La roba, l’adequada     
 
     El nostre centre no imposa cap tipus d’uniforme o roba per assistir a les classes. Però sí que hi ha uns mínims. Podríem dir que has de saber distingir entre la roba que et posaries per sortir de festa el cap de setmana amb els/les teus/ves amics/gyes i la de ‘feina’, és a dir, la roba per venir a estudiar. Per tant, posa’t el que creguis que és convenient per venir al Centre, però no et permetrem portar aquella que mostri de manera exagerada la roba interior o anar en samarreta interior de tirants a dins de l’edifici de l’institut.
       Tampoc és permès portar samarretes o altres peces de roba amb eslògans o continguts xenòfobs, sexistes, racistes o que facin referència directa a conductes violentes i contràries a la convivència.

  

   Atenció: L’únic uniforme que és obligatori és el d’Educació Física. A l’hora d’Educació Física és obligatori dur xandall i sabatilles esportives
         
       I tampoc és permès portar gorres, mocadorsal cap o lligats al braç o a la cama perquè poden ser confosos amb alguns grups violents del carrer. Ni dins de l’edifici (a la nostra societat és de mala educació que els nois vagin amb el cap tapat a l’interior d’un edifici) ni al pati.
  A l’hivern pots portar una gorra de llana per protegir-te del fred, però recorda, no a l’interior!!
  Atenció: Si portes posades una gorra o un mocador, qualsevol professor/a et cridarà l’atenció i, fins i tot, pot requisar les peces.  Aleshores haurà de venir la teva família per a recuperar-les.  
    Altres accessoris.
 
   S’han posat de moda les corretgesper portar penjades les claus, però alguns/es les utilitzen per jugar a donar cops a d’altres companys. Aquests jocs poden resultar molt perillosos. Per evitar confusions i problemes, s’ha decidit que:
   No es poden portar a l’institut.
 
    Si algun pare o mare vol posar-se en contacte amb algú de vosaltres, ha de trucar a l’institut i els conserges o el professorat de guàrdia us aniran a buscar si és molt urgent o, si no ho és, ja us donaran el missatge.

   No es poden portar mòbils.
         Si has de portar el mòbil per una urgència, aquesta ha de ser informada per escrit per la teva familia al/a la tutor/a. Tampoc creiem necessari per estudiar l’ús de MP3, Gameboy, PSP i d’altres aparells d’aquest tipus.
    No s’ha de portar res d’això.

Si portes alguna pilotaper jugar al pati, l’hauràs de dur guardada dins d’una bossa. No pots jugar o portar-la a la mà pel passadís o dins de l’aula. Podem fer alguna trencadissa!!

    

Atenció:
 Qualsevol professor/a us podrà requisar un d’aquests accessoris si el feu servir a dins de l’institut. Després li donarà a la Cap d'Estudis del Centre i haurà de venir la teva família per a recuperar-los.
 
 
 

Recorda 
 Si tot i les recomanacions que et fa el Centre, decideixes pel teu compte portar qualsevol d’aquests objectes i t’és sostret o el perds, el Centre no es farà responsable.