NOVETATS
joves brillants

Joves Brillants 2015

El passat dia 20 de juny es va celebrar al Saló de Plens de l'Ajuntament d'Olot, l'acte de reconeixement als Joves Brillants 2014-2015.

Del nostre centre van rebre aquest reconeixement els alumnes Arnau Brosa Planella i l'Ariadna Plana Campàs.

Des de l'institut els volem felicitar i els desitgem molta sort en el seu futur.

Festes de cloenda. 2014 - 2015

Quart d'ESO

Cicles Formatius

Batxillerat

Viatge cultural a Canterbury

El departament d’anglès de l’institut Montsacopa va organitzar un viatge cultural a Canterbury i a Londres a mitjans de juny de 2015. Trenta-vuit alumnes i tres professors d’aquest institut olotí  van anar a Canterbury i a Londres.

Canterbury és una ciutat de gran interès turístic dins el món anglosaxó, ja que té gran importància dins la religió anglicana. La seva catedral i les seves esglésies formen part del patrimoni mundial de la UNESCO. Anualment rep gran quantitat de peregrins i estudiants.

Llegir més...

Ohio & Oklahoma meet La Garrotxa

El cap de setmana passat alumnes i professors de l’INS MONTSACOPA han acollit 40 nois i noies i 4 professores dels Estats Units (d’Oklahoma i Ohio) que participen en el programa de HOMESTAY (acollida en famílies) organitzada per PEOPLE TO PEOPLE .

Els estudiants americans fan un tour de 3 setmanes per Europa i en una de les seves parades, en aquest cas Olot, conviuen amb famílies que els acullen de manera voluntària. Els americans van arribar dissabte al vespre  i van ser rebuts a la sala d’actes de l’institut, on van rebre una “official Welcome” per part de la Concepció Formatger de l’equip directiu durant el qual se’ls va assignar la seva família acollidora.

Llegir més ...

Premis UVIC als millors treballs de recerca de Batxillerat

L'alumna del nostre institut Laura Grabolosa Busquets ha estat guardonada en la 17a edició dels Premis UVIC per als millors treballs de recerca d'estudiants de batxillerat 2015. Concretament ha obtingut el Premi Institut Català de les Dones, als millors treballs sobre la visualització de l'acció social de les dones i les aportacions de la seva experiència en diferents àmbits, sobre la defensa i el treball dels drets de les dones en la consecució de la igualtat d'oportunitats i sobre violència masclista.

El seu treball, Estereotips femenins a la publicitat actual, ha estat dirigit pel professor Càndid Sempere, i tracta sobre el paper que li reserva la publicitat a la dona i les diverses tècniques que utilitza per presentar-la.

El lliurament de premis va tenir lloc el 16 de juny a les 6 de la tarda a la Universitat de Vic.

laura
sílvia

Premis ARGÓ per a treballs de recerca de Batxillerat

L'alumna del nostre institut Sílvia Nogareda Vilà ha obtingut el 1r premi en l'àmbit humanístic en la 12a edició dels Premis Argó per a treballs de recerca de Batxillerat que convoca la Universitat Autònoma de Barcelona.

El seu treball, Rialles històriques, ha estat dirigit per la professora Maria Teresa Danés. Consisteix en una anàlisi de fets històrics -bàsicament des de finals de segle XIX fins a mitjans del segle XX- a través de la premsa satírica del moment.

El lliurament de premis va tenir lloc el 16 de juny a la sala d'actes de l'edifici del Rectorat de la UAB, a Bellaterra.

 

Inici

insmontsacopa
40

insmontsacopa

C/ Joan de Cabirol s/n       Telèfon 972 267 000       Fax 972 271 027      iesmontsacopa@xtec.cat

saga
atri
intranet
Biblioteca
Com arribar-hi.

no retallades

manifest