Tota la informació continguda en aquest conjunt de documents es accessible des d’aquí.

Hi ha 6 apartats bàsics:

Introducció.

Només té interès per a persones que mai han treballat amb el programa EWB; conté la informació mínima, però suficient, per començar-hi a treballar.

Components.

Hi ha informació completa sobre la majoria dels components elèctrics i electrònics disponibles en el EWB, i alguns exemples d’aplicació de cada component.

Instruments.

Hi ha la descripció i utilització dels instruments de mesura disponibles en el EWB. També hi ha bastants exemples d’aplicació dels instruments.

Aplicacions.

Conté molts circuits d’aplicació, tècniques i procediments de treball, utilització dels components per resoldre aplicacions, etc.

S’ha estructurat en els sis apartats següents: electrotècnia, electrònica digital, electrònica analògica, electrònica de potència, regulació i control, telecomunicacions. La metodologia pot ser molt diferents en cada apartat: n’hi ha que es posa èmfasi en la utilització de mètodes de simulació amb l'EWB, de forma molt descriptiva i detallada, i d’altres que estan redactats en un format similar a un conjunt d’activitats d’autoaprenentatge utilitzant l’EWB.

Gràfics d’anàlisi.

Una tècnica alternativa, i més potent, per analitzar els circuits elèctrics i electrònics prescindint dels instruments disponibles en el simulador. Els gràfics d’anàlisi apropen el programa EWB al funcionament amb altres simuladors més professionals tipus Pspice.

Dades tècniques.

Document descriptiu dels detalls tècnics i paràmetres de control del propi programa.