Mozart
 
Wolfgang Amadeus Mozart - 250 anys del seu naixement
 
Llibres
 
Em dic...Mozart
Autobiografia fictícia de Wolfgang Amadeus Mozart., amena i resumida. Té 63 pàgines amb il·lustracions per a nois i noies.Nivell educatiu: Primària (Cicles Mitjà i Superior) i Secundària (Primer cicle)
Wolfgang Amadeus Mozart. La flauta màgica. Diezauberflöte
Versió resumida de l’argument, text i diàlegs de l’òpera “La flauta màgica”. Té una trentena de pàgines amb text i il·lustracions per a nois i noies. S’acompanya d’un disc compacte amb fragments de l’òpera.Nivell educatiu: Primària (Cicles Mitjà i Superior) i Secundària (Primer cicle).

La música a l'escola: audicions per a 1a i 2a etapa d'EGB
Clàssic del món educatiu musical i escolar. Entre les audicions es treballa les “Variacions sobre el tema “Ah, je vous dirai Maman” de Mozart,, acompanyada d'exercicis per treballar l'atenció i la percepció. Aquest tema és en versió catalana “Cada dia al dematí” o “Quan tres oques van al camp”.Té 124 pàgines.Nivell educatiu: Primària i Secundària

51 audicions. Aprendre a escoltar la música
Clàssic del món educatiu musical i escolar. Es treballa les “Variacions sobre el tema “Ah, je vous dirai Maman” i l’”Ària de Papageno” de “La flauta màgica” de W.A.Mozart, i també el “Passeig en trineu” de Leopold Mozart, pare de Wolfgang Amadeus.Té 179 pàgines.Nivell educatiu: Primària i Secundària.

L'ESQUITX 1. 41 cançons per a infants
Cançoner de butxaca de trenta pàgines. Inclou les partitures del cànon a 2 o 4 veus “Déu vos guard” i de la cançó “Oh maig, vine de pressa” per a veu i flauta en do, de W.A. Mozart.
Nivell educatiu: Primària i Secundària.

Mozart (Col·lecció “Niños Famosos”)
Biografia de Mozart resumida i il·lustrada per a infants. Té vint pàgines. El text és en castellà.Nivell educatiu: Educació Infantil i Primària.
Wolfgang Amadeus Mozart. Descobrim els músics
Biografia no exhaustiva de W.A. Mozart i comentari d'alguna de les formes musicals que va utilitzar: música de cambra, música simfònica, òpera, música sacra.Té vint-i-cinc pàgines amb text i il·lustracions i propostes senzilles per a nois i noies. S’acompanya d’un disc compacte amb fragments de l’obra de Mozart.Nivell educatiu: Primària
W.A.Mozart i la Flauta Màgica. Els Compositors Supermúsics
Biografia del nen Mozart, i els seus viatges per Europa. Conté 'La Flauta Màgica' en còmic. Té quaranta-vuit pàgines amb text, il·lustracions per a nois i noies i el còmic.Nivell educatiu: Primària i Secundària
La flauta màgica
Versió resumida del text de l’òpera de Mozart, amb il·lustracions de gran bellesa.Té trenta-una pàgines. Va acompanyat d'un disc compacte amb 16 fragments de l’òpera..Nivell educatiu: Primària i Secundària.
La audición musical en la Educación Infantil. Propuestas didácticas
Inclou propostes sobre “l’ària de la Reina de la nit” de “La Flauta Màgica” (Pàg.174) i sobre “el Minuet de la Petita serenata nocturna en Sol M K 525” (Pàg. 179), per a 0-3 i per a 4-6 anys.Té 253 pàgines. Inclou un disc compacte amb els 29 tracks de la música de les propostes.Nivell educatiu: Educació Infantil i Primària (Cicle inicial).