COLˇLABORADORS

CTRIM 2010

II Concurs de Treballs de Recerca d’Informātica de Montcada i Reixac

II Ediciķ de CTRIM

II Ediciķ del Concurs de Treballs de Recerca d'Informātica d'alumnes de Batxillerat i Crčdits de Síntesi de Cicles Formatius de Grau Mig.  

Participants

Podran participar els estudiants de Batxillerat o Cicles Formatius de grau Mig matriculats a qualsevol centre de Catalunya durant el curs 2009/2010 que presentin un treball original entorn de la tecnologia Informātica.

Requisits de treballs i criteris de valoraciķ

Els treballs que es presentin podran ser individuals o en grup. La temātica girarā en torn  a la tecnologia informātica en qualsevol de les seves vessants de hardware o software. Es valorarā especialment: el rigor i el tractament científic-tecnolōgic en el desenvolupament i la presentaciķ del treball i la originalitat innovaciķ i actualitat del tema escollit.

Jurat

El jurat estarā format per 3 professors d'algun dels cicles d'informātica de l'IES La Ferreria i per 2 experts informātics externs al centre organitzador.

Premis

El concurs atorgarā un primer premi consistent en un ordinador portātil i un segon premi consistent en una PDA.

Lliurament dels treballs

Els treballs es podran enviar per correu o lliurar en mā fins el dia 30 d'Abril de 2010 al Departament d'Informātica de l'IES La Ferreria (c/ Progrés 3, 08110-Montcada i Reixac).
Cal entregar:

  •  1 cōpia impresa del treball.
  •  1 cōpia electrōnica (CD o DVD)
  •  1 resum imprés on s'expliqui a grans trets el més significatiu del treball
  •  1 sobre tancat  que contingui  el seudōnim utilitazat, les dades reals de l'autor i  les dades del centre  on es trobi matriculat.
Tots aquest documents es lliuraran en un sobre tancat on consti la referčncia “II Concurs de Treballs de Recerca d'Informātica de Montcada (CTRIM)”. A més, cal fer-hi constar el pseudōnim indicat en el sobre tancat i un correu electrōnic de contacte.

En cap cas pot ser visible la identitat (nom o fotografies) de la persona o persones autores del treball, ni al sobre ni a les cōpies de cap dels materials que integren el treball.

Interpretaciķ i acceptaciķ de les bases

La interpretaciķ d'aquestes bases correspon a la directora de l'IES La Ferreria de Montcada. La participaciķ en aquest concurs implica l'acceptaciķ d'aquestes bases

 

Participa-hi !!!

Organitza l'IES La Ferreria de Montcada i Reixac.
Centre d'Educaciķ Secundāria, Batxillerat i Cicles Formatius d'Informātica i Sanitat.

 

Format i Qualifica’t en una professiķ de futur.

Per a més informaciķ:

IES La Ferreria
Carrer Progrés, 3
08110 Montcada i Reixac
Tel. 93 575 21 84
Fax 93 575 27 85
ctrim@ieslaferreria.net
www.ieslaferreria.net