NOVETATS

Treball de camp pel PNZVG. Alumnes de 1r d'ESO

El passat divendres dia tres d'octubre d'enguany, l'alumnat de 1r d'ESO va realitzar un treball de camp pel Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa (PNZVG).

Es tractava de portar  a terme una activitat que es va repetint des de fa uns anys i que té com a objectiu que els nois i noies de 1r d'ESO prenguin consciència de l'entorn natural que envolta Olot i el nostre institut.

Dintre d'uns mesos aquests alumnes repetiran la mateixa sortida per tal de poder observar els canvis estacionals que es produeixen en aquests espais i comprovar com canvia el paisatge durant els diferents cicles vegetals.

L'excursió va ser una matinal entretinguda i que es va desenvolupar amb total normalitat. Els 120 alumnes de 1r d'ESO, acompanyats per 7 professors, van fer una caminada des de l'aparcament del volcà Santa Margarida fins a l'institut.

1eso

 

"A PROPÒSIT D'EN BERGA I BOIX..."

Interpretacions de l'obra d'en Berga i Boix per part d'un grup d'alumnes de 4t d'ESO.

Del 03/10/2014 al 02/11/2014 .

Can Trincheria

 

Final de curs. Actes de cloenda

Cicles Formatius

4t d'ESO

2n de Batxillerat


 
alumnat

Estada a Cork (Irlanda)

La setmana del 22 al 28 de juny alguns alumnes de 2n i 3r d’ESO van fer una estada a Cork (Irlanda) per practicar la llengua anglesa i conèixer una altra cultura.

Van conviure i conversar amb famílies irlandeses, van anar a classe pels matins i van fer visites culturals a les tardes.

L’experiència  va resultar molt positiva i divertida!

 

L’Institut Montsacopa participa en el programa Homestay

Aquest passat cap de setmana els alumnes de l’institut Montsacopa han acollit 35 nois i noies dels Estats Units (North Carolina i Georgia) que participen en el programa HOMESTAY (acollida en famílies), organitzat per l’Associació “ PEOPLE TO PEOPLE”. Aquests alumnes d’escoles secundàries estan fent un viatge de descoberta d’altres realitats culturals, socials, econòmiques per diversos països d’Europa i, en una de les seves parades, han fet estada a la Garrotxa, a casa de diversos alumnes de 4t ESO i 1r de Batxillerat de la comarca.

americans

Els joves americans van estar amb nosaltres des del dimecres dia 18 fins el dissabte dia 21. Des de l’institut donem les gràcies a tots els estudiants que han participat generosament en aquesta experiència.

 

NARBONA [COLONIA IVLIA PATERNA CLAVDIA NARBO MARTIVS]

Departament de clàssiques

Dimecres, 20 de novembre. Els alumnes de grec i llatí de primer i segon de batxillerat anem a Narbona(Narbo Martius, en llatí) per conèixer-ne el museu i els jaciments arqueològics grecoromans. Sortim de fosc, molt d’hora, a dos quarts de set. Autopista catalana i autopista francesa. Una parada tècnica. Arribem a Narbona a les nou. Esmorzar a la plaça de l’Ajuntament (La Mairie). Fa un temps de tardor, amb un vent gèlid, hostil. Cal anar ben abrigat. No hi ha gaire gent a la plaça. Just davant la casa de la ciutat podem trepitjar un tram de la Via Domitia, un testimoni commovedor de l’antiguitat, que assegurava la comunicació d’Itàlia amb Espanya al s. II abans de la nostra era. Restaurada i condicionada...

Llegir més...Inici

insmontsacopa
40 anys

insmontsacopa

C/ Joan de Cabirol s/n       Telèfon 972 267 000       Fax 972 271 027      iesmontsacopa@xtec.cat

atri
intranet
Biblioteca
Com arribar-hi.

no retallades

manifest