El 28 de juliol, el Conseller d’Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell, va  lliurar les distincions de les PAU a l'alumnat que  va obtenir  una nota igual o superior a 9. A la foto podeu veure les alumnes Wissal Ritoune i Alba Adiego Bistué, amb el seu diploma (la seva nota va ser 9,250!!!), una vegada acabat l'acte de lliurament, el qual va tenir lloc al Palau de Congressos de Barcelona.

Aquí podeu accedir a la nota de premsa de la Generalitat.

Però els reconeixements no s'acaben aquí: Alba (a la dreta en la foto) ha guanyat un dels premis extraordinaris de Batxillerat 2015. Aquest premi s'obté superant uns exàmens molt difícils que es fan al mes de juny als quals es pot presentar l'alumnat que al Batxillerat té una mitjana igual o superior a 8,75.   Enhorabona, a totes dues!!!!

Entrevista a Alba, a EL PERIÓDICO
  museu balu
Alba&Wissal

Com és habitual, els alumnes de l'Institut que es presenten a les PAU obtenen bons resultats, però aquest curs els resultats han estat excel·lents!!!, tant pel fet que han aprovat el 100% dels presentats, com per les bones qualificacions obtingudes.

A més, les alumnes  Alba Adiego Bistué i Wissal Ritoune rebran la Distinció de les proves d'accés a la Universitat que concedeix la Generalitat de Catalunya, atès que han obtingut una nota superior a 9 (la nota que ha obtingut cadascuna ha estat 9,250 !!!!).

Enhorabona a tots: alumnat, professorat i famílies!!!!

Tamara
L'alumna Tamara Silveira Monteiro, de 2n d'ESO, ha estat guardonada amb el premi de prosa del seu nivell (1r cicle d'ESO), als Jocs Florals 2015 del  Districte de Sants-Montjuïc.

L'obra que va presentar és el conte L'últim somriure. Són dues pàgines que us podeu descarregar fent clic aquí.

Enhorabona, Tamara!!!

Amb motiu de la celebració del 300 aniversari dels Decrets de Nova Planta, l'alumnat de 4t d'ESO ha visitat les restes arqueològiques trobades en el subsòl de l’antic mercat del Born. Aquesta visita els ha permès aproximar-se a la vida dels barcelonins de finals de segle XVII i principis del segle XVIII. L’exposició Fins a aconseguir-ho! El setge de 1714 els ha  recordat els fets de la guerra de Successió i el setge a què va ser sotmesa la ciutat de Barcelona per les tropes borbòniques.
born
que tornin

L'Institut s'adhereix a la campanya internacional per a l'alliberament de les alumnes nigerianes segrestades.
Defensem els drets humans: ara, sempre i per a tothom!!!


En un  simposi celebrat a Brussel·les sobre plurilingüisme, van passar les entrevistes a sis joves europeus, entre els quals dues estudiants del nostre  Institut: Karem Ayala López i Mónica Marqués Reyes

Creiem que tots ells ens fan sentir orgullosos de ser ciutadans de països  oberts, integradors i acollidors. El seu missatge és positiu i  sense complexos a favor del plurilingüisme.

Estem especialment contents de les aportacions de Mónica i de Karem i de  la qualitat de les imatges, tant de les filmades al barri del nostre  Institut,  com de les enregistrades al Pirineu, aprofitant una sortida al pantà de Camarasa organitzada pel nostre centre. Us recomanem que mireu les dues entrevistes, fent clic a les imatges.
Aquí podeu trobar les sis entrevistes. Les imatges són precioses!!!!

La nostra felicitació totes dues, així com a l'equip tècnic i a la Fundació "Svenska Kulturfonden".
KA
Entrevista a Mónica
GR2
Entrevista a Karem

NOTÍCIES ANTERIORS


Web actualitzat: 4 d'octubre de 2015 
Optimitzat per a Firefox