departament d'ensenyament
 
 
 

Accés al moodle

Nom d'usuari

Contrasenya

Com s'hi entra?
 

 

 

DESEMBRE 2014

VISITA A LA FUNDACIÓ ARRELS

NOTÍCIES DEL DIA

EDUCACIÓ

ALTRES NOTÍCIES

 

 

El dimecres 17 de desembre els alumnes de 3r ESO C de l'assignatura de Ciutadania han fet una visita a la fundació Arrels ubicada al barri del Raval de Barcelona. En aquesta visita un senyor, el Jaume, ens ha fet una ruta explicant-nos com era la seva vida quotidiana quan vivia al carrer. La visita guiada ha estat gravada pel programa de TV3 "El Convidat", l'Albert Om, el periodista conductor del programa, ha participat de la ruta conjuntament amb els alumnes de l'institut.

DESEMBRE 2014

CONCERT DE NADAL

El dia 19 de desembre es farà el concert de Nadal.

Més informació al següent enllaç:

Concert de Nadal

DESEMBRE 2014

BON NADAL!

 

Els grups de cicloindoor de cicle superior us desitgen un Bon Nadal!

NOVEMBRE 2014

ELECCIONS AL CONSELL ESCOLAR

ELECCIONS

CONSELL ESCOLAR

La convocatòria oficial i el document per a presentar la candidatura es troben als següents enllaços:

Convocatòria eleccions al Consell Escolar

Candidatura Consell Escolar

DESEMBRE 2014

SALA CARDIOVASCULAR: ACTIVITATS SOBRE RODES

 

Aquí podeu veure unes imatges de la sortida al Fórum que va fer l’alumnat de 2n. d’AAFE en la Unitat Didàctica de Sala Cardiovascular.
En aquesta UD s’aprèn a utilizar diferents mètodes d’entrenament i sistemes de treball per tal de millorar la condició cardiovascular del practicant amb els corresponents beneficis de cara a la salud, l’estètica i el rendiment.

PROFESSORS: ENRIC BASSOLS i FELIPE ISIDRO

NOVEMBRE 2014

ACTIVITAT AMB SUPORT MUSICAL ZUMBA

 

Durant el mes novembre els alumnes de segon d'AAFE estan fent una activitat d'activitats dirigides amb suport musical que es diu ZUMBA.
És una activitat de fitnes on es treballa a nivell cardiovascular i muscular, està present a la majoria de gimnasos, es divertida i fàcil de seguir. Si us animeu a provar-la segur que repetireu.

NOVEMBRE 2014

2n Concurs d'Idees Emprenedores

 

Ja està obert el 2n concurs d'Idees Emprenedores. Anima't i presenta't al concurs, tens molt a guanyar! Consulta les Bases del Concurs o contacta amb el Departament de FOL. Perquè tens molt futur i èxt per endavant. Emprèn.

Més informació al següent enllaç:

- Bases del concurs


NOVEMBRE 2014

GRAN ÈXIT DE L'INSTITUT VALL D'HEBRON AL PROJECTE JUNIOR ACHIEVEMENT-EMPRENEDORIA

 

 

El dia 20 de novembre va tenir lloc a l'Escola d'HoSteleria i turisme de Barcelona un campament d'innovació organitzat per la fundacio Junior Achievement, els voluntaris de Barclays i el Departament d'Ensenyament. Va ser una jornada intensa on 10 grups d'alumnes provinents de 5 centres d'FP de Barcelona van tenir que superar el repte d'elaborar un model de negoci per un cas pràctic plantejat i presentar-lo posteriorment en 3 minuts davant dels assistents i el jurat. Els projectes on estaven el alumnes de l'Institut Vall d'Hebron van rebre 2 premis.


NOVEMBRE 2014

SORTIDA A L'ESCOLA GRISART I TALLER DE RETRAT

 

 

Els alumnes de la matèria cultura audiovisual de segon de batxillerat vam visitar l'Escola de fotografia Grisart aquest divendres 21 de Novembre.

Allà ens van parlar del món de la fotografia professional i els seus diferents àmbits: reportatge, art, publicitat i moda. Vam tenir accés a un plató professional on vam realitzar les fotografies, desprès ens van donar una petita lliçó sobre el retoc digital. Tot plegat va ser interessant i divertit. Els resultats van ser molt bons, aquí podeu veure un tast.


NOVEMBRE 2014

LES MATEMÀTIQUES I L'EVOLUCIÓ DE LES ESPÈCIES

 

 

El passat 19 de novembre els alumnes de 1r, 2n de batxillerat científic-tecnológic, i els de quart d’ESO van tenir la oportunitat d’assistir a la conferencia “Les matemàtiques i l’evolució de les espècies” a càrrec de Marta Casanellas on es va mostrar les aplicacions entre la geometria algebraica i la biologia, en concret la filogenètica.


Durant la segona part del mati van tenir la oportunitat d’aprendre i riure amb el grup de monologuistes Big van Theory, que ens van mostrar la seva visió del mon científic.


 

NOVEMBRE 2014

EXPOSICIÓ AL MUSEU DE LA CIÈNCIA

 

El passat 20 de novembre els alumnes de segon de batxillerat científic van fer un recorregut per l’exposició:

“Matèria civilitzada. Del bipedisme a l’autoconsciència” al Museu de la Ciència.

A través de l’exposició van ser testimonis de l'evolució de l'home, des del seu origen fins als nostres dies.
També van participar en el taller de reaccions químiques, on es va parlar de canvis físics, que modifiquen algunes propietats de la substància i també de canvis químics, on una modificació profunda de les propietats ens fa pensar que s'ha format una substància nova.
A més a més van fer un munt d’experiments.
Mireu que bé s’ho van passar.

NOVEMBRE 2014
SETMANA DE LA CIÈNCIA
Setmana de la Ciència

Aquest any les activitats de la Setmana de la Ciència es duen a terme entre els dies 17 i 21 de novembre.

Més informació als següents enllaços:

- Cartell

- Programa

NOVEMBRE 2014

GIMNÀSTICA ABDOMINAL HIPOPRESSIVA

 


La Gimnàstica Abdominal Hipopressiva consisteix en entrenar la musculatura del CORE (faixa lumbo-abdominal) fent una reprogramació corporal a través de la utilització d’exercicis posturals.
Aquest mètode es realitza disminuint la pressió intrabdominal i permet tonificar la musculatura, acelerar el metabolisme, reduïr el perímetre abdominal, millorar l’estètica i les relacions sexuals, prevenir hèrnies, prolapses i incontinències urinàries tot protegint la columna vertebral, els òrgans interns i la musculatura del sòl pèlvic.
Aquí podem veure alumnat de 1r. d’AAFE de matí realitzant alguns d’aquests exercicis en la Masterclass de la llicenciada en INEFC i Osteòpata Miriam López.


Professor: ENRIC BASSOLS

NOVEMBRE 2014

SORTIDA SALA CARDIOVASCULAR

 


Aquestes són imatges del segon curs de matí d’Animació d’Activitats Físiques i Esportives en una sortida a la Carretera de les Aigües en el Crèdit de Sala Cardiovascular. A través de la cursa l’alumnat va poder posar en pràctica els Mètodes d’Entrenament Continus i Fraccionats completant un total de més d’11Km.

Bon treball!!!

Professor: ENRIC BASSOLS

OCTUBRE 2014

ITINERARI CIENTIFIC

 

El 8 d'octubre els alumnes de primer de batxillerat CT van fer un itinerari científic per Barcelona.

Amb aquesta activitat hem pogut:

- Conèixer diferents llocs de la ciutat representatius de l’evolució científica al llarg del temps.
- Localitzar aquests llocs sobre el plànol i situar-los cronològicament.
- Valorar el desenvolupament científic al llarg del temps i la seva incidència quotidiana sobre el món actual.

Vam començar l’itinerari prenent com a motiu científic l’aigua a l’època de la Bàrcino Romana. Vam continuar pel carrer Portaferrisa recalcant la importància de les matemàtiques en la Barcelona del segle XVI amb el Patró de Ferro. També vam tenir l'oportunitat de visitar l’Hospital de la Santa Creu, la Reial Acadèmia de Medicina i Cirurgia, els jardins de Fleming i la casa del carrer Notariat on va viure l’eminent històleg Santiago Ramón y Cajal.

Aquí teniu una mostra de les fotos fetes per els alumnes durant l'activitat.

Professores: Mary Poch i Pura Migens

OCTUBRE 2014

II JORNADA DE TARDOR TIC

 

La professora d'Educació física Meritxell Monguillot ha participat com a ponent juntament amb els professors Lluis Almirall i Carles Zurita, en la II Jornada Tardor TIC organitzada pel Consorci d'Educació de Barcelona. La experiència presentada s'anomena "Play The game" i ha estat dissenyada en forma d’unitat didàctica que ha utilitzat la gamificació com estratègia d’aprenentatge per al desenvolupa ment d’hàbits de vida saludables de l’alumnat, en concret, l’aplicació de la freqüència cardíaca saludable en tas ques de resistència aeròbica. La experiència s'ha implementat sobre l'alumnat de 2n curs d'ESO de 4 centres educatius: Institut Vall d'Hebron, Escola Pérez Iborra, Mare del Diví Pastor i Virolai.

OCTUBRE 2014

ASSEMBLEA GENERAL AMPA

ASSEMBLEA

AMPA

El proper dimarts dia 4 de novembre de 2014 a les 19h. tindrà lloc l'assemblea general de l'AMPA.

Més informació a les convocatòries:

-Català

-Castellà

OCTUBRE 2014

TALLER DE PARES I MARES

TALLER DE

PARES I MARES

Per a més informació al següent enllaç:

Taller de pares i mares

 

OCTUBRE 2014

VAGA D'ESTUDIANTS

VAGA D'ESTUDIANTS

Davant de les jornades de vaga convocades pel Sindicat d’Estudiants pels propers 21, 22 i 23 d’octubre, informem a les famílies que l’INS Vall d’Hebron romandrà obert i que es desenvoluparan, amb tota la normalitat possible, les activitats acadèmiques previstes per aquests dies, ja que ni els membres del PAS ni el professorat estan convocats a fer vaga.

L'equip directiu.

 

OCTUBRE 2014

REUNIÓ DE PARES

REUNIÓ DE PARES

Les reunions amb els pares tindran lloc els propers dies:

- 1r de CFGM. 15 d'octubre a les 19h al Teatre.

- 2n, 3r i 4t d'ESO. 22 d'octubre a les 19h.

 

OCTUBRE 2014

INFORMACIÓ AMPA

AMPA

Poden trobar informació als següents enllaços:

- Català

- Castellano

 

SETEMBRE 2014

FORMACIÓ DEL PROFESSORAT

FORMACIÓ DEL PROFESSORAT

El proper 28 de setembre acaba el termini per a realitzar la inscripció a les activitats de formació permanent del professorat.

Es pot consultar tota l'oferta als següents enllaços:

Plans de formació de zona

Xtec. Formació

 

CURS 2014/2015

 

EXPERIÈNCIA PROFESSIONAL

RECONEIXEMENT

EXPERIÈNCIA

PROFESSIONAL

Ja està obert el procés d'inscripció al Servei d'Assessorament acadèmic per aquelles persones que volem obtenir el Reconeixement acadèmic de la seva experiència professional.

L'Assessorament és un pas previ necessari pel posterior Reconeixement.

El nostre Centre ofereix aquest servei a les persones amb experiència professional en els sectors de les activitats físiques, de l'admistració i la gestió i de la imatge personal.

 

SETEMBRE 2014

 

REUNIÓ PARES CONDUCCIÓ

CICLE

CONDUCCIÓ

Pel dia 15 de setembre a les 18:30 al teatre de l'Institut hi ha cnvocada una reunió de pares i mares del CFGM Conducció d'activitats físiques i esportives en el medi natural.

 

SETEMBRE 2014

 

INICI DE CURS

INICI DEL

CURS 2014/2015

Teniu la data i hora d'inici de cada un dels cursos de l'Institut en aquest enllaç.

 

SETEMBRE 2014

 

CALENDARI D'EXÀMENS

EXÀMENS

SETEMBRE 2014

Ja es pot consultar el calendari dels exàmens de setembre 2014 aquí.

 

SETEMBRE 2014

 

DEURES D'ESTIU

DEURES

D'ESTIU

SETEMBRE 2014

Ja es poden descarregar i consultar en aquest enllaç els deures d'estiu de cara als exàmens del proper setembre

 

CURS 2014-15

 

LLISTA DE LLIBRES

LLISTA

DE LLIBRES

CURS 2014-15

Ja està disponible la llista de llibres per al curs 2014-15. La podeu descarregar directament aquí, o a l'apartat de llibres i material de la pàgina de secretaria.

 

JUNY 2014

 

CAT SKILLS PERRUQUERIA 2014

 

L'alumna de Perruqueria del INS Vall d'Hebron de Barcelona, COSMINA CIULEI ha obtingut el segon premi "MEDALLA DE PLATA" en el concurs CAT SKILLS de PERRUQUERIA que s'ha celebrat el dia 5 de juny de 2014 a les instal·lacions de la casa L'Oréal de Barcelona

 

JUNY 2014

 

ACTIVITATS DE FINAL DE CURS I FESTA DE GRADUACIÓ DE 4t D'ESO

 

Les activitats de cloenda del Curs 2013-14 es dividiran en 2 dies:

  • Dimecres 18 de juny:

- Obra de teatre per part dels alumnes de 1r de Batxillerat d'Arts Escèniques en dues sessions: 10:00 (3r i 4t ESO) i 12:00 (1r de Batxillerat)

- Festa de graduació de 4t d'ESO a les 19:00 al Teatre. Aquí podeu descarregar el programa de la festa de graduació.

  • Dijous 19 de juny:

- 1r ESO: Tallers a l'Institut

- 2n ESO: Sortida al Cinema Imax

- 3r ESO: Sortida al Tibidabo

- 4t ESO: Sortida Illa Fantasia

CURS 2013-14

ORLES CICLES FORMATIUS, PQPI, 4t ESO I 2n BATXILLERAT

 

Aquí podeu veure i descarregar les diferents orles de Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior, PQPI, 4t ESO i 2n de Batxillerat.

Moltes felicitats

CURS 2013-14

Les jornades d’animació i de fitnes: un clàssic amb èxit

 

Aquest curs 13-14, una vegada més, l’alumnat de 2n del CFGS d’Animació d’activitats físiques i esportives, en el marc del Crèdit de síntesi i en grups de 5-6 alumnes, haorganitzat i posat en pràctica unes jornades d’animació amb alumnat d’infantil i primària de les escoles de la zona del nostre institut: Taxonera, Josep Mª de Sagarra, El Carmel, Mare de Déu de Montserrat i Pare Poveda i dues sessions de fitnes en el nostre institut amb l’alumnat de 4t d’ESO i amb el de 1r de batxillerat.Agraïm la participació i actitud mostrades per l’alumnat de de 4t d’ESO i de 1r de batxillerat i especialment per aquells i aquelles que vau assistir a la jornada de tarda, fora del vostre horari.

Aquí teniu un recull fotogràfic d’algunes d’aquestes jornades certament exitoses.Enhorabona a tots per la feina feta.

Equip docent de 2n CFGS Animació d’activitats físiques i esportives

Curs 2013-2014

CURS 2013-14

1r D’ANIMACIÓ I LA NATACIÓ

 

Un curs més, els alumnes de 1r del CFGS Animació d’activitats físiques i esportives del torn de matí i del tron de tarda, han fet durant tot el curs el crèdit Natació.En remull a les instal·lacions de Can Dragó han après a dinamitzar activitats amb un grup en el medi aquàtic, a preparar i portar a terme sessions individualitzades de millora postural i dels estils de la natació i, entre d’altres coses més, també han aprèsa nedar millor.Aquestes fotos són un molt breu recull gràfic de les experiències aquàtiques d’aquests i d’aquestes alumnes.Enhorabona per la feina!

Professora: Isabel Gelabert

Juny 2014

20/5/2014

ELS ALUMNES D'ARTS ESCÈNIQUES OBTENEN LA MILLOR PUNTUACIÓ DEL PÚBLIC AL TEATRE LLIURE

 

Els alumnes d’Arts Escèniques han presentat al Teatre Lliure l’obra adaptada ‘Detrás del show del Moulin Rouge’, amb la qual han aconseguit la millor puntuació del públic (3,2 sobre 4), en les II Jornades Joves de Teatre, que organitza l'IMEB entre tots els grups de teatre dels centres de secundària de Barcelona.

En la classificació general, han obtingut la excel·lent puntuació de 8,45 punts que els ha col·locat dins dels cinc millors espectacles.

En dia 18 de juny podreu gaudir de l’obra sencera al nostre institut.

Podeu gaudir en aquest vídeo d’algunes escenes de l’obra adaptada de Moulin Rouge, amb escenes de Chicago i un toc de Burlesque.

Gràcies a tots els que han col·laborat per a fer-ho possible

Enhorabona als actors i actrius!!

 

CURS 2014-15

AGENDA ESCOLAR 2014-15

 

CONCURS

DE PORTADA

D'AGENDA

 

Aquí es poden consultar les bases per al concurs de portada d'agenda escolar del curs 2014-15 convocat pel Departament de Visual i Plàstica.

Us animem a participar!!!

20/5/2014

ACTUEM AL TEATRE LLIURE

 

Els alumnes de Batxillerat Escènic de l’Institut Vall d’Hebron han estat seleccionats per a actuar a les Jornades Joves de Creació Artística 2014 al Teatre Lliure el dimarts 20 de maig.

Els alumnes de Batxillerat Artístic han col·laborat en la creació de l’Escenari i el disseny del pòster, i a més,  alumnes del CF d’Estètica s’encarregaran de la perruqueria i maquillatge. Han estat implicats la professora d'Artístic Lourdes, de música Armand, coreografia Xavier Cuerpo i Laura Faus d'Arts Escèniques.

Esteu convidats com a públic a assistir i recolzar els nostres companys el dimarts 20 de maig a les 8:45h al Teatre Lliure de Montjuïc (Passeig de Santa Madrona 40) si voleu veure totes les escenes, i a les 12:00 per a veure el alumnes del Vall d'Hebron.

ENHORABONA i MOLTA MERDA!!

MAIG 2014

VIATGE A FRANÇA

 

Els alumnes de la matèria de francès del nostre Institut van realitzar el tradicional viatge a França de cada curs. Hi van participar alumnes de 1r d'ESO fins a 1r de Batxillerat.

Aquí podeu veure algunes imatges de les activitats que van realitzar i dels llocs visitats.

CURS 2013-14

FESTES DE GRADUACIÓ

 

A la seqüència d'imatges teniu les dates i les hores de les festes de graduació dels alumnes de 2n de Batxillerat i de 4t d'ESO.

El dimarts 20 tindrà lloc la festa de 2n de Batx.

Us esperem!!!

CURS 2013-14

JORNADES INCLUSIVES CAFEMN

 

Aquest any la jornada de voluntariat de CAFEMN va tenir lloc a la platja de la Barceloneta amb la participació de 300 nois i noies. Els alumnes de CAFEMN van poder dinamitzar totes les activitats jugant i aprenent a relacionar-se amb nois i noies amb "ALTRES CAPACITATS", en aquesta jornada amb discapacitats psíquics.

Segur que l'experiència va ser molt enriquidora pels nostres alumnes.

Aquí imatges de la jornada.

Felicitats per la bona feina!

Professora Glòria Díaz

 

CURS 2013-14

JORNADES INCLUSIVES AAFE

 

Els alumnes de Grau superior que van participar fent de voluntaris de la JORNADA "SUMEM CAPACITATS PER A UNA ESCOLA INCLUSIVA" , on totes les escoles ordinàries i d'educació especial, van poder gaudir d'un matí de jocs cooperatius ple d'emocions i diversió.

Una experiència real i de futur per als nostres alumnes.

Gràcies a tots!

Aquí teniu les fotos i l'enllaç del reportatge que va fer 8tv de la jornada.

Aquí teniu més fotos

Professora: Glòria Díaz

 

CURS 2013-14

SETMANA CIÈNCIA

 

Aquí es poden veure algunes imatges de les activitats realitzades al laboratori per l'alumnat al llarg de la Setmana de la Cièncie celebrada al centre el present curs

23/4/2014

SANT JORDI

 

El pròxim dia 23 d'Abril, dia de Sant Jordi, dintre de les activitats que es realizaran al centre tindrà lloc el Concurs de fotografia (bases) i el Concurs Literari (bases). També es podrà llegir un poema o text que us agradi, a la biblioteca i en qualsevol llengua. A les imatges podeu veure les diferents activitats. Us animen a participar-hi.

2014

SESSIÓ DE MAQUILLATGE

 

Sessió de maquillatge de carnaval dels alumnes de 2n d'Animació d'activitats físiques, amb l'assessorament de l'alumnat d'Estètica del nostre institut

MARÇ 2014

CICLOINDOOR

 

Els alumnes de 2n AAFE van rebre la masterclass de cicloindoor al nostre centre a càrrec d'un monitor especialtitzaT del Dir. Els alumnes van aprofitar la sessió amb esforç i interès. Alegría Professora ciclo indoor 

MARÇ 2014

CONDICIONAMENT FÍSIC: EL TRX

 

El TRX són un cinturons regulables que poden fixar-se a una espatllera, una porta, un arbre , al sostre, etc. Aquest sistema de treball s’utilitza per al desenvolupament del condicionament físic treballant en suspensió amb el pes del propi cos.

Aquí podeu veure unes imatges de l’alumnat de 2n. curs del CFGS d’Animació d’Activitats Físico-Esportives en el Crèdit de Sala Polivalent, en les Masterclasses a càrrec de Josep A. Camats, Campió d’Europa de Culturisme Natural.

Professors: Guillem Castro i Enric Bassols

12-13/3/2014

FIRA INTERNACIONAL D'EMPRESES SIMULADES

 

Els dies 12 i 13 de març, l’alumnat del CFGM de Gestió Administrativa i CFGS de Secretariat, hem participat a la Fira Internacional d’empreses simulades amb la nostra empresa VALLHEBRON SLS Regals d’empresa. Ha estat una experiencia molt enriquidora. Estem preparant un reportatge més ampli que properament penjarem a la Web. De moment aquí teniu un petit tast.

20/3/2014

PROVES CANGUR

 

El dijous dia 20 de Març, alguns dels alumnes del nostre Institut participaran a les proves Cangur. Aquí teniu la llista de l'alumnat que hi participa.

19 AL 21/3/2014

SETMANA DEL CERVELL

 

Com cada any, el seminari de Biologia i Geologia ha organitzat una sèrie d'activitats aprofitant la Setmana del Cervell. Aquí es pot veure el calendari de les diferents activitats.

FEBRER 2013

CRÈDIT DE SÍNTESI 3r ESO

 

Com els darrers anys, els alumnes de tercer han realitzat el Crèdit de Síntesi que té com a centre d'interès el mar. En aquest sentit han portat a terme diferents activitats relacionades amb el coneixement del medi marí (visita a l'Aquarium, visita al Museu Marítim, visita al barri de la Ribera, navegació...).

FEBRER 2013

RECOLLIDA D'ALIMENTS

 

Els alumnes de tercer d'ESO de l'Institut han organitzat des de l’assignatura de ciutadania una campanya de recollida d’aliments a l’Institut Vall d’Hebron. Aquesta campanya s'ha portar a terme la setmana del 20 al 24 de gener en col·laboració amb la Fundació el Banc dels Aliments. L'experiència ha estat molt satisfactòria.

CURS 2014-15

PORTES OBERTES

 

JORNADES

DE PORTES

OBERTES

 

Ja tenim les dates de les jornades de portes obertes.

Podeu consultar la informació al següent enllaç.

28/2/2014

FESTA DE CARNESTOLTES 2014

 

El dia 28 de febrer es celebrarà la festa de Carnestoltes al nostre Institut. El programa d'activitats començarà a les 11:30. Aquí podeu veure el cartell de festes i el programa d'activitats.

FEBRER 2014

TECNOLOGIES APLICADES A L'ENTRENAMENT

 

La ELECTROESTIMULACIÓ és un sistema de treball utilitzat en la recuperació, rehabilitació i l’entrenament que està basat en l’estimulació elèctrica del múscul esquelètic en el seu punt motor de forma involuntària i externa, utilitzant un aparell anomenat Electroestimulador.

En aquestes imatges podem veure alumnat de 1r. del CFGS d’Animació d’Activitats Físiques i Esportives en una Masterclass a càrrec de Salvador Partegás, Product Manager de Compex.

 

Professor: Enric Bassols

FEBRER 2014

VISITA AL CICLE D'ESTILISME I DIRECCIÓ DE PERRUQUERIA

 

L'alumnat de 2n del Cicle Formatiu de Grau Superior d'Estilisme i Direcció de perruqueria ha rebut la visita de la Berna Moreira de l’Associació Picam Picam (Prevenció i Informació del Càncer). Aquesta associació té un banc de perruques, amb el què ofereixen un servei de préstec gratuït, a més d'organitzar tallers personalitzats en maquillatge, cosmètica natural, assessoria d’imatge...

FEBRER 2014

DONACIÓ DE CÒMICS PER A LA BIBLIOTECA

En la seva visita al nostre Institut com a ponent en la primera de les Sessions de presentació del Primer Concurs  d'Idees emprenedores, l'editor  Joan Navarro i Badia, director de l'editorial EDT i de diverses edicions del Saló del Còmic de Barcelona, ha fet donació a la nostra Biblioteca d'un conjunt de còmics i novel·les gràfiques representatius de l'àmplia varietat d'estils que engloba aquest gènere.

Li agraïm aquest gest i us animem a gaudir de la seva lectura.

CURS 2013-14

CONCURS D'IDEES EMPRENEDORES

Aquí podeu consultar el resultat del concurs.

Moltes felicitats

GENER 2014

L'Institut esdevé Partner de Vaude i Edelrid

Des del Curs 2002/03 impartim el Cicle de Conducció d'activitats al medi natural amb l'esperit de millorar any rere any la qualitat de la formació del nostre alumnat.

Fruit d'aquesta experiència i de la intenció de Vaude i Edelrid, de recolzar la formació dels/les futurs/es Tècnics/es, neix aquest acord de col·laboració que farà possible la utilització del material de primera línia i l'equipament amb les innovacions més actuals d'aquestes marques punteres.

CURS 2014-15

PORTES OBERTES

JORNADES

DE PORTES

OBERTES

Ja tenim les dates de les jornades de portes obertes.

Podeu consultar la informació al següent enllaç.

CURS 2013-14

CONCURS D'EMPRENEDORS

Aquest primer concurs d’idees emprenedores pretén impulsar l´esperit creatiu i
innovador en els nostres alumnes. Motivant-los a desenvolupar el seu potencial humà
tant en l´àmbit personal com professional.

Aquí es poden concultar les bases del concurs.

DESEMBRE 2013

CONDUCCIÓ DE CAVALLS

 

Aquest curs el grup de conducció realitza el crèdit de conducció de cavalls a l'Hípica Collserola, en un entorn natural i privilegiat per a l'organització de sortides de guiatge a cavall. Aquestes són algunes de les imatges de les activitats que realitzen de maneig i tècnica. L'esforç i la motivació no falten mai!

Professor: Alegria Marsal

NOVEMBRE 2013

ANIMACIÓ D'ACTIVITATS FÍSIQUES I ESPORTIVES

Aquestes són imatges del segon curs d’Animació d’Activitats Físiques i Esportives és una activitat del crèdit d’activitats físiques dirigides amb suport musical. On l’alumnat va poder posar a prova les seves habilitats de musicalitat, mitjançat la ZUMBA.

Professor: Montse Serra

NOVEMBRE 2013

SORTIDA SALA CARDIOVASCULAR

Aquestes són imatges del segon curs de tarda d’Animació d’Activitats Físiques i Esportives en una sortida a la Carretera de les Aigües en el Crèdit de Sala Cardiovascular. A través de la cursa l’alumnat va poder posar en pràctica els Mètodes d’Entrenamen tContinus i Fraccionats completant un total de més d’11Km.

Bon treball!!!

Professor: ENRIC BASSOLS

FITNES AQUÀTIC AAFE CURS 2012-13

COREOGRAFIA AQUÀTICA DE GANGNAM STYLE

Ja ha arribat!  Ja tenim aquí la coreografia aquàtica de Gangnam Style que vam ballar a l’aigua els i les alumnes i professores d’animació  al Club Natació Sant Andreu.  L’actuació va ser estel·lar i així ha quedat reflectida en aquest vídeo espectacular que ha realitzat l’equip de gravació encapçalat per la Marta Pelegrín.  Gràcies i felicitats a tots els i les alumnes dels curs passat de 1r de matí, 1r de tarda i 2n de matí que, de manera desinteressada, hi vau participar.

El vídeo es pot descarregar al següent enllaç.


Professores: Glòria Díaz i Isabel Gelabert

CURS 2013-14

HORARIS BIBLIOTECA

 

NOU HORARI

BIBLIOTECA

DEL CENTRE

 

El nou horari de la biblioteca al present curs serà:

Matins: De 9 a 13:30 hores

Tardes: De 16 a 17:30 hores (divendres tarda TANCAT)

Podeu consultar altres informacions de la biblioteca en aquest enllaç.