insmontsacopa
     
Novetats anteriors

Curs 2014-2015

joves brillants

Joves Brillants 2015

El passat dia 20 de juny es va celebrar al Saló de Plens de l'Ajuntament d'Olot, l'acte de reconeixement als Joves Brillants 2014-2015. Del nostre centre van rebre aquest reconeixement els alumnes Arnau Brosa Planella i l'Ariadna Plana Campàs. Des de l'institut els volem felicitar i els desitgem molta sort en el seu futur.

Festes de cloenda. 2014 - 2015

Quart d'ESO

Cicles Formatius

Batxillerat

Viatge cultural a Canterbury

El departament d’anglès de l’institut Montsacopa va organitzar un viatge cultural a Canterbury i a Londres a mitjans de juny de 2015. Trenta-vuit alumnes i tres professors d’aquest institut olotí van anar a Canterbury i a Londres.

Canterbury és una ciutat de gran interès turístic dins el món anglosaxó, ja que té gran importància dins la religió anglicana. La seva catedral i les seves esglésies formen part del patrimoni mundial de la UNESCO. Anualment rep gran quantitat de peregrins i estudiants.

Llegir més...

Ohio & Oklahoma meet La Garrotxa

El cap de setmana passat alumnes i professors de l’INS MONTSACOPA han acollit 40 nois i noies i 4 professores dels Estats Units (d’Oklahoma i Ohio) que participen en el programa de HOMESTAY (acollida en famílies) organitzada per PEOPLE TO PEOPLE .

Els estudiants americans fan un tour de 3 setmanes per Europa i en una de les seves parades, en aquest cas Olot, conviuen amb famílies que els acullen de manera voluntària. Els americans van arribar dissabte al vespre i van ser rebuts a la sala d’actes de l’institut, on van rebre una “official Welcome” per part de la Concepció Formatger de l’equip directiu durant el qual se’ls va assignar la seva família acollidora.

Llegir més ...

Premis UVIC als millors treballs de recerca de Batxillerat

L'alumna del nostre institut Laura Grabolosa Busquets ha estat guardonada en la 17a edició dels Premis UVIC per als millors treballs de recerca d'estudiants de batxillerat 2015. Concretament ha obtingut el Premi Institut Català de les Dones, als millors treballs sobre la visualització de l'acció social de les dones i les aportacions de la seva experiència en diferents àmbits, sobre la defensa i el treball dels drets de les dones en la consecució de la igualtat d'oportunitats i sobre violència masclista.

El seu treball, Estereotips femenins a la publicitat actual, ha estat dirigit pel professor Càndid Sempere, i tracta sobre el paper que li reserva la publicitat a la dona i les diverses tècniques que utilitza per presentar-la.

El lliurament de premis va tenir lloc el 16 de juny a les 6 de la tarda a la Universitat de Vic.

laura
sílvia

Premis ARGÓ per a treballs de recerca de Batxillerat

L'alumna del nostre institut Sílvia Nogareda Vilà ha obtingut el 1r premi en l'àmbit humanístic en la 12a edició dels Premis Argó per a treballs de recerca de Batxillerat que convoca la Universitat Autònoma de Barcelona.

El seu treball, Rialles històriques, ha estat dirigit per la professora Maria Teresa Danés. Consisteix en una anàlisi de fets històrics -bàsicament des de finals de segle XIX fins a mitjans del segle XX- a través de la premsa satírica del moment.

El lliurament de premis va tenir lloc el 16 de juny a la sala d'actes de l'edifici del Rectorat de la UAB, a Bellaterra.

Concurs Interescolar de Dibuix Tintinaire

El dissabte dia 9 de maig, a l'Auditori del CaixaForum de Barcelona, es va celebrar l'acte de lliurament de diplomes i premis del 3r Concurs Interescolar de Dibuix Tintinaire, que ha comptat amb la participació de més de 5000 escolars catalans.

L'Albert Pradas, alumne de 3r ESO C del nostre institut, va guanyar el segon premi de la seva categoria.

Felicitats a l'Albert i a tots els participants.

tintinaires

Viatge a Mojácar

La setmana del 4 al 8 de Maig del 2015 els alumnes del CFGM d'Atenció a Persones en Situació de Dependència van assistir a un cursa la ciutat de Mojácar (Almeria),sobre el Cuidador Informal.

El curs va tenir una durada de 40 hores i va ser reconegut per la Universitat de Granada. Es va fer teoria i pràctica sobre com orientar els cuidadors informals de persones dependents, i també van realitzar activitats terapèutiques, tant dins les aules com a l'aire lliure.

1r ESO. Treball de síntesi

1 eso

Concurs de contes Consum

Tres alumnes de l'Institut Montsacopa de 2n d'ESO C, la Laura Bahí, la Paola Barrientos i l'Agnès Hernández, van guanyar dijous passat, dia 30 d'abril de 2015, el primer premi de la "10a Edició del concurs de contes Consum, Contes intel·ligents d'energies eficients", d'entre més de cinc-cents presentats de Catalunya, Múrcia, València, Castella la Manxa i Andalusia.

El seu treball, La bombeta viatgera, és un conte il·lustrat on es reflexiona sobre el consum responsable de l'energia i la recerca d'alternatives energètiques sostenibles per al consum.

premis consum

El lliurament de premis es va fer dijous al matí al Cosmocaixa de Barcelona i va ser un acte molt emotiu, que va comptar amb el suport de tot l'alumnat de 2n d'ESO del nostre institut a les tres finalistes que van acabar sent les guanyadores.

A la tarda van tenir l'oportunitat de visitar les exposicions que hi havia al Cosmocaixa abans del retorn a Olot cap a les sis de la tarda.

Des de l'institut volem agrair a tot l'alumnat la seva participació, voluntat de treball i la feina tan ben feta en aquest projecte i volem felicitar tant les triomfadores com també els semifinalistes de 2n d'ESO B, que van ser: Jordi Caritg, Marc Pagès i Marc Pont.

Felicitats !
apadrinar_avi

Projecte "Apadrinar un avi"

Aquest curs vint-i-un alumnes de 4t ESO participen en el projecte “Apadrinar un avi” del servei de Càritas Garrotxa “Ser gran en dignitat”. (I, amb aquest curs, ja en complim cinc). Aquests alumnes fan el voluntariat en diferents residències d’Olot i comarca: El geriàtric Montsacopa, La Caritat, Edat 3, La Tardor, el geriàtric de l’hospital de Sant Jaume i la residència Torreblanca de Sant Joan Les Fonts.


Aquest projecte té com a objectiu pal·liar la soledat que pateixen moltes persones grans. Els joves descobreixen el món del voluntariat i també s’enriqueixen molt gràcies a l’experiència i saviesa de les persones grans; aquest contacte permet que l’avi o àvia se senti implicat en un projecte i, per tant, valorat/da i que els joves sentin respecte envers les persones grans. El contacte entre joves i persones grans és molt poc freqüent en la nostra societat i, des de Càritas, es promou per la importància i necessitat que té.

Sant Jordi 2015

El dia de Sant Jordi va tenir lloc l’acte en què es posava el nom de Pista Lluís López a la pista oest de l’institut. Lluís López va ser professor d’Educació Física al centre durant 24 anys i ens va deixar ara fa uns mesos.

En la cerimònia, a més de tots els professors i alumnes, hi van assistir familiars i amics d’en Lluís. En l’acte van intervenir la directora de l’institut, Teresa Danés, la regidora d’ensenyament de l’ajuntament, Núria Fité, i el professor Càndid Sempere.

Al final, després de descobrir-se la placa commemorativa, els alumnes Albert i Miquel Pradas (trompetes) i Victòria Vilalta (orgue) van interpretar el tema principal de la pel·lícula Chariots of fire.

pista

Recital musical

Memorial Miquel Vilanova

Recital poètic

Guanyadores del concurs El Dictat Popular
dictat popular

Per fomentar l'ús de la llengua catalana entre persones a partir de 10 anys, el dia de Sant Jordi es va realitzar a Olot un nou concurs promogut pel Consorci de Normalització Lingüística i l'Òmnium cultural. El Dictat Popular consistia a emplenar unes paraules (entre 5, 10 i 15 paraules depenent de la categoria) que faltaven en un conte de l'escriptor Josep Torrent, qui va llegir-lo en veu alta davant de la setantena de persones que hi havia a la Plaça del Teatre d'Olot.

Malgrat la pluja que va començar a caure, els assistents al concurs no van perdre les ganes de participar-hi i dels tres premiats, dues alumnes pertanyien a l'Institut Montsacopa: l'Aina Coma, de 1r de Batxillerat B, i la Núria Bailador, de 2n de Batxillerat B. L'institut les felicita i anima els nostres alumnes a participar en activitats d'aquest caire, per tal de promoure l'ús i pervivència de la nostra bella llengua catalana.

cangur

Cangur 2015

Després d'haver participat a les proves cangur d'enguany i coneguts els resultats, des d'aquí volem felicitar tots els alumnes que hi han pres part, però en especial a Hanying Fu de quart d'ESO, que ha estat premiada per obtenir el lloc 34, d'un total de 7501 participants (0,44%) i Xavier Rubió de primer de batxillerat, al lloc 135 d'un total de 4343 participants (3,1%).

Premis Sambori 2015

El Teatre Municipal de Ribes de Freser, el passat mes de març, va acollir l'acte d'entrega dels Premis Literaris Sambori Òmnium corresponents al Ripollès, la Garrotxa i Osona. Quaranta-tres centres de les comarques han participat en la convocatòria, amb un total de 3472 estudiants. El premi Sambori és el certamen literari educatiu més important dels Països Catalans.

Pel que fa la categoria de 1r i 2n d'ESO, el 3r premi fou per a l'alumne del nostre centre Isaac Blázquez amb La història de l'Anna.

Felicitem l'alumne premiat i animem tots els altres participants a continuar escrivint.

isaac
CERTAMEN DE LECTURA EN VEU ALTA 2015

El passat dimecres dia 18 de març es va celebrar al Casal Marià d’Olot l’acte dels quarts de final de l’XI Certamen de Lectura en Veu Alta de la Garrotxa i el Pla de l’Estany 2015. Hi van participar 15 centres entre primària i secundària amb un total de 35 lectors. Aquest és un acte pedagògicament molt interessant que ja forma part de la programació per al Pla d’Impuls a la Lectura en alguns centres, dins els quals es troba l’Institut Montsacopa.

Del nostre institut es varen presentar els alumnes següents:
-Isaac Martínez, de 2n d’ESO, dins la categoria Corsaris.
-Aniol Puigvert i Victòria Vilalta de 3r d’ESO i Carlota Puigvert de 4t d’ESO, dins la categoria Tropa de Corsaris.

Finalment cap d’ells no va quedar seleccionat per a les semifinals que es faran a Girona però cal felicitar-los ja que ho van fer molt bé. De fet, el jurat no ho va tenir fàcil per a l’elecció dels semifinalistes.

Sortida de 1r de batxillerat a Barcelona

El dijous 26 de març de 2015, l’alumnat de 1r de Batxillerat de l’Institut Montsacopa van realitzar una interessantíssima excursió a Barcelona.

L’objectiu de la sortida era doble; d’una banda, al matí assistir al teatre Victòria a veure l’opereta MAR I CEL, de la companyia Dagoll Dagom, un espectacle fascinant basat en l’obra teatral d’Àngel Guimerà, una tragèdia romàntica escrita l’any 1888, l’adaptació de la qual era un musical, veritable espectacle farcit de belles cançons, amb una acció trepidant i efectes de llum i so molt impactants. L’obra va entusiasmar tots els assistents, la majoria alumnes d’escoles de primària i instituts d’arreu de Catalunya i Andorra.

A la tarda, els nostres alumnes van treballar molt al centre de la ciutat: van realitzar quatre entrevistes en anglès cadascun d’ells a turistes, a partir d’unes preguntes prèviament preparades per ells.

El dia es va fer molt curt i va estar molt ben aprofitat, ja que a més el bon temps ens va acompanyar en tot moment.

teatre

Concurs de la Coca-Cola 2015

Coca Cola

El passat dissabte 21 de març de 2015, set alumnes de l’institut Montsacopa d’Olot varen participar en el “38 Concurs Premi Relat Breu en català”, conegut concurs de redacció que se celebra des de fa anys arreu de Catalunya i l’Estat espanyol. És un certamen literari adreçat a alumnat de 2n d’ESO on es valora tant la creativitat com la correcció lingüística.

Enguany la prova presencial de redacció va tenir lloc a l’Institut La Garrotxa, d’Olot, on la trentena de participants, provinents dels diferents centres educatius de la Garrotxa, van haver d’escriure un relat que no podia excedir un full per ambdues cares, en un màxim de temps de dues hores. Tot i ser un dia passat per aigua, els participants van arribar somrients i amb ganes de fer una bona feina.


L’alumnat participant de l’Institut Montsacopa va ser: Isan Chaoui i Laura Garcia, de 2n d’ESO B; Ariadna Bosch i Núria Simón, de 2n d’ESO A; Agnàs Fortín i Paula Reinón, de 2n d’ESO C, i per últim, Judith Martí, de 2n d’ESO D.

Desitgem molta sort a les nostres alumnes i els animem que continuïn així!

Visita al saló de l'ensenyament

El passat 19 de març els alumnes de 2n de batxillerat van realitzar una sortida a Barcelona. Al matí, van visitar el Saló de l’Ensenyament, on van poder gaudir d’una àmplia oferta d’estudis que els ha d’ajudar a escollir el seu futur. En van sortir ben carregats de material i ben informats.
Després de dinar, ens vam dirigir al TNC per veure l’obra de teatre L’art de la comèdia, dirigida pel genial Lluís Homar i interpretada per un excel·lent elenc d’actors del nostre país –amb qui alguns alumnes es van poder fer fotos. Una extraordinària comèdia escrita per De Filippo, amb molt bona crítica, que fa reflexionar sobre el món del teatre i, en definitiva, sobre la vida.
Tot plegat, un dia ben complet i molt aprofitat!

ÒMNIUM CULTURAL, 2015

El dissabte dia 14 de març de 2015 es va celebrar l'acte de lliurament de premis del XLI concurs literari infantil i juvenil de la Garrotxa a Sant Feliu de Pallerols, a la "Sala Ca les hermanes", espai polivalent de l'ajuntament del poble.

Enguany es van presentar més de 1500 escrits entre poesia i prosa, amb un total de vint centres escolars participants de la Garrotxa. L'espectacle va començar amb una breu obra de teatre a càrrec del grup teatral "El llumí".

L'institut Montsacopa està molt orgullós dels quatre premis aconseguits pels alumnes Dídac Morera amb l'obra "Me'n vaig de casa", 2n premi de prosa de batxillerat, Núria Casadesús amb l'obra "El reflex de la teva ànima", 1r premi de prosa de batxillerat, Àstrid Monells amb l'obra "Negre", 3r premi de prosa de 3r/4t d'ESO i Martí Palma amb l'obra "El somni d'en Bernat" 2n premi de prosa de 1r/2n d'ESO.

Per acabar, els alumnes de 6è de primaria de l'escola Rocalba de Sant Feliu de Pallerols ens va oferir una divertida representació teatral, "Salvat per les lletres" on es destacava, de manera lúdica, les possibilitats que té la llengua de crear diferents paraules.

Felicitem de tot cor els alumnes premiats i animem tos els altres participants, encara que no hagin resultat premiats, a continuar escrivint, ja que la llengua és el vehicle del nostre pensament i de tots els coneixements.

òmnium
concurs
Els alumnes d'Història de l'Art visiten Barcelona

L'alumnat de 2n de Batxillerat de l'INS Montsacopa que cursa la matèria d'Història de l'Art va realitzar, el passat 10 de març, una sortida a Barcelona, per tal d'admirar algunes de les obres artístiques del segle XIX i segle XX objecte d'estudi del temari d'aquesta assignatura.

Algunes les van poder contemplar sobre el terreny, a l'aire lliure, en diferentes indrets de la ciutat, com l' Elogi de l'aigua, de Eduardo Chillida, situada al Parc de la Creueta; Dona i ocell, de Joan Miró, a l'antic escorxador (avui Parc Joan Miró); l'edifici modernista Casa Milà, també coneguda com "la Pedrera", d'Antoni Gaudí, al Passeig de Gràcia; el Pavelló alemany de Montjuïc dissenyat per Mies van del Rohe.

D'altres les van poder admirar dins el Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC), com Els primers freds, de l'escultor Miquel Blay, el quadre preciosista La vicaria, de Marià Fortuny, i Nit de lluna, obra surrealista de Leandre Cristòfol. Per acabar, van visitar l'auditori Palau de la Música Catalana, una altra joia del modernisme català.

La sortida va començar a les 8 del matí i va acabar a les 9 del vespre. Una jornada ben aprofitada !

Guanyadors del concurs Picalletres

picalletres

Els alumnes de 3r d'ESO C del nostre institut han quedat campions de la comarca de la Garrotxa del Picalletres, el concurs lingüístic que consisteix a lletrejar paraules en català.

Albert Pradas, Marc Ramos i Mireia Reverter han estat esplèndids en les diferents fases del concurs, enfrontant-se a diferents grups d'altres instituts de la comarca, i han guanyat en una final molt emocionant el 3r d'ESO A de l'escola Cor de Maria.

Els alumnes de 1r d'ESO visiten les coves de Serinyà

El dia 4 de març, els alumnes de 1r d'ESO van fer les visites al Parc de les Coves Prehistòriques de Serinyà per tal d'observar, in situ, els espais i ambients habitats des de temps del paleolític mitjà (fa uns 200.000 anys) i l'espai de la Draga de Banyoles, on s'ha reconstruït un petit poblat neolític (de fa uns 7.300 anys). El dia, plujós, va deslluir una activitat que va resultar apassionant i molt completa per tal de comprovar els seus coneixements d'aquests períodes de la Prehistòria.

Setmana del 23 al 27 de febrer. Activitats

Treball de síntesi (2n ESO)

Treball de síntesi (3r ESO)

País Basc (1r Batx.)

Berlín (2n Batx.)

Alumnes de l’Institut  Montsacopa fan la ruta de l’exili

El passat 18 de febrer, alumnes de 2n de Batxillerat de l’Institut Montsacopa van homenatjar els exiliats republicans del 1939 visitant alguns dels principals escenaris on es van produir aquells desgraciats fets.

El dia va començar amb la visita a la Maternitat d’Elna, on van poder prendre contacte amb el drama humà que van representar els camps de concentració del sud de França de la mà d’Elisabeth Eidenbenz, autèntica protagonista de la Maternitat.

Tot seguit van visitar la tomba d’Antonio Machado a Cotlliure i van continuar fins a les platges d’Argelers on el 1939 també es va instal·lar el camp de concentració que va agrupar fins a 90000 republicans en unes condicions infrahumanes. Prèviament havien tingut un moment de record per al centenar de nens que van ser enterrats en l’espai que ocupava el Cementiri dels Espanyols, annex al mateix camp de concentració.

El retorn a Olot va passar pel coll de la Manrella, on van poder deixar un record al peu del petit monument dedicat al president Lluís Companys i un altre record al monument dedicat a l'Exili que hi ha a la Vajol.

Aquests actes van estar acompanyats de lectures molt emotives i significatives de persones que ens han deixat les seves experiències escrites en les seves memòries. Va ser una jornada plena d'emocions històriques.

Treball de camp pel PNZVG. Alumnes de 1r d'ESO

El passat dia 21 de gener de 2015, l'alumnat de 1r d'ESO va tornar a al Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa per tal de poder comprovar sobre el terreny, ja visitat el mes d'octubre, els canvis que experimenta el paisatge com a conseqüència de l'efecte estacional.

Alumnat i professorat van poder gaudir de visites guiades al Parc Nou, on van visitar el Museu dels Volcans, una exposició temporal i l'estació meteorològica.Posteriorment van fer una caminada fins a can Xel, punt de recollida dels autocars per tornar cap a l'institut.

Visita de l'escriptor Josep-Francesc Delgado

Josep-Francesc Delgado

El dia 2 de febrer l'escriptor barceloní Josep-Francesc Delgado va visitar el nostre institut. Va entusiasmar els alumnes de 4t d'ESO i els professors assistents a la sala d'actes tot parlant-nos d'una de les seves obres més exitoses, Els llops de la lluna roja, una novel·la completa ambientada al Berguedà a finals de la guerra civil espanyola, llegida pels alumnes de 4t i comentada a classe.

Delgado va mostrar grans dots de comunicador i es va posar tothom a la butxaca gràcies al relat d'un munt d'intel·ligents i divertides anècdotes i experiències acumulades al llarg de la seva vida tant personal com professional.
Així és com el va definir algun dels alumnes: "Un autèntic crack".

Visita al Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa

L'alumnat de 2n de  Batxillerat de l'institut Montsacopa que cursa la matèria de Geografia va fer una sortida, el passat 28 de gener de 2015, a la seu del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. Els assistents van  visitar el Centre de Documentació, on hi ha els treballs cartogràfics I van tenir notícia de les activitats més habituals que realitzen els tècnics que treballen sobre el territori. Va ser un interessant matí d'aprenentatge!

Matinée Batxibac

Els alumnes de 1r de Batxibac van assistir a la 'Matinée Batxibac' el passat 23 de gener. Organitzada pel Departament d'Ensenyament a una de les facultats de la Universitat de Girona, aquesta jornada va permetre als joves d'aquesta modalitat practicar la llengua francesa.

Juntament amb alumnes d'altres instituts de Girona i un de la Vall d'Aran, van realitzar dos tallers. El primer, de prosòdia: van fer exercicis d'escalfament de la veu i van llegir i enregistrar un extracte de l'obra 'L'étranger' d'Albert Camus. El segon va consistir a fer una lectura del mateix fragment adaptat al teatre.

Això els va permetre expandir els seus coneixements pràctics del francès i, a més, prendre contacte amb altres alumnes que estudien el mateix que ells.

Nadal 2014

Com ja és tradició l'alumnat de la matèria optativa de fotografia de 1r i 2n d'ESO ha col·laborat en la decoració del centre amb motiu de les Festes de Nadal. A 1r d'ESO són interpretacions individuals a partir d'un record immediat amb relació al motiu festiu i a 2n una participació més col·lectiva basada en el retrat de persona/es cercant el gest, la mirada o l'espontaneïtat.

Premi del col·legi de Geòlegs de Catalunya per a Mireia Suñer

Mireia
El passat divendres 19 de desembre de 2014, l'exalumna del centre Mireia Suñer va rebre el 2n premi de la VIII Edició del concurs de treballs de recerca sobre Ciències de la Terra i Medi Ambient pel seu treball "Un món petit amaga un món molt gran", un estudi sobre els fesols de Santa Pau.Per què els fesols de Santa Pau tenen unes característiques organolèptiques que els fan únics?

Després d'analitzar els sòls de més de 50 camps d'arreu de la Garrotxa, entre els quals s'hi troben els de Santa Pau, camps de sòls volcànics i d'altres sòls de terra no volcànica per tal de poder comparar, l'autora del treball arriba a la conclusió que són les al·lofanes, un tipus d'argil·les presents en els sòls volcànics de la Garrotxa, les responsables del gust i textura característics d'aquest fesols. Cal dir però, que les al·lofanes estan presents amb més quantitat, al sòls provinents de volcans "joves", com ara, els de Santa Pau.

Des d'aquí volem felicitar la nostra exalumna i desitjar-li molta sort en el seu futur.

cartell

El passat mes de desembre va tenir lloc un recital de poesia que commemorava el centenari del naixement del poeta Joan Vinyoli a la Sala Torín. Alguns alumnes de tercer d'ESO, quart d'ESO i Batxillerat van recitar poemes del poeta acompanyats d'imatges i música. El recital poètic es va oferir als ciutadans d'Olot el dia 22 de desembre al vespre i l'endemà, dia 23, a l'alumnat de l'institut Montsacopa.

Activitats i tallers amb motiu de la MARATÓ DE TV3

El proper dissabte dia 13 de desembre de 2014, a la plaça Rector Ferrer, de 16h a 20h hi haurà tallers i activitats adreçats al públic infantil; sortejos (amb la compra dels números donarem un tiquet per una xocolata amb xurros), ball, contes, timbalers,mesura de les constants vitals per a les famílies etc., amb la finalitat de recollir diners per destinar-los a la Marató de TV3 que enguany està dedicada a les malalties del cor.

Aquesta activitat està organitzada, de manera totalment altruista, per les alumnes i el professorat dels cicles formatius d’Atenció a les Persones en Situació de Dependència i d’ Educació Infantil de l’ Institut Montsacopa d’Olot. Per poder-hi participar només haureu de fer una aportació econòmica totalment voluntària.

marató

També els dies 11 i 12 de desembre d'enguany es farà una campanya de recollida de diners al mateix institut.

Informació de les activitats...

aa

Visita al Consorci d'Acció Social de La Garrotxa

El passat dimecres 19 de novembre de 2014, les alumnes del 2n curs del CFGS d'Educació Infantil van visitar el Consorci d'Acció Social de La Garrotxa, activitat que s'emmarca en el M01: ntervenció amb famílies a atenció a infants en risc. Ens va fer l'explicació dels diferents serveis la coordinadora Carme Sans.

Castanyada 2014

TAP TEI ESO ESO

Treball de camp pel PNZVG. Alumnes de 1r d'ESO

El passat divendres dia tres d'octubre d'enguany, l'alumnat de 1r d'ESO va realitzar un treball de camp pel Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa (PNZVG).

Es tractava de portar a terme una activitat que es va repetint des de fa uns anys i que té com a objectiu que els nois i noies de 1r d'ESO prenguin consciència de l'entorn natural que envolta Olot i el nostre institut.

Dintre d'uns mesos aquests alumnes repetiran la mateixa sortida per tal de poder observar els canvis estacionals que es produeixen en aquests espais i comprovar com canvia el paisatge durant els diferents cicles vegetals.

L'excursió va ser una matinal entretinguda i que es va desenvolupar amb total normalitat. Els 120 alumnes de 1r d'ESO, acompanyats per 7 professors, van fer una caminada des de l'aparcament del volcà Santa Margarida fins a l'institut.

1eso

"A PROPÒSIT D'EN BERGA I BOIX..."

Interpretacions de l'obra d'en Berga i Boix per part d'un grup d'alumnes de 4t d'ESO.

Del 03/10/2014 al 02/11/2014 .

Can Trincheria

 
Inici de pàgina