EL TREBALL DE RECERCA
 
 

xtec  
Normativa i informació general
 


  logo

Normes de l'INS Emperador Carles

eines

Treball de recerca. Eines metodològiques.

Conté el material de l'antic web Eines metodolò - giques per al treball de recerca de batxillerat (prof. Albert Piñero)
 

  EDU 365 RECERCA A BATXILLERAT
 

EDU 365CAT

 

   
COMSOC: Un blog per respondre a les vostres preguntes. Per a que les vostres preguntes es publiquin al blog cal que ens sol·liciteu específicament que siguin publicades al blog a comsoc@ersilia.org


 
COMSOC: L'entorn virtual dels estudiants per desenvolupar i compartir els seus treballs de recerca.
 
 
FUNDACIÓ ERSILIA
 
  CANAL RECERCA
 
  BIBLIOTECA GABRIEL FERRATE
 
 
 

 

PROGRAMA ARGO. UAB

 
 
PARC CIENTÍFIC: Dirigit especialment a la comunitat educativa, el Programa "Recerca a Secundària" acull estudiants de primer de batxillerat que hagin d'iniciar el seu projecte de recerca.
 
 
ALEHOOP: ALEHOOP és un recull de recursos que et seran d'utilitat per a l'elaboració del teu treball de recerca. Dóna accés a moltes fonts d'informació que necessitaràs consultar durant la confecció del projecte de final de batxillerat i ofereix de cada recurs un breu comentari que en descriu l'abast temàtic i cronològic, així com altres característiques particulars.
 
 
PAS A PAS: Què faràs?
Quantes vegades t'han demanat a l'institut que facis un treball? T'ho prens com un repte o és una cosa que portes molt malament?
Aquests treballs que fas al llarg del curs són una magnífica ocasió per aprendre a investigar. Però investigar sobre un tema és emprendre un camí amb un destí incert. Hauràs de seguir una sèrie de passos i no saltar-te'n cap. En aquest primer pas t'has de comprometre a realitzar un bon treball d'investigació

tarr

Informació recollida pel Servei educatiu del tarragonès.

 
Com referenciar documents?
 

c

Biblioteca tècnica de política lingüística

bt

tc

uoc