Febrer. ESO

 

Els alumnes de 1r d’ESO han vist a la classe de matemàtiques un vídeo que mostra com construir robots a través de la papiroflexia.

 

 

El vídeo que podeu trobar a la xarxa ensenya com l’Origami, que és el nom que rep aquest art japonés, ajuda a la generació de nous enginys mecànics.

 

https://www.youtube.com/watch?v=3gzl2b4wLLY

 

Els més petits de la casa s’han quedat bocabadats. Una vegada però superada la sorpresa inicial s’han posat a construir figures de papiroflèxia tan fantàstiques com les que aquí veieu.

 

 

Els més petits de la casa han pogut comprovar com les matemàtiques són més que números!

Gener. Cicles

aromatic

Els estudiants del Cicle Superior de Disseny i Edició de Publicacions Impresses i Multimèdia han desenvolupat un projecte de creació d'una start-up. Per aquesta empresa fictícia (anomenada "Inex") han creat un programa d'imatge corporativa, que inclou diferents accions de màrqueting sensorial.

 

aromatic

 

Els estudiants del projecte aquí mostrat són Laura Casado, Natalia Martínez, Sandra Lobato i Víctor Moreno. Aquest és un del exercicis del mòdul 9 de Màrqueting del Cicle Superior de Disseny i Edició.

Gener. Cicles

roleplaying

 

Els estudiants del Cicle Superior de Disseny i Edició de Publicacions Impresses i Multimèdia desenvolupen en viu una dinàmica de Role-Playing en el marc del mòdul 9 de Màrqueting. Els estudiants en grups i preparats per la ocasió (tal i com podeu veure a la foto) van simular situacions de compara-venda en un escenari de compra-venda.


marqueting

Gener. Centre

frances

 

Aquí tenim els/les alumnes del nostre centre que es van graduar del títol de llengua francesa DELF A2, atorgat pel Ministeri d'Educació Francès i la Generalitat de Catalunya, en la convocatòria d’abril-maig del 2016.


DELF A2

D'esquerra a dreta i de baix a dalt són:
Marc Escribano, Mireia Luque, Carla Bonet, Paula Tutusaus, Òscar Rivera, Griselda Herrera, Anabel Serrano, Elena Rey, Adriana Martín, Judit Aránega i Maria Alouat.

 

Enhorabona per a ells!

Desembre. Centre

vestibul

Tots els grups d'alumnes del centre s'han fet una foto amb la seva aportació
al Rebost Solidari de la ciutat.

Al vestíbul del centre hi trobem les diferents fotos amb que han volgut celebrar l'acte. Aprofitem per a agrair-vos a totes i tots la vostra col·laboració i solidaritat un any més.

Desembre. Centre

nadal

 

Els estudiants del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Preimpressió Digital han desenvolupat pel mòdul 8 (Desenvolupament i publicació de productes editorials multimèdia) una animació digital relacionada amb el Nadal. Us mostrem a continuació el treball de l'estudiant Albert Serra.

 

Desembre. Centre

mural

 

Els alumnes de la ESO es sumen a la campanya de solidaritat que porta el nostre centre endavant en col·laboració amb el Rebost Solidari de la ciutat. Hem emplenat les parets de l'Institut amb missatges de solidaritat escrits per cadascún dels alumnes.

Desembre. Centre

david

 

El Gremi d'Instal·ladors de Sabadell i Comarca ha reconegut la feina dels nostres estudiants de cicles d'Electricitat. L'estudiant Kevin Cuenca Fernández del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Instal·lacions elèctriques i automàtiques ha rebut el segon premi dels guardons Premi David 2016.

Desembre. Centre

estampacio

 

Els estudiants de Preimpressió Digital (Cicle Formatiu de Grau Mitjà) desenvolupen en el mòdul d'Il·lustració Vectorial (mòdul 6) i el mòdul d'Impressió Digital (mòdul 4) tècniques de rotulació mitjançant pel·lícula de vinil. En aquest cas han preparat i imprés sobre samarretes la proposta gràfica que han treballat de forma individual.

Desembre. Centre

titol

 

Dijous 15 de desembre vam constituir el renovat Consell Escolar del centre.

 

Aquest òrgan està format per representants de l'equip directiu i docent del centre així com per estudiants i mares i pares del centre. Durant els pròxims 4 anys el nou Consell tractarà temes d'interés per a alumnes, pares i mares i professors del centre, amb la participació de tots aquests col·lectius.

 

consell

 

Els representants tants d'alumnes com de professors han estat triats per votació pels propis alumnes i docents. El Consell compta també amb la col·laboració de representants de les institucions educatives i socials de la ciutat.

Desembre. Centre

rebost_solidari

 

Dijous 1 de desembre els delegats i delegades de la ESO van visitar el rebost solidari de Sabadell. La Merçè, directora del rebost, ens va rebre amb un somriure i ens va ensenyar l’espai que fan servir com a magatzem.

 

rebost

 

Durant una horeta ens va comentar diverses coses sobre el rebost que els delegats i delegades varen explicar al dia següent a la tutoria dels grups de classe:

 

· Reparteixin des del 2009 menjar per 8.000 persones a Sabadell, es com donar menjar a totes les persones de 5 instituts com l’Agus.

· Des del 2009 persones de diferents religions i creences colaboren per ajudar a 2.500 famílies de Sabadell. recorda que es com ajudar a 5 instituts com el nostre.

· Diuen que la crisi s’està acabant, però el rebost continua ajudant a la mateixa quantitat de famílies des del 2009.

· Tenen un hort que ocupa 8.000 m2 = 8 camps de futbol sala com el de l’Agus.

· Cedeixen parcel-les d’aquest hort a les famílies necessitades perquè hi cultivin el seu propi menjar.

· Moltes persones que treballen al rebost són voluntaris i voluntàries.

· Si vols ser voluntari a Sabadell hi ha diverses opcions. Parla amb el teu tutor/a si vols més informació.

· Fa dos anys vam recollir a l’Agus 850 kg tenim el record de Sabadell ja que altres instituts recullen uns 400 kg.

 

Aquest any en recollirem 1.000 kg entre totes i tots!

Desembre. Centre

consell

Dilluns 5 de desembre els alumnes de tots els nivells educatius del centre
varen votar els seus representants en el Consell Escolar del nostre Institut.

 

votació

 

Batxillerats i Cicles Formatius (matí) de 10:00 a 10:30 hores

ESO de 11:00 a 11:30 hores

Cicles Formatius (tarda) de 18:30 a 10:00 hores

 

Família i Escola

Consells escolars dels centres

Novembre. Cicles Formatius

viena

 

Els estudiants del segon curs del Preimpressió Digital (Torn de matí) van visitar les instal·lacions dels Establiments Viena S.A.

 

Aquesta sortida els ha permés complementar els seus coneixements en matèria de prevenció i legislació laboral corresponents a l'assignatura de FOL (Formació i Orientació Laboral).

 

viena


Novembre. ESO

marato

 

Dimecres 16 de novembre un especialista de La Marató de TV3 ens ha visitat per compartir amb els estudiants de 3r d'ESO una xerrada sobre el tema d'enguany.

 

marato

 

Els quatre grups de 3r d'ESO de l'Institut han pogut conéixer de primer mà l'orígen, les conseqüències i el tractament actual relacionat amb l'Ictus i les lesions medulars i cerebrals traumàtiques. Aquest és el tema de l'edició d'enguany de La Marató de TV3 que tindrà lloc el proper diumenge 18 de desembre.

http://www.ccma.cat/tv3/marato/es/

 

La xerrada s'emmarca dins de les activitats de l'assignatura de Biologia que cursen tots els estudiants de 3r d'ESO del nostre Institut.

marato

Novembre. Cicles Formatius

haring

 

Estudiants de primer curs del Cicle Formatiu de Preimpressió Digital (CFGM) rendeixen homenatge a l'artista gràfic Keith Haring mitjançant el treball en Illustrator.

 

Haring

 

En el marc de l'assignatura (mòdul 6) d'Il·lustració Vectorial del Cicle Formatiu de Preimpressió, cada estudiant ha redibuixat una de les propostes d'aquest dissenyador mitjançant les eines del programa d'edició vectorial Adobe Illustrator.

 

Haring

 

Tot seguit hem configurat els diversos dissenys per a la impressió de dos grans cartells mitjançant el plóter d'impressió amb el que compta el nostre Departament d'Arts Gràfiques.

 

Haring

 

Els cartells es troben exposats a les aules per tal que tots els estudiants puguin gaudir del treball de disseny dels alumnes d'il·lustració vectorial.

 

Els treballs suposen un homenatge a aquest magnífic artista gràfic que va revitalitzar l'escena gràfica de la Nova York dels anys noranta.

Us recordem que el Macba de Barcelona compta amb una reproducció del mural exterior d'aquest artista.

https://ca.wikipedia.org/wiki/Keith_Haring


Haring

Octubre. ESO, Batxillerats i Cicles Formatius

castanyada

castanyada

Divendres de Castanyada els estudiants de tot el centre varen sortir d'excursió del centre per viure una jornada de convivència!

 

Els estudiants de tots els Cicles Formatius varen coincidir en el Bosc de Sant Julià (Sabadell) per gaudir de la tradicional Barbacoa amb que cada curs celebrem la Castanyada.

 

Igualment els alumnes de la ESO i de Batxillerat també van gaudir d'una jornada junts en diferents parcs de la ciutat.

Octubre. Cicles Formatius

Els estudiants de Gestió Administrativa visiten la Borsa de Barcelona

 

Els alumnes de 2n curs del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Gestió Administrativa han realitzat una visita acadèmica al mercat bursatil de Barcelona en el marc de l'assignatura Gestió de Tresoreria.

 

Guiats per un professional de la Borsa, varen poder conéixer d'aprop el funcionament del mercat bursatil.

 

sortida_borsa

La nostra oferta educativa

 

Vine a estudiar amb nosaltres

 

ESO

 

BATXILLERAT

· Ciències i tecnologia.

· Humanitats i ciències socials.

 

Cicles Formatius de Grau Mitjà (FP)

· Activitats comercials.

· Comerç Dual.

· Gestió administrativa.

· Instal·lacions elèctriques i automàtiques.

· Preimpressió digital.

 

Cicles Formatius de Grau Superior (FP)

· Administració i finances.

· Automatització i robòtica industrial.

· Disseny i edició de publicacions impreses i multimèdia.

· Gestió de vendes i espais comercials.

 

Ensenyament Esportiu de Règim Especial

· Tècnic esportiu grau mitjà en Salvament i Socorrisme.

 

Curs d'Accès al Grau Superior (CAS)

 

Programes de Formació i Inserció (PFI). Programa Inicialitzador Professional (PIP)