Participem al VIDEOMAT

Els alumnes de 2n de batxillerat participen en aquest concurs de vídeos on es tracta d'explicar com les matemàtiques ens ajuden a respondre preguntes.

Ajudem-los a guanyar el premi a la popularitat !
Heu de clicar el vídeo i al YouTube marcar "M'agrada".

m'agrada

Preinscripció curs 2014-15

cartell

· Calendari         · Normativa


Instruccions per recuperar les matèries
pendents de cursos anteriors.

Participem a la
Universitat Internacional de la Pau

arcadi

El dijous 9 de gener l'Arcadi Oliveres ha estat al nostre centre per fer una xerrada amb els alumnes de 3r d'ESO en el marc de la Universitat Internacional de la Pau de Sant Cugat del Vallès.

sala actes


llibres

Llibres de text 2013-14


Premi Pere Ferrer de narrativa històrica

L’Adrià Tejedor de 2n d’ESO, ha guanyat el 2n premi (1r accèssit) del Premi Pere Ferrer de narrativa històrica, amb la narració “La vida amb els musulmans”.

recollint el premi

http://www.cugat.cat/noticies/Cultura/89624 

Moltes Felicitats, Adrià!


Trobada de mediadors

El 8 de maig els nostres alumnes mediadors han participat a la trobada del Vallès Sud.

trobada mediadors

(+ informació)


Concurs de traducció

Gerard Masnou, Vera Miras i Marta Vila, alumnat de 4t d'ESO, van presentar-se al concurs de traducció français-català/castellà de la Universitat Pompeu Fabra, obtenint tots tres meritoris diplomes. Enhorabona als tres!!!

diploma

 


Hem participat al concurs de vídeos de matemàtiques.

Els alumnes de 4rD i de 1r de batxillerat han realitzat aquests 3 vídeos pel concurs de vídeos de matemàtiques VIDEOMAT.CAT .Comenius 2011- 2013

logo


Estem participant en un projecte europeu COMENIUS titulat “Water: watch, analyze, think and environmental research. (WATER)”

Aquest projecte té com a objectiu la difusió i promoció de les diferents casuístiques referents a l’aigua de cada país. D’aquesta manera es pretén que cada centre indagui quina és la problemàtica en relació amb l’aigua del seu país i el comparteixi amb els altres.

És un projecte de 7 escoles. A més a més del nostre institut, hi participen escoles d'Àustria, Bèlgica, Estònia, Finlàndia, Hongria, Itàlia i Portugal.

Podeu seguir el projecte WATER a la web:

http://water-comenius.jimdo.com

Així com a l'apartat Comenius de la nostra web.

reunio

Els professors participants a la 1ª reunió d'aquest Comenius.Les noves lleis educatives

El malestar per les retallades en educació i el model discriminatiu i en contra el català que significa la nova llei Wert és ben viu en la nostra comunitat.

senyera pancartes

 
Els treballs de recerca 2014

animEl passat divendres 31 de gener es van fer les exposicions publiques dels treballs de recerca de 2n de Batxillerat. Volem felicitar a tot l’alumnat i al professorat que ha estat tutoritzant i avaluant els treballs, per la qualitat de molt d’ells i en especial de les presentacions realitzades. En aquest enllaç podeu trobar un petit resum de tots ells.


Setmana de la ciència 2013

catell

Per la setmana de la ciència 2013, hem realitzat cinc conferències per als diferents nivells: "Malalties degeneratives" (dins del programa de la Marató de TV3), “Gestió de l’agua” pel Sr. Lorenzo Correa de l’Agència catalana de l’aigua, “El repte de viure” a per la Dra. Esperanza Encina del Zoològic de Barcelona. , "Contrast i interacció entre colors", per J. Ramon Fernández Mira i per últim "Química de la cuina” a càrrec del Dr. Claudi Mans.

conferencia Claudi mans

Sala d'actes en la conferència de Claudi Mans

(visiteu el seu bloc)


L'Alba Serrano, ha guanyat el Premi UB - Ferran Adrià

La nostra alumna Alba Serrano i Martínez de 2n de batxillerat el curs 2012-13, ha estat estat guardonada un altre cop. Aquesta vegada amb el prestigiós IV Premi UB - Ferran Adrià - Gallina Blanca.

ferran adria

El seu Treball de Recerca "Millor amb Xantana" sobre l'us de la goma de xantè en la producció i elaboració d’aliments com a substitut del gluten, ha merescut aquesta distinció que reconeix els millors treballs en el camp de la nutrició d’estudiants de batxillerat.

L'acte de lliurament de premis es va fer el 19 de setembre de 2013 amb la presència del cuiner Ferran Adrià, el rector de la UB, Dídac Ramírez i altres càrrecs. Ha estat recollit per El Periódico, La Vanguardia i Tot Sant Cugat.

alba serrano

A més d'aquest, el treball de l'Alba ha rebut el primer premi del Memorial Vazquez Montalban (que comporta la publicació del treball), l'accèssit al 1r premi de la Societat Catalana de Química de l'IEC i el premi Baldiri Reixac.

Volem felicitar un cop més a l’Alba i també a Pilar Benedicto tutora del treball de recerca, per aquests importants reconeixements.

El director, l'Alba i la tutora del treball

(+ informació)


Excel·lents resultat a les PAU

La promoció de segon de batxillerat el curs 2012-13 ha destacat pel seu nivell. Nou noies han obtingut una qualificació mitjana per sobre de 8,5 tot i que per normativa sols s'han pogut atorgar 3 matrícules d'honor.

barret Maria Ferrer
Laia Masnou
Clàudia Roldán
Júlia Robert
Júlia Sanchez
Martina Madaula
Miranda Madaula
Alba Serrano
Diana Arcos

Les Proves d'Accés a la Universitat, han confirmat la nostra valoració, la Maria Ferrer i la Laia Masnou han tret més de 9 a la fase comú.

Sols 219 estudiants entre 30.250 han aconseguit aquesta qualificació.

La Generalitat de Catalunya els entregarà una distinció en un acte que se celebrarà al Palau de Congressos de Catalunya el 25 de juliol.

Moltes i moltes felicitats. onada

US DESITGEM, A TOTES, UNA BONA TRAJECTORIA AMB ELS VOSTRES ESTUDIS!!!!


Participació a les
5 MILLES FEMENINES DE VALLDOREIX
i a la
CURSA D’ORIENTACIÓ ESCOLAR

primera escola


El diumenge 10 de març, 52 noies del nostre Institut van participar a les 5 Milles Femenines de Valldoreix, hem estat el centre amb més participació.

El diumenge següent, 17 de març, malgrat el mal temps, 50 alumnes van participar a la cursa d’Orientació Escolar al Turó de Can Mates.

Mireu aquí els trofeus però tingueu en compte que

“... el més esencial a la vida no és arribar a l`èxit, sinó esforçar-se per aconseguir-lo.”
Baró de Coubertin (1908)

Així que, moltes felicitats a tots els participants.


Copa a la First Lego Leage

L'equip de robòtica format per en Marcos Garrido, Alex Santiago, Eduardo Velasco, Nicolas de Angel i Beni Abramides de primer d'ESO i els seus monitors Bernat Bonaventura i Daniel Azemar de 1r de batxillerat, estan d'enhorabona. Han guanyat la "Copa emprenedors" a la fase d'aquesta competició celebrada el diumenge 17 de febrer a Barcelona.

copa lego

Heu treballat de valent!

Felicitats!

(+ fotografies aquí) [On estem?]   [Àlbum de fotos històriques]   [Arnau Cadell, escultor del monestir]   [Jornada de portes obertes]   [Distribuciķ de les aules] [Secretaria, preincripcions, matricula]  [Organigrama i directori ] [Reglament ] [Calendari ] [Llibres de text ] [Mediaciķ] [Escola verda i solar ] [Sortides] [Eclipsi 2005 ] [Carnestoltes ] [Moodle] [Francès ] [Anglès ] [Alemany ] [Matemàtiques ] [Informàtica ] [Treballs de recerca] [AMPA ]

Aquesta web segueix els estāndars del W3C : XHTML + CSS

XHTML 1.0 Validated  CSS Validated  Designed with Web Standards

  
El webmaster us agrairà que li comuniqueu envieu un mail a Enric Brasó;qualsevol suggeriment

Actualitzada el juliol 2013