I Premi de Treballs de recerca de Química
SOCIETAT CATALANA DE QUÍMICA
(IEC: Institut d'Estudis Catalans)
Barcelona, 16 de maig de 2007a   Els premiats, amb el President de la Societat Catalana de Química i la presidenta del  tribunal que va valorar els treballs.

Noteu que Guillermo estava ben acompanyat!!
El 1r premi (600 €) va ser per l'equip de quatre noies de l'IES El Cairat, (Esparreguera). Són les dues parelles dels extrems de la foto. Guillermo i la noia amb els pantalons de color blanc (d'un centre de Sitges) van aconseguir un accèssit (dotat amb 300 € cadascun).

  g Guillermo Ruiz  tot just acaba de rebre el premi, de mans de la simpàtica professora Dra. María Jesús Martín-Díaz, Catedràtica de Madrid, convidada a l'acte.
mg El professor Miquel Gisbert  tot just acaba de rebre el diploma com a tutor del treball. També li va lliurar la
Dra. María Jesús Martín-Díaz, la qual, prèviament, va fer una interessant i entretinguda conferència sobre l'ensenyament de la Química.
a El professor Miquel Gisbert va exposar com es fan els treballs de recerca al Departament de Física i Química de l'IES Emperador Carles.


El Dr.
Onno de Jong, catedràtic de Química de la Universitat de Karlstad (Suècia), i investigador de la Universitat d’Utrecht (Països Baixos), és una eminència en el seu camp. Va fer una interessant conferència i va ser el protagonista de l'acte de lliurament dels premis.  
mggr Els guardonats, a la sortida de l'acte de lliurament, mostren el diploma corresponent. La foto es va fer al pati de la seu de l'Institut d'Estudis Catalans

Un fenomen físic com és la reflexió de la llum no ens permet veure bé el diploma!!!

Guillermo va arribar amb el temps just, atès que venia de fer un examen de 2n de Batxillerat.ENLLAÇOS:

Correu per al'autor