Temporada 2006-2007

A partir de l’article de El País es rep l’oferiment d’un Intercanvi Teatral amb l’IES Ría del Carmen de Santander que realitza activitats teatrals similars a les nostres.


Es promou l’intercanvi i les ganes de realitzar-ho, que es concreten:

  • Teatre SAT, Barcelona, 11 de març, actuació dels santanderins.
  • Sala Modesto Tapia, Santander, 21 d’abril, actuació de la nostra Companyia.
La possibilitat d'intercanviar experiències i compartir treballs similiars realizats per col.lectius de joves de diverses procedències afegeix més enrequiment al l'extensió del nostre projecte teatral.


Des de CaixaFòrum (CaixaEscena) es fa l’encàrrec d’un treball d’adaptació d’un clàssic, actuació que finalment es va realitzar el dia 27 de maig:

"La trajectòria teatral de l'IES Picasso exemplifica fins a quin punt un projecte creatiu rigorós pot implicar la participació de tota la comunitat educativa i alhora connectar amb amplies audiències."

"La seva participació en el projecte CaixaEscena, fa possible avui acollir a CaixaFòrum el seu darrer treball Ni Romeo Ni Julieta, una nova oportunitat de compartir l'especial intensitat del seu treball que fins avui ha fascinat tota mena de públics." programa de CaixaEscena

Oferiment per participar al juny al Grec dins de la programació de dies de dansa al CCCB. Inclusió dins la programació del Festival Internacional de Teatre de Sitges, mes de Juny.


Índex