Wolfgang Amadeus Mozart - 250 anys del seu naixement
 
Vídeos
 
Música en el seu temps
A la segona part, mitjançant fragments de les obres de Mozart, es presenta la "nova" música clàssica (simfonia-òpera-concert de piano) i el desenvolupament del "piano forte" com a instrument de concert. El capítol té una durada de 25 minuts.Nivell educatiu: Primària (Cicles Mitjà i Superior) i Secundària.
Grandes compositores. Mozart & Haydn
És un resum de les vides i les obres dels dos músics explicades a través de fragments de les seves millors composicions musicals interpretades per l'orquestra simfònica de Moscou, tot analitzant-ne els motius d'inspiració i descrivint-ne les melodies amb un narrador en off.Té una durada de 55 minuts.Nivell educatiu: Primària (Cicles Mitjà i Superior) i Secundària.
Wolfgang Amadeus Mozart. El hombre. Su música
Vida i obra de Mozart:: recull d’imatges i textos explicatius dels fets més determinants. Fons musical mozartià a càrrec de l'Orquestra Simfònica de Moscou.Té una durada de 55 minuts.Nivell educatiu: Primària (Cicles Mitjà i Superior) i Secundària.
DVD
 
Amadeus
Pel·lícula de Milos Forman que descriu l’època i la música de Mozart. L'acció transcorre durant l'any 1781 i narra l’enveja d’Antoni Salieri respecte de Mozart i el seu talent musical. Embogit, Salieri confabula la destrucció de Mozart i potser, fins i tot, la seva mort.
Té una durada de 153 minuts aproximadament. Té menús interactius i accés directe a escenes.Nivell educatiu: Primària (Cicle Superior) i Secundària
La petita flauta màgica
Adaptació per al públic infantil, a partir de 5 anys, del grup Comediants de l’ òpera “Die Zauberflöte” (La flauta màgica) de Mozart.
Té una durada de 75 minuts; els extres duren 40 minuts més
Nivell educatiu: Infantil i Primària.
Les tres bessones: A l'espai. Viatge al centre de la Terra. Amadeus; Las tres mellizas: En el espacio. Viaje al centro de la Tierra. Amadeus
Les Tres Bessones són enviades per la bruixa avorrida a la Viena del segle XVIII, acostant-les a la vida i a l'obra de Johann Wolfgang Amadeus Mozart.
Dibuixos animats. Idiomes d’àudio i subtítols opcionals: castellà, català, euskera, gallec, anglès, portuguès i francès. Inclou informació dels personatges 'reals' ('Qui era...?'), un curs interactiu d'idiomes, un joc de vocabulari i un de preguntes, i un apartat sobre la realització de dibuixos animats.
Té una durada de 25 minuts.
Nivell educatiu: Infantil i Primària (Cicles Inicial i Mitjà).
Discos Compactes
 
Mozart. Las últimas sinfonías.
Enregistrament de la "Sinfonia nº 40 en sol menor KV 550" i la "Sinfonia nº 41 en do major KV 551". Són les darreres simfonies composades per Mozart; la seva estructura és de quatre temps: Allegro, Andante, Menuetto i Allegro.
Inclou un llibret amb les biografies del compositor i del director que l'interpreta.
Duració aproximada: 61 minuts.
Nivell educatiu: Primària (Cicles Mitjà i Superior) i Secundària
Wolfgang Amadeus Mozart. El último concierto
Conté les peces musicals següents: "Concert per a clarinet KV 622" ; fragments de "La Clemenza di Tito, KV 621"; "Adagio KV 411"; i "Maurerische Trauermusik KV477"Inclou un llibret amb les biografies del compositor i dels intèrprets. Duració aproximada: 59 minuts.Nivell educatiu: Primària (Cicles Mitjà i Superior) i Secundària.
W.Amadeus Mozart
Enregistrament d'una selecció de fragments de les òperes de Mozart; Don Giovanni; Les noces de FigaroDuració aproximada: 53 minuts.Nivell educatiu: Primària (Cicles Mitjà i Superior) i Secundària.