Aquest cicle forma per elaborar, dissenyar i supervisar dietes adaptades a persones i col·lectius d'acord amb les seves necessitats nutricionals o patologies específiques.
Controlar la composició qualitativa i quantitativa dels aliments i determinar la qualitat higiènica - dietètica.
Supervisar la conservació, manipulació i transformació dels aliments de consum humà.
Realitzar assaigs físic - químics i de laboratori químic i microbiologia en aliments, begudes i altres preparats nutritius.
Cicle de 2.000 hores (2 cursos acadèmics) que inclou 410 de pràctiques en centres de treball
Franja horària de 15 h. a 21:45 h.
Organització i gestió de l'àrea de treball assignada en la unitat de dietètica(60h)
Alimentació equilibrada (270h)
Dietoteràpia (240h)
Control alimentari (180h)
Microbiologia i higiene alimentària (180h)
Educació sanitària i promoció de la salut (90h)
Fisiopatologia aplicada a la dietètica (240h)
Relacions en l'àmbit de treball (60h)
Formació i orientació laboral (60h)
Formació en centre de treball (410h)
Crèdit de síntesi
Convalida per 58 crèdits de Dietètica i Nutrició a la Universitat de Vic
Ajudant tècnic de laboratori de microbiologia alimentària
Ajudant tècnic de laboratori de control alimentari
Dietista d'hospital i/o consulta privada
Control de HACCP en hospitals, caterings, etc...
Educador sanitari
Arcis (Hospital Municipal de Badalona)
Clece (Hospital de Bellvitge)
Comertel (Clínica Teknon)
Sodexto (Hospital del Mar)
Hospital General de Catalunya
AMARARK SL
MICROBAC
LABORATORI ECHEVARNE
HOSTESSA SA
ALBORATORI ANABIOL
CATETING ARACASA
CATALANA DE DIAGNÓSTICO Y CIRUGIA SL
INDULAB
CLÍNICA L'ALIANÇA
ARNAU DE VILANOVA