departament d'ensenyament
 
 
 

Accés al moodle

Nom d'usuari

Contrasenya

Com s'hi entra?
 

 

 

2/4/2013

PORTES OBERTES

NOTÍCIES DEL DIA

EDUCACIÓ

ALTRES NOTÍCIES

 

 

El dimecres 2 d'abril es celebrarà la jornada de portes obertes de GM, GS i PQPI/PTT a l'Institut Vall d'Hebron, excepte Conducció d'activitats fisicoesportives en el medi natural, que tindrà lloc el dimecres 9 d'abril.

Totes aquestes jornades de Portes Obertes començaran a partir de les 18:30 hores de la tarda.

23/4/2014

SANT JORDI

 

El pròxim dia 23 d'Abril, dia de Sant Jordi, dintre de les activitats que es realizaran al centre tindrà lloc el Concurs de fotografia (bases) i el Concurs Literari (bases). També es podrà llegir un poema o text que us agradi, a la biblioteca i en qualsevol llengua. A les imatges podeu veure les diferents activitats. Us animen a participar-hi.

2014

SESSIÓ DE MAQUILLATGE

 

Sessió de maquillatge de carnaval dels alumnes de 2n d'Animació d'activitats físiques, amb l'assessorament de l'alumnat d'Estètica del nostre institut

MARÇ 2014

CICLOINDOOR

 

Els alumnes de 2n AAFE van rebre la masterclass de cicloindoor al nostre centre a càrrec d'un monitor especialtitzaT del Dir. Els alumnes van aprofitar la sessió amb esforç i interès. Alegría Professora ciclo indoor 

MARÇ 2014

CONDICIONAMENT FÍSIC: EL TRX

 

El TRX són un cinturons regulables que poden fixar-se a una espatllera, una porta, un arbre , al sostre, etc. Aquest sistema de treball s’utilitza per al desenvolupament del condicionament físic treballant en suspensió amb el pes del propi cos.

Aquí podeu veure unes imatges de l’alumnat de 2n. curs del CFGS d’Animació d’Activitats Físico-Esportives en el Crèdit de Sala Polivalent, en les Masterclasses a càrrec de Josep A. Camats, Campió d’Europa de Culturisme Natural.

Professors: Guillem Castro i Enric Bassols

12-13/3/2014

FIRA INTERNACIONAL D'EMPRESES SIMULADES

 

Els dies 12 i 13 de març, l’alumnat del CFGM de Gestió Administrativa i CFGS de Secretariat, hem participat a la Fira Internacional d’empreses simulades amb la nostra empresa VALLHEBRON SLS Regals d’empresa. Ha estat una experiencia molt enriquidora. Estem preparant un reportatge més ampli que properament penjarem a la Web. De moment aquí teniu un petit tast.

20/3/2014

PROVES CANGUR

 

El dijous dia 20 de Març, alguns dels alumnes del nostre Institut participaran a les proves Cangur. Aquí teniu la llista de l'alumnat que hi participa.

19 AL 21/3/2014

SETMANA DEL CERVELL

 

Com cada any, el seminari de Biologia i Geologia ha organitzat una sèrie d'activitats aprofitant la Setmana del Cervell. Aquí es pot veure el calendari de les diferents activitats.

FEBRER 2013

CRÈDIT DE SÍNTESI 3r ESO

 

Com els darrers anys, els alumnes de tercer han realitzat el Crèdit de Síntesi que té com a centre d'interès el mar. En aquest sentit han portat a terme diferents activitats relacionades amb el coneixement del medi marí (visita a l'Aquarium, visita al Museu Marítim, visita al barri de la Ribera, navegació...).

FEBRER 2013

RECOLLIDA D'ALIMENTS

 

Els alumnes de tercer d'ESO de l'Institut han organitzat des de l’assignatura de ciutadania una campanya de recollida d’aliments a l’Institut Vall d’Hebron. Aquesta campanya s'ha portar a terme la setmana del 20 al 24 de gener en col·laboració amb la Fundació el Banc dels Aliments. L'experiència ha estat molt satisfactòria.

CURS 2014-15

PORTES OBERTES

 

JORNADES

DE PORTES

OBERTES

 

Ja tenim les dates de les jornades de portes obertes.

Podeu consultar la informació al següent enllaç.

28/2/2014

FESTA DE CARNESTOLTES 2014

 

El dia 28 de febrer es celebrarà la festa de Carnestoltes al nostre Institut. El programa d'activitats començarà a les 11:30. Aquí podeu veure el cartell de festes i el programa d'activitats.

FEBRER 2014

TECNOLOGIES APLICADES A L'ENTRENAMENT

 

La ELECTROESTIMULACIÓ és un sistema de treball utilitzat en la recuperació, rehabilitació i l’entrenament que està basat en l’estimulació elèctrica del múscul esquelètic en el seu punt motor de forma involuntària i externa, utilitzant un aparell anomenat Electroestimulador.

En aquestes imatges podem veure alumnat de 1r. del CFGS d’Animació d’Activitats Físiques i Esportives en una Masterclass a càrrec de Salvador Partegás, Product Manager de Compex.

 

Professor: Enric Bassols

FEBRER 2014

VISITA AL CICLE D'ESTILISME I DIRECCIÓ DE PERRUQUERIA

 

L'alumnat de 2n del Cicle Formatiu de Grau Superior d'Estilisme i Direcció de perruqueria ha rebut la visita de la Berna Moreira de l’Associació Picam Picam (Prevenció i Informació del Càncer). Aquesta associació té un banc de perruques, amb el què ofereixen un servei de préstec gratuït, a més d'organitzar tallers personalitzats en maquillatge, cosmètica natural, assessoria d’imatge...

FEBRER 2014

DONACIÓ DE CÒMICS PER A LA BIBLIOTECA

En la seva visita al nostre Institut com a ponent en la primera de les Sessions de presentació del Primer Concurs  d'Idees emprenedores, l'editor  Joan Navarro i Badia, director de l'editorial EDT i de diverses edicions del Saló del Còmic de Barcelona, ha fet donació a la nostra Biblioteca d'un conjunt de còmics i novel·les gràfiques representatius de l'àmplia varietat d'estils que engloba aquest gènere.

Li agraïm aquest gest i us animem a gaudir de la seva lectura.

CURS 2013-14

CONCURS D'IDEES EMPRENEDORES

Aquí podeu consultar el resultat del concurs.

Moltes felicitats

GENER 2014

L'Institut esdevé Partner de Vaude i Edelrid

Des del Curs 2002/03 impartim el Cicle de Conducció d'activitats al medi natural amb l'esperit de millorar any rere any la qualitat de la formació del nostre alumnat.

Fruit d'aquesta experiència i de la intenció de Vaude i Edelrid, de recolzar la formació dels/les futurs/es Tècnics/es, neix aquest acord de col·laboració que farà possible la utilització del material de primera línia i l'equipament amb les innovacions més actuals d'aquestes marques punteres.

CURS 2014-15

PORTES OBERTES

JORNADES

DE PORTES

OBERTES

Ja tenim les dates de les jornades de portes obertes.

Podeu consultar la informació al següent enllaç.

CURS 2013-14

CONCURS D'EMPRENEDORS

Aquest primer concurs d’idees emprenedores pretén impulsar l´esperit creatiu i
innovador en els nostres alumnes. Motivant-los a desenvolupar el seu potencial humà
tant en l´àmbit personal com professional.

Aquí es poden concultar les bases del concurs.

DESEMBRE 2013

CONDUCCIÓ DE CAVALLS

 

Aquest curs el grup de conducció realitza el crèdit de conducció de cavalls a l'Hípica Collserola, en un entorn natural i privilegiat per a l'organització de sortides de guiatge a cavall. Aquestes són algunes de les imatges de les activitats que realitzen de maneig i tècnica. L'esforç i la motivació no falten mai!

Professor: Alegria Marsal

NOVEMBRE 2013

ANIMACIÓ D'ACTIVITATS FÍSIQUES I ESPORTIVES

Aquestes són imatges del segon curs d’Animació d’Activitats Físiques i Esportives és una activitat del crèdit d’activitats físiques dirigides amb suport musical. On l’alumnat va poder posar a prova les seves habilitats de musicalitat, mitjançat la ZUMBA.

Professor: Montse Serra

NOVEMBRE 2013

SORTIDA SALA CARDIOVASCULAR

Aquestes són imatges del segon curs de tarda d’Animació d’Activitats Físiques i Esportives en una sortida a la Carretera de les Aigües en el Crèdit de Sala Cardiovascular. A través de la cursa l’alumnat va poder posar en pràctica els Mètodes d’Entrenamen tContinus i Fraccionats completant un total de més d’11Km.

Bon treball!!!

Professor: ENRIC BASSOLS

FITNES AQUÀTIC AAFE CURS 2012-13

COREOGRAFIA AQUÀTICA DE GANGNAM STYLE

Ja ha arribat!  Ja tenim aquí la coreografia aquàtica de Gangnam Style que vam ballar a l’aigua els i les alumnes i professores d’animació  al Club Natació Sant Andreu.  L’actuació va ser estel·lar i així ha quedat reflectida en aquest vídeo espectacular que ha realitzat l’equip de gravació encapçalat per la Marta Pelegrín.  Gràcies i felicitats a tots els i les alumnes dels curs passat de 1r de matí, 1r de tarda i 2n de matí que, de manera desinteressada, hi vau participar.

El vídeo es pot descarregar al següent enllaç.


Professores: Glòria Díaz i Isabel Gelabert

CURS 2013-14

HORARIS BIBLIOTECA

 

NOU HORARI

BIBLIOTECA

DEL CENTRE

 

El nou horari de la biblioteca al present curs serà:

Matins: De 9 a 13:30 hores

Tardes: De 16 a 17:30 hores (divendres tarda TANCAT)

Podeu consultar altres informacions de la biblioteca en aquest enllaç.