-->
Dia a Dia

Trobareu informacions importants d'inici de curs aquí.

A l'apartat "alumnat" ja podeu trobar els llibres i material del curs 19-20 (també aquí. )
És important que us assegureu que esteu veient els documents d'enguany, en cas que veieu els documents del curs passat, cal que referesqueu la pàgina prement F5 al teclat o arrastrant cap avall en dispositius mòbils.
Destaquem

S'ha obert el termini de sol·licitud de beques per a batxillerat (fins a l'1 d'octubre) enllaç i d'ajuts per a alumnes amb necessitat específica de suport educatiu enllaç (fins el 26 de setembre). Podeu accedir a les sol·licituds clicant l'enllaç.

El treball de recerca d’en Carles Girbau ha estat premiat amb 600€ per l’ ajuntament de l’ Esquirol. En Carles ha tingut la capacitat de traslladar-nos a través de la música a la realitat social de les colònies tèxtils recuperant, així la memòria de la gent que hi treballaven. D’altra banda la Mariona Noguera ha obtingut l’accèsit de la Universitat de Manresa pel seu treball “Women’ Secret, estudi d’una empresa i anàlisi de la campanya publicitària” dotat amb 300€

Podeu gaudir aquí les meravelloses obres guanyadores del setzè certamen literari de l'institut.

El passat 06 de juny varem poder gaudir d'una meravellosa festa de fi de curs amb els alumnes de 4t d'ESO. Podeu veure les fotografíes aquí .

Els alumnes de 4t d'ESO enguany han fet el seu viatge de fi de curs a Mallorca. Podeu veure les fotografíes aquí .

El projecte TEI es torna a posar en marxa i els alumnes tutors i tutoritzats ja han estat presentants. Podeu veure les fotografíes aquí .

Ja podeu trobar la informació de l'horari d'inici de curs i de les reunions informatives aquí .

Durant dos dies els alumnes de 3r d'ESO han estat fent activitats del treball de síntesi a la Conreria. Podeu veure les fotografies aquí .

Dintre del programa TEI, hem fet una activitat de cohesió anomenada “Mans a l’arbre”. Els alumnes escriuen als diferents dits d’unes mans retallades els aspectes positius i els aspectes a millorar de la seva parella TEI o de la seva relació.
Aquí teniu algunes fotos.

Hem creat diferents blocs on podras veure articles interessants, activitats fetes i altres informacions. Trobaràs els enllaços sota la capçalera d'aquesta pàgina, a la dreta. No dubtis, entra i descobreix!

El dilluns 27 de novembre de 2017, les alumnes de 1r i 2n de batxillerat que fan Literatura Catalana van anar a Torroella de Montgrí per fer la ruta literària de Solitud, la novel·la més coneguda de Víctor Català (Caterina Albert). L’obra de la novel·lista de l’Escala s’ambienta a l’ermita de santa Caterina, a la muntanya del Montgrí. Les alumnes van anar caminant des de Torroella de Montgrí fins a l’ermita i pel camí anaven llegint fragments de la novel·la que feien referència al lloc.

Podeu veure les fotografíes aquí .

Els alumnes de 3r d’ESO van anar, els dies 16 i 17 de novembre, a Prada de Conflent a l’Entorn d’Aprenentatge del Canigó, basat en el poema èpic Canigó, de Jacint Verdaguer. Aquests alumnes, quan feien 1r d’ESO, van participar en la cantata Canigó, i aquest curs, després de treballar el poeta i l’obra, van finalitzar l’estudi amb aquesta sortida.

Podeu veure les fotografíes aquí .

L’alumne de 4t d’ESO Gil Vila Bigas ha estat seleccionat per ser un dels set protagonistes de l’adaptació teatral El club dels poetes morts, que l’Atlàntida Centre d’Arts Escèniques d’Osona estrenarà el 17 de març del 2018. En Gil va superar el càsting que es va fer el 25 i 26 d’octubre a nois i noies de 16 a 20 anys. En total hi participaran una trentena d’actors, entre protagonistes i figurants. Enhorabona!

El projecte TEI es torna a posar en marxa i els alumnes tutors i tutoritzats ja han estat presentants. Podeu veure les fotografíes aquí .

La subdirecció General de Llengua i Plurilingüisme de la Generalitat de Catalunya ha concedit als alumnes de 4rt d’ESO d’enguany de l’INS Miquel Martí i Pol el segell de Qualitat pel projecte eTwinning “enterTEENment” que van portar a terme el curs 2016-2017.

Moltes Felicitats a tots i a totes!

El proper divendres, dia 29 de setembre,en Ferran Latorre primer alpinista català que ha aconseguit 14 cims de vuit mil metres realitzarà una xerrada als alumnes de tot el centre exposant els seus reptes, expedicions... treballant amb els alumnes tots aquells valors necessaris que li han permès assolir les fites proposades.
La xerrada es realitzarà al Teatre Eliseu de Roda de Ter.

Us informem que ja ha sortit la convocatòria de beques per alumnes amb necessitats específiques de suport educatiu:
· Per a estudis d'ESO trobareu les instruccions clicant aquí
· Per a estudis post obligatoris del MECD:
El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 3 d’octubre del 2017 i s’han de presentar via telemàtica a través de:
http://www.mecd.gob.es/servicios-al-ciudadano-mecd/catalogo/educacion/estudiantes/becas-ayudas/para-estudiar/bachillerato.html
Podreu trobar més informació a la pàgina web del MEC (www.mec.es)

REUNIONS D'INICI DE CURS 2017/2018 AMB FAMÍLIES:
1r ESO Dimecres, 6 de setembre a les 20h.
2n ESO Dimecres 27 de setembre a les 20h
3r ESO Dimecres 27 de setembre a les 20.30h
4t ESO Dijous 28 de setembre a les 20h
1r/2n BTX Dijous 28 de setembre a les 20.30h
LLoc: Biblioteca INS MIQUEL MARTÍ I POL