilitats d’edició Per editar necessitem molts aparells d’alt cos i les possibilitats d’afegir diferents imatges, sons i títols són difícils i costoses A partir de l’ordinador i un programa podem inserir imatges, so i títols fàcilment i amb rapidesa.
Qualitat Cada cop que fem un enregistrament la cinta del magnetoscopi perd qualitat. No hi ha pèrdua de qualitat. Podem reproduir un arxiu o fer-ne tantes còpies com vulguem sense perdre qualitat.
Interacció amb altres No hi ha possibilitats d’interacció. Podem inserir imatges i so produïts amb altres programes (Cool Edit, Paint Shop Pro, Flash, ...)  i inserir els vídeos a altres programes (PowerPoint, Flash, Dreamweaver, ...)
Exportar el resultat Normalment l’exportació del producte final la fem a VHS, tot i que existeixen altres formats. (Beta, 8m,...) Existeixen molts tipus d’arxius de vídeo. (avi, mpeg, realvideo, divx, ...) i el resultat el podem ficar al disc dur, en un CD, en un DVD, penjar-lo en un web, etc. ..., i fins i tot enregistrar-lo en una cinta VHS.

Després de veure un mateix vídeo en format analògic i digital quin creus que té més qualitat?

Obriu el OpenOffice Impress:

A l'assistent de presentacions marqueu Presentación vacía, i aneu validant les següents pantalles fins crear una presentació nova. Des del menú Insertar | Vídeo y sonido, seleccioneu l’arxiu de vídeo digital; aneu al menú Presentación | Presentación, per veure-la. També es pot fer amb F5.

   
 
Amunt