Llocs de Google (GoogleSites)

Aquest tutorial està destinat a que:

  • creis un lloc web Google corresponent al projecte interdisciplinari de caire competencial que ens has fet arribar a través de formulari,
  • experimentis amb algunes opcions de configuració, edició, interfície...
  • col.laboris en l'elaboració de l'índex de projectes de la comarca

Baixa't el logo identificatiu del projecte. Desa'l al teu ordinador (et recomanem a l'escriptori). Més endavant l'utilitzaràs.


Aquest és un projecte col.laboratiu. És imprescindible que t'ajustis a les normes d'estil per poder garantir entre tots una eina útil i amb una determinada interfície.


A diferència de les imatges i informacions del projecte La Selva, mercats i fires al carrer, allotjada a l'espai de seselva@gmail.com, la informació sobre el projecte estarà allotjada a l'espai del teu usuari gmail. Aquest projecte t'ocuparà una part molt petita de l'espai que tens assignat a Google (actualment 100Mb). Cal que et comprometis a no esborrar-la.

Veuràs que l'entorn és molt intuïtiu. Si tens curiositat per experimentar camins diferents, podràs crear tants llocs web com necessitis. L'experimentació pot ser intuïtiva o guiada. Pots trobar una guia a http://www.google.com/support/sites/?hl=es